Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا از اردبیل، نشست هم‌اندیشی «در مسیر فناوری» با حضور مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاون تجاری‌سازی پارک‌ها و مراکز رشد جهاددانشگاهی و فناوران مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل، امروز 25خردادماه در این نهاد برگزار شد.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه زیرساخت‌های مناسبی در حوزه فناوری برای پژوهشگران کشور مهیا است، افزود: امکانات خوبی در مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل برای فناوران ایجاد شده و برگزاری چنین نشستی، فرصت مناسبی برای شناسایی ایده‌های اثربخش و کارای آنها است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دکتر حسین وطن‌پور بر تقویت روحیه ریسک‌پذیری در فناوران تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید در مسیر تولید به اثربخشی محصول خود باور و ایمان کامل داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه فناوری در کشور به سمت خوبی حرکت می‌کند و در آینده شاهد پیشرفت‌های قابل توجهی خواهیم بود، ادامه داد: با احساس مسئولیت، باید فرصت و نیازها را شناسایی و برای رفع آن تلاش شود تا بتوانیم محصول فناورانه با ارزشی در کشور تولید کنیم.

مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان اینکه در حال حاضر قدرت علمی است که کشور را به سمت توسعه و پیشرفت سوق می‌دهد، اظهارکرد: از فناورانی که ایده‌های خوبی برای تولید محصول و ایجاد اشتغال دارند، حمایت خواهد شد.

وطن‌پور خاطرنشان کرد: با توجه به پتانسیل‌های خوبی که در استان اردبیل وجود دارد، ورود به این حوزه بسیار مناسب است و جهاددانشگاهی در این خصوص شناسایی‌های خوبی انجام داده و به یقین به توسعه فرهنگ دانش بنیان کمک کرده و خواهد کرد.

فعالیت مرکز رشد جهاددانشگاهی اردبیل در راستای بهره‌برداری از پتانسیل بومی استان

در ادامه این نشست رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل با بیان اینکه  فعالیت‌های مرکز رشد این واحد در راستای بهره‌برداری از پتانسیل بومی و گیاهان دارویی اندومیک استان است، افزود: به یقین اگر بستر مناسب برای تجاري‌سازی دستاوردهاي تحقيقاتي، حمايت از نوآوري و خلاقيت نيروهاي محقق جوان انجام گیرد، علاوه بر كمک به توسعه و رونق اقتصادي کشور از ناشناخته ماندن ظرفیت‌ها جلوگیری خواهد کرد.

دکتر مهران اوچی اردبیلی ادامه داد: مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل تنها مرکز تخصصی استان با مجوز وزارت بهداشت است و در حال حاضر 16 واحد فناور با 34 ایده و طرح فناورانه حمایت می‌کند.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌های مستقر در این مرکز در مسیر درستی قرار گرفته‌اند و خدمات مشاوره‌ای و آموزش‌های لازم در جهت پرورش ایده‌ به آنها داده می‌شود، یادآور شد: حمایت‌های اولیه به لحاظ استقرار و فضای فیزیکی به شکل رایگان و مناسب در اختیار شرکت‌های فناور قرار گرفته و بسته‌های حمایتی در مراحل پیش رشد و رشد برای آنها تعریف شده است تا فعالیت فناورانه تسهیل شود.

رئیس جهاددانشگاهی واحد استان اردبیل استان اردبیل با اشاره به اینکه در سالهای گذشته 20 کارگاه آموزشی به صورت تخصصی در حوزه‌های مختلف برای فناوران برگزار شد، خاطرنشان کرد: مشکل اساسی و مهم فناوران در مسیر تولید محصول، تامین هزینه‌های مالی و کارآزمایی بالینی است که این مراحل نیاز به همکاری و حمایت دارد.

دکتر اوچی اردبیلی با بیان اینکه در حال حاضر 3 شرکت مستقر در این مرکز تبدیل به دانش بنیان شده و 12 ثبت اختراع توسط آنها انجام گرفته است، یادآورشد: آزمایشگاه مناسب و استانداردی برای توسعه فعالیت فناوران در جهاددانشگاهی اردبیل تجهیز و در اختیار آنان قرار گرفته است که می‌توان با فراهم کردن امکانات و تجهیزات بیشتر به رونق فناوری پژوهشگران کمک کرد.

جهاددانشگاهی از ۶۰۰ شرکت برای تبدیل ایده به محصول حمایت می‌کند

در این نشست معاون تجاریسازی پارکها و مراکز رشد جهاددانشگاهی گفت: هدف جهاددانشگاهی در حوزه فناوری این است که مراکز رشد در توسعه منطقه‌ای نقش آفرینی کنند.

 حسین بختیاری افزود: جهاددانشگاهی در قالب ۳ پارک علم و فناوری و ۲۴ مرکز رشد از ۶۰۰ شرکت برای تبدیل ایده به محصول حمایت می‌کند که از این تعداد  ۱۵ درصد در حوزه سلامت فعالیت دارند.

 وی با بیان اینکه ۲۵ درصد شرکت‌های دانش بنیان جهاددانشگاهی در حوزه سلامت فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: در حال حاضر جهاددانشگاهی مدیریت هفت مرکز رشد فناوری کشور در حوزه سلامت را بر عهده دارد که یکی از این مراکز در حوزه زیست فناوری، سه مرکز به صورت عمومی و سه مرکز در حوزه گیاهان دارویی فعالیت دارند.

