Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه بین‌الملل خبرگزاری تقریب، «عزام الاحمد» عضو کمیته اجرایی جنبش فتح فلسطین در سفر به لبنان با مقامات مختلف این کشور دیدار و نامه «محمود عباس» (ابومازن) رئیس تشکیلات خودگردان را تسلیم «میشل عون» رئیس‌جمهور لبنان کرد.

بر اساس گزارش رونامه سعودی «الحیاة»، نامه عباس درباره موضع فلسطین در قبال تحولات اخیر مرتبط با مسأله فلسطین بود که آینده نظام بین‌الملل را تهدید می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی در نامه مذکور اعلام کرد: اسرائیل به شهرک‌سازی های غیرقانونی، دیوار حائل در اراضی اشغال شده و تلاش برای یهودی‌سازی قدس و آوارگی اجباری ساکنان آن ادامه می‌دهد.

ابومازن در ادامه به موضع آمریکا در قبال مسأله فلسطین بویژه طرح این کشور برای حل نزاع فلسطینی-اسرائیلی موسوم به «معامله قرن» پرداخت و از مواضع تاریخی و شجاعانه وی در حمایت از ملت فلسطین قدردانی کرد.

میشل عون جواب نامه محمود عباس را به هیأت فلسطینی مذکور داد؛ در این نامه موضع لبنان درباره تحولات کنونی بویژه تحولات مربوط به فلسطین تشریح شد.

عزام الاحمد پس از این دیدار اعلام کرد، موضع رسمی لبنان و فلسطین عدم مشارکت در نشست بحرین و تحریم آن است؛ از دیگر برادران خود نیز می‌خواهیم در این نشست شرکت نکنند زیرا صِرف برگزار شدن آن تحت هر شعاری، نقض طرح «صلح عربی» است.

وی در ادامه به دیدار خود با «سعد الحریری» نخست‌وزیر لبنان نیز اشاره کرد و گفت: در این دیدار درباره اتفاقات سیاسی منطقه بویژه مسائل مربوط به مسأله فلسطین به عنوان مسأله اصلی امت اسلام بحث و تبادل‌نظر شد.

الاحمد ادامه داد؛ در دیدار مذکور بار دیگر بر موضع مشترک فلسطینی-لبنانی در رد معامله قرن تأکید شد؛ لبنان و فلسطین به کمتر از طرح صلح عربی راضی نخواهند شد، طرحی که در آن بر ایجاد دولت مستقل فلسطینی با مرکزیت قدس شرقی و حل مسأله آوارگان بر اساس قطعنامه 194 تأکید می‌کند.

این عضو فتح با «ولید جنبلاط» رئیس حزب «التقدمی الاشتراکی » و «بهیه الحریری» رئیس فراکسیون «المستقبل» نیز دیدار و تبادل‌نظر کرد.

هفتم ماه جاری (خردادماه) یک منبع رسمی لبنانی اعلام کرد، بیروت تا کنون دعوتی برای مشارکت در «نشست بحرین» که قرار است در روزهای 25 تا 26 ژوئن برگزار شود، دریافت نکرده است.

یک دیپلماتی لبنانی به روزنامه سعودی «الشرق‌الاوسط» گفت، حتی در صورتی که لبنان برای این نشست دعوت شود در آن حضور پیدا نخواهد کرد زیرا قبل از «حل سیاسی مسأله فلسطین، مشخص شدن سرنوشت آوارگان فلسطینی در لبنان و رد عادی‌سازی روابط (با رژیم صهیونیستی)» درباره اقتصاد دولت فلسطینی گفت‌وگو نمی‌کند.

نشست اقتصادی بحرین به عنوان اولین گام در راستای اجرای طرح موسوم به «معامله قرن» قرار است طی روزهای ۲۵ و ۲۶ ژوئن (۴ و ۵ تیرماه) در منامه برگزار شود.

طرح موسوم به «معامله قرن» که آمریکا برای پایان دادن به منازعه بین فلسطینیان و صهیونیست‌ها مطرح کرده، به دنبال حذف همیشگی بازگشت آوارگان فلسطینی (مطابق آمار شش میلیون) به سرزمین خود و اسکان آن‌ها در «وطن جایگزین» یعنی کشورهای دیگر است.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۲۰۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درخواست الجزایر برای نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه

  

به گزارش­ سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما خبرگزاری اسپوتنیک به نقل از یک منبع آگاه اعلام کرد الجزایر درخواست کرده است شورای امنیت سازمان ملل درباره گور‌های دسته جمعی کشف شده در نوار غزه در اواخر آوریل یک نشست غیرعلنی در روز سه شنبه برگزار کند.

در اواخر آوریل، شبکه الجزیره گزارش داد مقامات فلسطینی یک گور دسته جمعی با ۱۸۰ جسد را در داخل مجتمع پزشکی ناصر در شهر خان یونس در غزه کشف کردند، جایی که نیرو‌های اسرائیلی در اوایل این ماه از آن خارج شده بودند. شبکه خبری سی ان ان بعداً به نقل از کارکنان دفاع مدنی غزه گزارش داد که بیش از ۳۰۰ جسد در این مکان پیدا شده است.

آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، گفت به منظور اثبات حقایق دسترسی بازرسان بین المللی به گور‌های دسته جمعی در غزه ضروری است. مقامات اسرائیلی گفتند که آنها در این موضوع دخالتی نداشته است.

به گفته مقامات محلی، تاکنون بیش از ۳۴ هزار و ۵۰۰ نفر در حملات رژیم اسرائیل به نوار غزه کشته شده اند.

دیگر خبرها

  • ورزشگاه‌های میزبان دیدارهای خانگی استقلال ملاثانی مشخص شد
  • حضور طالبان در نشست کشورهای اسلامی
  • مقاومت بحرین از حمله دوم به بندر ایلات اشغالی خبر داد
  • حمله به ایلات اسرائیل؛ این‌بار «سرایاالأشتر» + فیلم
  • دومین حمله پهپادی مقاومت اسلامی بحرین به اسرائیل
  • ممانعت فرانسه از ورود پزشک فلسطینی به خاک این کشور
  • جلالی: با استمرار «فعالیت رسانه‌ها» و «اعتراضات دانشجویی» موضوع غزه «مساله اول» باقی می‌ماند
  • تحلیلگر صهیونیست: محمود عباس ۲ بار دیدار با بلینکن را رد کرد
  • درخواست الجزایر برای نشست شورای امنیت درباره گورهای جمعی غزه
  • همین بازیکنان بی‌کیفیت چند هفته دیگر ۵۰ میلیارد تومان می‌خواهند!