Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-01@04:55:26 GMT

میانگین اهدای خون در کاشان بالاتر از میانگین کشوری است

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۴۷۶۲

میانگین اهدای خون در کاشان بالاتر از میانگین کشوری است

محمدرضا ذیلایی در گفت و گو با خبرنگار مهر، با بیان اینکه در سال گذشته ۱۳ هزار و ۵۰۰ کاشانی خون اهدا کردند، اظهار داشت: از هر کیسه خون سه فرآورده گلبول قرمز فشرده یا فکسل، پلاسما و پلاکت تهیه می شود؛ از آنجا که ماهانه ۶۰۰ الی ۷۰۰ واحد فکسل، ۴۵۰ تا ۵۰۰ واحد پلاکت و ۲۰۰ تا ۲۵۰ واحد پلاسما در کاشان مصرف می شود، بیشتر این فرآورده ها در منطقه مصرف می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه مازاد مصرف فرآورده های خونی تولید شده در کاشان در وهله اول به اصفهان و سپس به استان های همجوار ارسال می شود، افزود: ۶۰ درصد از اهدا کنندگان خون در کاشان به صورت مستمر و سالانه بیش از دو بار خون اهدا می کنند و ۲۵ درصد از اهداکنندگان نیز به صورت غیر مستمر خون اهدا کرده اند.

۹۸ درصد اهداکنندگان خون در کاشان آقایان هستند

رئیس مرکز انتقال خون کاشان با بیان اینکه ۹۸ درصد از اهداکنندگان خون در کاشان از میان آقایان هستند، ابراز داشت: دو درصد باقی مانده اهداکنندگان از بانوان هستند اما مصرف خون در بیمارستان ها برعکس است به نحوی که ۸۰ درصد خون های اهدایی توسط بانوان مصرف و ۲۰ درصد توسط آقایان استفاده می شود.

وی ضمن اشاره به شرایط اهدای خون گفت: اهداکنندگان خون باید حداقل ۱۸ سال تمام داشته و وزن آنها نیز باید بین ۵۰ تا ۱۵۰ کیلوگرم باشد.

ذیلایی ابراز داشت: افراد می توانند تا ۶۰ سالگی اهدای خون داشته باشند اما در صورتی که اهدای خون به صورت مستمر ادامه داشته تا ۶۵ سالگی نیز امکان انتقال خون وجود دارد.

اهدای خون در کاشان از میانگین کشوری بالاتر است

وی با بیان اینکه افرادی که دارای فشار خون بالا یا پایین هستند، نمی توانند خون اهدا کنند، اظهار داشت: غلظت خون اهداکنندگان در بانوان باید بالای ۱۲.۵ و آقایان ۱۳ در پلاسمای خون باشد؛ موارد یاد شده مهمترین شرایطی است که یک اهداکننده خون باید داشته باشد تا بتواند خون اهدا کند.

رئیس مرکز انتقال خون کاشان با بیان اینکه مرکز انتقال خون کاشان تامین کننده خون شمال استان اصفهان است، افزود: مردم کاشان خون مورد نیاز شهرهای شمال استان اصفهان را نیز تامین می کنند به نحوی که شهرهایی همچون نطنز، بادرود، آران و بیدگل و حتی محلات از این مرکز خون تهیه می کنند و این موضوع باعث شده تا میانگین اهدای خون در کاشان به نسبت میانگین کشور ۰.۰۳ درصد بالاتر است.

کد خبر 4641184

منبع: مهر

کلیدواژه: اهدای خون انتقال خون سازمان انتقال خون ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۷۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش

بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی، کشور در سال آبی جاری تا هشتم اردیبهشت، به‌طور میانگین ۱۲.۸ درصد با کاهش بارش روبه‌رو بوده و طی این مدت ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش دریافت کرده، این در حالی است که میانگین بلندمدت بارش کشوری در این بازه زمانی ۲۰۵.۱ میلی‌متر بوده است.

‌به گزارش خبرگزاری ایمنا و بر اساس داده‌های سازمان هواشناسی در هفت روز گذشته منتهی به هشتم اردیبهشت حدود ۱۱.۹ میلی‌متر بارش در این بازه زمانی دریافت شده که این میزان در بلندمدت ۶.۲ میلی‌متر است بنابراین ۸۹.۹ درصد بارش بیشتر در این بازه زمانی دریافت شده است.

از ابتدای ماه جاری منتهی به هشتم اردیبهشت در کشور به‌طور میانگین ۱۲.۱ میلی‌متر بارش ثبت شده، در حالی که میزان آن در بلندمدت ۶.۹ میلی‌متر است، در نتیجه ۷۴.۲ درصد با افزایش بارش نسبت به بلند مدت روبه‌رو بوده‌ایم.

از ابتدای سال جاری تا هشتم اردیبهشت به‌طور میانگین ۱۷۸.۸ میلی‌متر بارش در کشور ثبت شده که نسبت به میانگین بلند مدت (۲۰۵.۱ میلیمتر) با کاهش ۱۲.۸ درصدی بارش روبه‌رو هستیم.

جدول اطلاعات پهنه‌ای بارش استان‌ها از ابتدای سال آبی جاری نشان می‌دهد تنها استان‌های خراسان جنوبی، سیستان و بلوچستان، کرمانشاه، گلستان، همدان و یزد نسبت به دوره بلندمدت بارش بیشتری دریافت کرده‌اند که این میزان برای خراسان جنوبی ۱۴.۷ درصد، سیستان و بلوچستان ۵۴.۹ درصد، کرمانشاه ۱.۹ درصد، گلستان ۳.۶ درصد، همدان ۱.۶ درصد و یزد ۳۵.۹ درصد است.

بارندگی در سایر استان‌ها کمتر از حد نرمال بوده است و در این زمینه قزوین بدترین وضعیت را تجربه می‌کندف چرا که ۴۱.۳ درصد کمتر از حد نرمال طی سال آبی جاری بارش دریافت کرده است.

استان تهران نیز از جمله استان‌هایی است که با کم‌بارشی روبه‌رو بوده است، در حالی که میانگین بارش تهران در بلند مدت ۲۲۸.۹ میلی‌متر است، اما در سال آبی جاری تنها به‌طور میانگین ۱۴۰.۷ میلی‌متر بارش دریافت کرده است که نشان‌دهنده کاهش ۳۸.۵ درصدی بارش در این استان است.

لازم است بدانیم، شروع سال آبی در ایران از ابتدای پائیز است. به این ترتیب یک سال آبی در ایران از یکم مهر شروع می‌شود و تا سی و یکم شهریور سال بعد ادامه می یابد.

کد خبر 749254

دیگر خبرها

  • اردبیل رتبه چهارم تولید عسل کشوری را دارد
  • اختصاص ۶۵ میلیارد ریال جایزه کم‌مصرفی به مشترکان کاشانی
  • آخرین وضعیت بارش‌ها تا اردیبهشت ۱۴۰۳ در کشور + آمار استان‌ها کم‌ بارش و پر بارش
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ ها در ایران
  • کاهش ۱۲ درصدی بارش‌ها در ایران
  • بارش ها در ایران ۱۲ درصد کاهش داشته است
  • شاخص برخورداری گلستان از صدور اسناد مالکیت، هفت درصد بالاتر از میانگین کشوری
  • اهدای ۸۰ میلیون جایزه برقی با قرعه‌کشی/ از ابتدای خرداد تا پایان شهریور فرصت دارید
  • رتبه نخست کاشان در نصب نیروگاه خورشیدی کوچک‌مقیاس
  • تولید زباله در سراب ۴۰ درصد بالاتر از میانگین کشوری است