Web Analytics Made Easy - Statcounter

‌وقتی که استان خوزستان در ابتدای سال جاری درگیر ماجرای سیل شد، نیکوکاران بسیاری به کمک شتافتند تا دردهای سیل‌زدگان را کم و کمتر کنند. هنوز هم این کمک‌های حضوری و غیرحضوری وجود دارد و سیل‌زدگان از سوی این نیکوکاران و نیک‌اندیشان فراموش نشده‌اند. گروه‌های خیریه مختلفی با حضور در روستاهای درگیر سیل و سرکشی به مردم و گردآوری دقیق نیازهایشان رسالت انسانی خود را به انجام رسانده و می‌رسانند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متن زیر گفت‌وگوی خبرنگاران ایکنا خوزستان با تعدادی از خیرانی است که برای کمک به سیل‌زدگان همچنان فعال هستند و از پا ننشسته‌اند. 

سیده‌زینب موسوی، مسئول گروه خیریه به نام انسانیت اهواز گفت: ما از ابتدای سیل در مناطق درگیر حضور داشتیم. جاهایی بود که باید با قایق می‌رفتیم اما حتماً مقید بودیم که تا دورافتاده‌ترین نقاط برویم و وضعیت را بررسی کنیم. خیلی برایمان مهم بود که کمک‌ها حتماً به دست نیازمندان برسد.

آنهایی که خودشان وضعیت مالی خوبی در قبل از سیل داشتند بعد از اینکه راه‌ها باز شد، به شهرها آمدند خانه‌ای اجاره کرده و زندگی را می‌گذرانند اما بعضی که از قبل هم مشکل مالی داشتند اکنون به صفر رسیده‌اند.

در بررسی‌هایمان خانواده‌هایی را دیدیم که فرزند با بیماری سخت داشتند و تأمین هزینه‌های درمانی آن واقعاً از توان خانواده خارج است و تمرکز ما بر اینها بوده است. با توجه به اینکه سیل‌زدگان کشاورز بودند و وسایل مورد نیازشان را پیش خرید می‌کنند تا بعد از فروش محصول بدهی‌هایشان را پرداخت کنند اما با این وضعیت پیش‌آمده چیزی برایشان باقی نمانده است. ما از استا‌ن‌های دیگر کشور هم کمک داشتیم از تهران و کرمانشاه با اصرار خیلی زیاد برایمان اجناس مورد نیاز را فرستادند.

حجت‌الاسلام سیدعمادالدین موسوی، امام جماعت مسجد امام خمینی(ره) منطقه حصیرآباد اهواز هم بیان کرد: کمک‌های مردمی مسجد امام خمینی(ره) منطقه حصیرآباد دو سه سالی هست که برای تهیه سبدهای غذایی، بهداشتی و پوشاک و همچنین آموزش‌های کارآفرینی در مسجد برای خانواده‌های بی‌سرپرست در حال انجام است. در موضوع سیل هم ما در پل‌دختر حضور داشتیم و بعد هم که در خوزستان سیل پیش آمد، در اینجا با همکاری نیروهای جهادی در مسجد قرارگاه اسکان ایجاد کردیم. در اینجا گروه‌های جهادی از روسیه، پاکستان و لبنان هم پای کار آمدند. در جریان سیل تلاشمان بر این بود که سیل به منازل مسکونی آسیب نرساند و بعد از فروکش سیل هم سبدهای غذایی، بهداشتی، پوشاک و وسایل خانگی را میان سیل‌زدگان توزیع کردیم. 

در حال حاضر هم در حال رایزنی با خیران برای بازسازی خانه‌های سیل‌زدگان هستیم. بالغ بر 300، 400 میلیون تومان در قالب این بسته‌ها توزیع کردیم که همه اینها از سوی  کمک‌های مردمی تهیه شده‌اند.

حسین حسینی، یکی از خیرانی است که به صورت خودجوش برای کمک با دیگر خیران از بوشهر به خوزستان آمده است؛ از بوشهر آمده‌ایم البته برای اولین‌بار است که به خوزستان می‌آییم. در ابتدای سیل، ما 15 روز معمولان بودیم و اقلام مستقیم و کمک‌های نقدی که می‌رسید را توزیع می‌کردیم. در حدود 7 میلیارد تومان اقلام جمع‌آوری شد. به صورت خودجوش آمده‌ایم و افرادی که ما را می‌شناسند و به ما اعتماد دارند به ما کمک می‌کنند و کاملاً مردمی عمل می‌کنیم. 

همه این اقدامات تا پایان یافتن حقیقی سیل در استان خوزستان باید ادامه داشته باشد و با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری در خطبه‌های نماز عید فطر مبنی بر رسیدگی به سیل‌زدگان به ویژه در خوزستان با توجه به گرم شدن هوا، بار دیگر به همه یادآور شود که سیل در خوزستان پایان نیافته است.

انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا خوزستان اجتماعی نیکوکاران سیل خوزستان کمک به سیل زدگان کمک های مردمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۵۹۳۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ کولیوندگفت: از تاریخ ۴ تا ۵ اردیبهشت، ۷ استان اصفهان، تهران، قم، گلستان، مازندران، کرمان و یزد تحت تاثیر این سامانه بارشی قرار گرفتند، که بیشترین امدادرسانی در استان‌های کرمان و اصفهان انجام شده است.


وی ادامه داد: در این بین نیرو‌های این جمعیت طی ۲۸ مورد عملیات امداد و نجات به ۶۰۹ نفر متأثر امدادرسانی کردند، ۱ نفر را به مناطق امن انتقال، و از ۳۷ منزل مسکونی تخلیه آب صورت گرفت.


رئیس سازمان جمعیت هلال احمر کشور افزود: ۱۴۶ کیلوگرم نایلون، ۲۶ تخته موکت و ۱۴ بسته غذایی توسط نیرو‌های امدادی جمعیت هلال احمر در بین متأثرین توزیع گردید.


رئیس سازمان هلال احمر کشور گفت:۴۳تیم عملیاتی متشکل ۱۷۱ نفر امدادگر و نجاتگر در این عملیات حضور و به متأثرین امدادرسانی کردند.

دیگر خبرها

  • اولین گردهمایی ائمه جمعه استان خوزستان با محوریت تبیین جایگاه مسجد در الگوی اعتلای شهر
  • عملیات تیم مدیریت بحران تهران در امدادرسانی به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • بازدید هیات مالزی از کمک ها به زلزله زدگان هرات
  • قرارگاه جهادی زیرکوه درحال خدمت‌رسانی به سیل زدگان/۳۰ مورد امداد
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم
  • علیرضا دبیر مصاحبه جنجالی‌اش با پیمان یوسفی را فراموش نکرده است | به من قول داده بودند که‌...
  • امداد رسانی هلال احمر به سیل زدگان در خراسان جنوبی
  • امدادرسانی آتش‌نشانان به سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان
  • امدادرسانی آب و فاضلاب استان بوشهر به سیل زدگان سیستان و بلوچستان
  • امداد رسانی به سیل زدگان ۷ استان