Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، محمد اسماعیل نجار رئیس مدیریت بحران کشور در حاشیه نهمین همایش سلامت در حوادث و بلایا در جمع خبرنگاران اظهار کرد: قوانین نقشی سازنده‌ در زمینه مدیریت بحران ایفا می‌کنند و می‌توانیم آن‌ها را نقشه راه مدیریت بحران در حوادث بدانیم؛ در طول این سال‌ها حوادث را فرصتی مناسب برای کسب تجربه و کاهش ریسک بروز آسیب در حوادث بعدی دانسته‌ایم و در همین راستا زلزله رودبار و طارم منجر به ایجاد آیین نامه ۲۸۰۰ ساختمان و زلزله کرمانشاه باعث ایجاد ویرایش پنجم آن شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از زلزله بم شاهد ایجاد قانون سازمان مدیریت بحران کشور به صورت آزمایشی بودیم، در حادثه سیل اخیر هم هیئتی ویژه‌ برای بررسی سیلاب ایجاد شد و موضوع سیل توسط اساتید دانشگاهی مورد بررسی قرار گرفت که امیدواریم نتایجی خوب ارائه شود.

نجار تصریح کرد: قانون مدیریت بحران کشور در سال ۷۸ تصویب شد؛ در همان سال این قانون به اتمام رسید و بررسی آن برای یک سال دیگر تمدید شد.

مشکلات لایحه قانون دائمی شدن مدیریت بحران

وی ادامه داد: لایحه قانون دائمی شدن مدیریت بحران کشور مدت‌هاست که تقدیم دولت شده است؛ در سال ۹۴ مجلس شورای اسلامی آن را تدوین و به تصویب مجلس رسید، شورای نگهبان هم ایراداتی به آن گرفت که اصلاح شد، اما متاسفانه اکنون حدود ۵۰ ماه شده که تکلیف این قانون مهم مشخص نشده است در حالی که این قانون باید در اولویت برنامه‌ها قرار گیرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور اظاار کرد: قانون بیمه حوادث هم از جمله قوانین حائز اهمیت است که متاسفانه در تسریع در اجرای این قانون اقدامی صورت نگرفته و این در حالی است که بدون شک اجرای آن موجب رضایتمندی بیشتر افراد جامعه می‌شود، اما هنوز ابلاغ نشده است.

نجار با تاکید بر این که این قوانین باید سریعتر تعیین تکلیف شوند، گفت: در بحث مدیریت بحران باید نگاه فرابخشی داشته باشیم و متولیان امر به این موضوع توجه جدی داشته باشند؛ اگر هماهنگی‌های لازم در زمان بحران وجود داشته باشد تلفات ناشی از حوادث به مراتب کاهش پیدا خواهند کرد.

وی با اشاره به حوادث سیل اخیر یاد آوری کرد: اگر حوادث سال اخیر به موقع عمل نمی‌شد و هواشناسی هشدار‌های لازم را نمی‌داد یا مناطق در معرض خطر تخلیه نمی‌شدند آمار جانباختگان ما به مراتب بیشتر می‌شد؛ این هماهنگی‌های بین بخشی از بروز این اتفاق جلوگیری کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۲۸۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران

به گزارش خبرگزای مهر، دکتر محمد حسن بازیار در آیین افتتاح نهمین کنفرانس زلزله که در سالن همایش‌های برج میلاد در حال برگزاری است، گفت: نهمین دوره کنفرانس بین‌المللی زلزله‌شناسی از امروز، سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت آغاز به کار کرده است و تا روز پنجشنبه، ۲۰ اردیبهشت ماه جاری در برج میلاد ادامه دارد.

وی با اشاره به حضور ۶ سخنران خارجی کلیدی در این کنفرانس، اظهار کرد: در این رویداد ۴۱۵ مقاله داخلی و ۴۳ مقاله خارجی ارائه می‌شود که از این تعداد ۲۱۱ مقاله شفاهی و ۲۰۴ مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

بازیار، زلزله‌شناسی، پیشگیری و ایمن‌سازی سازه‌ها و مدیریت بحران را از جمله محورهای مقالات این کنفرانس ذکر کرد و یادآور شد: سخنرانان بخش خارجی از کشورهایی چون آلمان، نروژ، یونان، امارات متحده عربی، امریکا، اسپانیا، استرالیا، برزیل، ترکیه، چک، سوئد، فرانسه، نیوزلند و هند خواهند بود.

رییس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، تمرکز اصلی این کنفرانس را حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ کلانشهرهایی چون تهران، تبریز، اصفهان، شیراز و مشهد عنوان کرد.

وی تاکید کرد: در روزهای برگزاری کنفرانس، ۱۶ کارگاه تخصصی در حوزه‌هایی چون ساخت و ساز بر روی گسل، زلزله تهران و طراحی و ساخت بیمارستان‌های تاب‌آور برگزار می‌شود.

بازیار اضافه کرد: بر اساس داده‌های به دست آمده در این کارگاه‌ها، در تلاش هستیم که در انتهای این کنفرانس قطعنامه‌ای در حوزه ارتقای تاب‌آوری و مدیریت بحران و ساخت و ساز ایمن برای مسؤولان و سیاست‌گذاران تدوین شود.

رییس پژوهشگاه بین‌المللی زلزله‌شناسی، این کنفرانس را رویداد تبادل تجربیات دانست که در طی آن راهکارهایی برای کاهش تلفات به عنوان یکی از اولویت‌های مدیریت بحران مورد بررسی قرار می‌گیرد.

کد خبر 6099043

دیگر خبرها

  • حل مسائل کشور در حوزه زلزله‌های بزرگ ۵ کلانشهر ایران
  • مدیریت بحران اردبیل در آماده باش کامل
  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • درخواست عضو مرکزی حزب کارگزاران از نمایندگان مجلس آینده
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • رگبار و رعدوبرق تهران را دربرمی‌گیرد / پیش‌بینی لغزندگی جاده‌ها و آب‌گرفتگی
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • تعجب رئیس دیوان عالی کشور از آمار پرونده‌های خانواده
  • شاوردیان: بعد از عملیات وعده صادق سودجویان به دنبال ایجاد بحران اقتصادی در کشور بودند