Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین، مهسا نجاتی، در امتداد روند افزایش پوپولیسم و بی‌ثباتی اقتصادی و اجتماعی، موسسه گزارش اخبار دیجیتال رویترز، ویرایش نسخه 2019 خود را در زمینه میزان نگرانی مردم از جعلی بودن اخبار در اینترنت منتشر کرد. بر این اساس، یافته‌ها حاکی از آن است که به طور کلی میزان اعتماد به اخبار، در سال جاری، ،دو درصد، از 44 به 42 درصد کاهش یافته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین، گفتنی است که اعتماد، در فضاهای توزیعی، به مراتب، از سایر فضاهای مجازی پایین‌تر است. برای مثال، در مورد رسانه‌های اجتماعی، تنها 23 درصد اعتماد وجود دارد. با توجه به حجم بالای اخبار جعلی و گمراه‌کننده در فضای مجازی، سوالی که پیش می‌آید این است که میزان نگرانی درمورد جعلی بودن اخبار در کدام کشورها بیشتر از سایر نقاط است؟

بر اساس این گزارش، برزیل، با آمار 85 درصدی، کشوری است که کردم آن بیشترین میزان نگرانی را درمورد جعلی بودن اخبار در کشورشان دارند. به دنبال آن، بریتانیا، با داشتن 70 درصد نگرانی مردم در خصوص جعلی بودن اخبار کشورشان در فضای مجازی، در جایگاه دوم قرار گرفت. قابل ذکر است که این میزان نسبت به سال گذشته در بریتانیا، 12 درصد افزایش پیدا کرده است.

همچنین، گفتنی است که از زمان انتصاب ترامپ، به ریاست جمهوری ایالات متحده، میزان نگرانی مردم نسبت به اخبار دروغ، به 67 درصد رسیده است.

در ادامه، قابل اشاره است که میزان نگرانی در کشورهایی که قطبش کمتری دارند، پایین‌تر است. دو نمونه بارز این مسئله، کشورهای آلمان و هلند است که به ترتیب مردم آن تنها 38 و 31 درصد در این خصوص نگرانی دارند.

از نتایج نگرانی در مورد جعلی بودن اخبار، افزایش میزان آگاهی مردم از منابع معتبر اخبار در سراسر جهان بوده است. 26 درصد از مردم به استفاده از منابع معتبر خبری روی آورده‌اند و 24 درصد استفاده از منابعی که کمتر مورد اعتماد هستند را متوقف کرده‌اند.

در نمودار ارائه شده، به ترتیب، کشورهایی که بیشترین نگرانی را در خصوص جعلی بودن اخبار اینترنتی در سال 2019 داشته‌اند را مشاهده می‌کنید؛

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: پوپولیسم اینترنت ریاست جمهوری آلمان هلند جهان اینترنت پوپولیسم اخبار اخبار جعلی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۷۲۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)

بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان دارای آمارهای غیرقابل قبولی است.

مصطفی معین، استاد بازنشسته دانشگاه تهران و وزیر علوم در دولت اصلاحات، با اشاره به نتایج «پیمایش ارزش‌ها و نگرش‌های ایرانیان» گفت: در این پیمایش متاسفانه مشخص شده بود که بی‌اعتمادی در سطح عمومی ۸۱ درصد است، یعنی ۸۱ درصد افراد جامعه نسبت به یکدیگر اعتماد ندارند، این بی‌اعتمادی سبب می‌شود بهره‌وری در جامعه به‌شدت پایین بیاید، انسجام اجتماعی و همبستگی ملی شکل نگیرد درحالی‌که اقتدار ملی در گرو همبستگی است. یکی دیگر از نتایج این پیمایش بی‌اعتمادی به رسانه‌ها بود، حدود ۶۰ الی ۷۰ درصد جامعه به‌صورت زیاد و خیلی‌ زیاد به رسانه‌ها و از جمله صداوسیما بی‌اعتماد بودند.

معین افزود: همین حدود، یعنی ۶۰ الی ۷۰ درصد به نهادهای حاکمیتی بی‌اعتمادی وجود دارد، البته وضعیت مجلس از دولت بدتر بود. طبق این پژوهش بیشترین اعتماد به پزشکان هست، بعد از کرونا حدود ۲۵ درصد به محبوبیت پزشکان در سطح جهانی افزوده شد و از جمله در ایران. بعد از پزشکان، استادان دانشگاه و معلمان بیشترین اعتماد مردم را جلب کرده‌اند، در پایین این جدول کمترین اعتماد به سیاستمداران است.

 

منبع:خبرآنلاین

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مصطفی معین: مهاجرت به دانش‌ آموزان هم رسیده است (فیلم) چند درصد ایرانیان دچار مشکلات اختلال روان هستند؟/ پاسخ دکتر معین (فیلم)

دیگر خبرها

  • واقعاً روس ها درباره جنگ پوتین چه فکر می کنند؟/ سقوط مخاطبان تلویزیون دولتی در روسیه/ روس ها بیشتر چه کلماتی را در گوگل جست و جو می کنند؟
  • بارندگی در خوزستان از ۱۱۰ میلی‌متر گذشت/ کدام شهر رکورددار شد؟
  • مردم این کشورها کُشته مُرده بستنی ایرانی هستند
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟
  • میزان رضایت مردم نسبت به نظافت تهران
  • کلاهبرداری اینترنتی خودش را خواننده سرشناس جا زد
  • بستنی ایرانی در کدام کشورها پرطرفدار است؟ | خارجی ها بستنی ایرانی را با این طعم‌ها دوست دارند | جدیدترین قیمت بستنی قیفی، متری، سنتی و ویژه را ببینید
  • آمارهای تکان‌دهنده مصطفی معین از بی‌اعتمادی جامعه ایران نسبت به همدیگر، رسانه و مسئولان (فیلم)
  • استقلال- تراکتور فقط با ۱۰ هزار بلیت فروخته شده
  • فقط شش هزار بلیت برای تراکتور - استقلال