Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده مردم مشهد و کلات در مجلس شورای اسلامی گفت: مکانیزم پیشگیری و اصلاح در فرآیند عوارض آلایندگی فعالیت‌های صنعتی مغفول مانده است و به‌توسعه شاخص‌های زیست محیطی نمی‌انجامد.

به گزارش قدس آنلاین به نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، حجت‌الاسلام نصراله پژمانفر در جمع کارکنان حفاظت محیط زیست خراسان رضوی، مشارکت اقشار مختلف مردم برای حفظ محیط زیست به‌عنوان سرمایه مهم ملی و نقش‌آفرینی جامعه با بهره‌مندی از همراهی و توانمندی همگانی برای انجام ماموریت‌های سازمان حفاظت محیط زیست را یک ضرورت دانست و گفت: رویکرد فرهنگی و ایجاد باور برای حفظ محیط زیست در استان درخور تقدیر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی افزود: موضوع فرهنگ‌سازی برای حفظ محیط زیست در بسیاری از نقاط کشور هنوز در جوامع نخبگان دست به‌دست می‌شود و لازم است بیش از پیش در بین آحاد مردم حاکم شود.

وی ادامه داد: تعیین جرایم و مالیات‌ها در قانون باید برای هدایت رفتار باشد و اعمال سیاست‌های کلان در یک کشور می‌تواند با معافیت‌های مالیاتی در برخی موارد و در پی آن جذب سرمایه‌گذار محقق شود. 

پژمانفر خاطرنشان کرد: مکانیزم پیشگیری و اصلاح در فرآیند عوارض آلایندگی فعالیت‌های صنعتی مغفول است و به‌توسعه شاخص‌های زیست محیطی نمی‌انجامد.

نماینده مردم مشهد و ملات در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در خصوص دستیابی به‌اهداف سازمان محیط زیست به‌عنوان یک حرفه مقدس و اعتقادی، اعمال مقررات در حوزه حفاظت محیط‌زیست باید با فرصت‌دهی برای جبران آسیب‌های وارده به‌طبیعت همراه باشد تا جامعه دوستداران محیط زیست گسترش یابند.

وی افزود: در شرایطی که به‌حوزه‌های سلامت و اجتماعی آسیبی وارد می‌شود برخورد با خاطیان و سودجویان این حوزه نیز نباید مغفول واقع شود.

پژمانفر ادامه داد: ایجاد حس مشترک برای حفظ محیط زیست در بین مردم یک ضرورت است و این موضوع تنها نباید یک وظیفه سازمانی تلقی شود.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی در ادامه این همایش گفت: حفظ محیط زیست در کشور ما با تمدنی کهن و با وجود باورهای اخلاقی و دینی قوی، هنوز یک حلقه مفقوده است.

تورج همتی به ماهیت چند انضباطه بودن محیط زیست اشاره کرد و افزود: رشد خردوری و هم‌افزایی اندیشه‌ها دارای بار مثبتی در حوزه محیط زیست است و برای استان خراسان که سرمایه‌ای تاریخی در این زمینه دارد، تقویت گفتمان فرهنگی و هم‌افزایی اندیشه‌ها یک ضرورت است.

وی به تغییر خزنده تخریب و آلودگی محیط زیست اشاره کرد و با تاکید بر رفع چالش‌های زیست محیطی، حضور جدی‌تر تمام‌ متولیان در حوزه‌های مختلف را با توجه موکد به زمان و فرصت محدودی که در اختیار است یک ضرورت اجتناب‌ناپذیر دانست.

مدیرکل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی ضمن اشاره به برخی دستاوردهای برجسته حفاظت محیط زیست استان در یک سال اخیر، موفقیت‌های صورت گرفته را ماحصل اهتمام و تعامل سازنده دولت و مردم دانست و عنوان کرد: موفقیت پایدار تنها با مسئولیت‌پذیری اجتماعی، زیست محیطی و فرهنگی امکان‌پذیر است.

همتی از عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی  تقاضای پیگیری مطرح شدن لایحه حمایت از محیط‌بانان در صحن علنی مجلس و جلب همراهی دیگر نمایندگان مجلس در این خصوص را داشت.

گفتنی است؛ در ادامه این نشست از اقدامات شاخص کارکنان حفاظت محیط زیست استان تجلیل شد.

انتهای پیام

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حجت الاسلام پژمانفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۵۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟

مدیرکل حفاظت محیط زیست قم عوامل موثر در آلودگی هوا و محیط‌زیست این استان را تشریح گرد. - اخبار استانها -

محمدحسین بازگیر در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قم،در رابطه با عوامل مؤثر در آلودگی زمین، هوا و محیط‌زیست در استان، اظهار داشت: قم، یکی از کلان شهرهاست و در کلان شهرها علاوه بر بحث مدیریت شهری و اجتماعی، فعالیت‌های شهری که خود منشأ تولید برخی آلودگی هاست، قرار دارد و این استان به لحاظ طبیعی با بحث ریزگردها و گرد و غبار ناشی از کانون‌های فرسایش یافته اطراف شهر و آلودگی‌های ناشی از سوخت‌های فسیلی، خودروها، کارخانه‌ها، فاضلاب و نابسامانی در حوزه مدیریت پسماند مواجه است.

وی افزود: با توجه به موقعیت اقلیمی و اکولوژی قم، که منطقه ای خشک و بیابانی است میانگین بارش سالانه در استان بسیار کم بوده و جزو استان‌های کم برخوردار در این زمینه است و با توجه به موقعیت مکانی و عبور و مرور انواع خودروها و صنایع هیتوکربنی که آلودگی‌های خاصی دارد و همچنین تولید فولاد و سرب و روی و غیره زمینه ساز و مستعد آلودگی‌های زیست‌محیطی و هوا است که به شکل‌های مختلف در تابستان و زمستان شاهد آن هستیم.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان قم گفت: در استان، ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های خوبی همچون؛ منطقه حفاظت شده پلنگ درّه که بیش از 30 هزار هکتار است، با پوشش جانوری و گیاهی مناسب و حدود 5 تالاب که در فهرست تالاب‌های ملی کشور است، داریم.

بازگیر عنوان‌ کرد: بخشی از منطقه حفاظت شده کویری، با بیش از 80 هزار هکتار دارای پتانسیل‌های خوب در این استان است؛ پتانسیل‌هایی چون، گنبد نمکی که می‌تواند به یکی از میراث‌های طبیعی_تاریخی استان تبدیل شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • گام ستاد اقلیم و محیط زیست برای رسیدن به الگوی کاهش آلایندگی در نیروگاه‌ها و صنایع بزرگ
  • سهم شهرستان دیر از عوارض آلایندگی کامل پرداخت شود
  • پلمب دو واحد شن و ماسه در یزد
  • بهره‌برداری از معدن آلبلاغ برکات زیادی برای مردم دارد
  • علت آلودگی هوا و محیط‌زیست قم چیست؟
  • عوارض آزادراه تهران-شمال در اختیار محیط زیست
  • آغاز نخستین بازرسی و نظارت خانه‌های محیط زیست کشور از گیلان
  • صندوق ملی محیط زیست از طرحهای حافظ محیط زیست حمایت می کند
  • توقف فعالیت ۲۸ واحد صنعتی متخلف در شهرک صنعتی اشتهارد
  • گلایه مدیر کل برای استفاده نکردن نهادها از صندوق ملی محیط‌زیست