معاون تجاریسازی پارکها و مراکز رشد جهاددانشگاهی، مرکز رشد گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل را جز مراکز فعال عنوان و تصریح کرد: جهاددانشگاهی با توجه به پتانسیل‌های خود توانسته تلاش‌های خوبی در حوزه گیاهان دارویی داشته باشد و فضای خوبی برای توسعه این حوزه فناوری ایجاد کند.

بختیاری با بیان اینکه توسعه مراکز رشد جهاددانشگاهی با هدف افزایش توان علمی دانش‌آموختگان انجام می‌گیرد، اضافه کرد: در راستای توسعه مراکز رشد فناوری، فعالیت‌های خوبی در جهاددانشگاهی شروع و برنامه‌های خوبی تدوین و پژوهشکده گیاهان دارویی که یکی از بزرگترین پژوهشکده‌های این حوزه در منطقه می‌باشد با این مراکز شده است.

وی افزود: مراکز رشد تابع آن نیز توسط جهاددانشگاهی در کشور راه‌اندازی شده تا در این زمینه محصولات خوبی تولید کنند و با این برنامه‌ها به یک دید تخصصی دست یابیم و درصدد هستیم با توسعه شبکه گسترده علمی، توان صادراتی را نیز ارتقا دهیم.

وی با اشاره به اینکه شرکت‌هایی که در حوزه سلامت فعال هستند از دانش بیشتری برخوردار و سطح علمی بالایی دارند، ادامه داد: در حوزه سلامت دانش بسیاری نهفته است و تبدیل یک فناوری به محصول  علاوه بر آن هزینه به زمان طولانی‌تری نیاز دارد.

گفتنی است؛ مدیرکل دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از مرکز رشد فناوری فرآورده‌های گیاهان دارویی جهاددانشگاهی اردبیل بازدید و در جریان مسائل و مشکلات شرکت‌های فناور قرار گرفت و نسبت به رفع آنها قول مساعد داد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: ایکنا اردبیل قرآن جهاددانشگاهی توسعه فرهنگ دانش بنیان کمک

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۲۱۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد

فردین علیزاده، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان فعال در زمینه بازیافت پسماندهی خطرناک صنعتی و مستقر در پارک علم و فناوری تربیت‌مدرس، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا درباره خطوط تولید «باتری‌های لیتیومی» گفت: ایده تولید باتری‌های لیتیومی، به‎عنوان یک محصول بازیافتی، از جایی آغاز شکل گرفت که بازیافت لیتیوم به‌عنوان یک فلز خطرناک برای محیط‌زیست، مسئله حیاتی تلقی شد.

وی در همین راستا افزود: لیتیوم داراری فلزاتی سنگینی از جمله کُبالت و نیکل است که پسماند آن برای طبیعت، بسیار خطرناک بوده و به یک روش اصولی برای بازیافت نیازمند است.

علیزاده درباره ابداع شیوه نوین بازیافت فلز لیتیوم توسط متخصصان این شرکت دانش‌بنیان توضیح داد: تکنولوژی مورد استفاده توسط تیم متخصصان که در نهایت لیتیوم را به باتری، تبدیل می‌کند، هیچ‌گونه پساب مضر و خطرناکی برای طبیعت ندارد.

این فناورحوزه مواد شیمیایی به فناوری‌های به‌کار گرفته‌شده در فرآیند تولیدباتری‌های لیتیومی اشاره کرد و ادامه داد: زمانی که مواد شیمیایی اساس کار یک چرخه تولید قرار می‌گیرند، نمی‌توان گفت از یک فناوری خاصی استفاده کرده‌ایم.

وی افزود: در فرآیند تولید باتری‌های لیتیومی، عوامل موثری مانند دما، زمان و مواد شیمیایی گوناگون، تاثیرگذار هستند که تعیین فرمول تولید و نحوه چگونگی به‌کارگیری آنها، توسط کارفرما تعیین می‎شود.

مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درخصوص کاربرد باتری‌های لیتیومی در صنایع گوناگون اضافه کرد: این باتری‌های لیتیومی، برای صنایع تولید اسباب‌بازی، خودرو‌های الکترونیکی و تولید گوشی موبایل و به‌طورکلی هر صنعت یا چرخه تولیدی که نیاز به باتری دارد، می‌توان از باتری‌های لیتیومی بازیافتی استفاده کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • نوآوری‌ها و محصولات دانش‌بنیان حوزه معدن تجاری‌سازی می‌شوند
  • اختصاص هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به پروژه‌های تحقیق و توسعه
  • امکان صرف هزینه‌های مالیاتی اپراتورها به شرکت‌های دانش بنیان
  • اجرای قانون جهش تولید دانش بنیان حرکت بزرگ اقتصادی را رقم می زند
  • باتری‌های لیتیومی از پسماندهای خطرناک شیمیایی فلز لیتیوم تولید شد
  • رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه بین‌المللی منصوب شد
  • آزمون استخدامی آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی در اردبیل
  • برگزاری آزمون استخدامی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاددانشگاهی
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود