Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-04@04:35:59 GMT

جزئيات همکاري بانک ايران و ونزوئلا با راه آهن

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۴۹۷۷

جزئيات همکاري بانک ايران و ونزوئلا با راه آهن

خبرگزاري آريا - معاون سرمايه‌گذاري و اقتصادي راه آهن با بيان اينکه دو ماه پرداخت اقساط ارزي شرکت‌هايي که از روسيه اقدام به خريد واگن کرده بودند عقب ماند که در حال حاضر بانک مرکزي ارز مورد نياز براي بازپرداخت ها را تخصيص داده است،‌گفت: ارزش بسته مالي دولت براي براي نوسازي و توسعه ناوگان ريلي 1973 ميليارد تومان است که در حال حاضر بانک ايران و ونزوئلا با پرداخت 75 ميليارد تومان از اين تسهيلات موافقت کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاري آريا، نوراله بيراوند درباره تامين ارز براي پرداخت اقساط شرکت‌هاي داخلي که قراردادهاي ارزي با شرکت‌هاي خارجي منعقد کرده‌اند، گفت: دو ماه پرداخت اقساط ارزي شرکت‌هايي که از روسيه اقدام به خريد واگن کرده بودند عقب ماند که در حال حاضر بانک مرکزي ارز مورد نياز براي بازپرداخت‌ها را تخصيص داده است و کارها در جريان است البته طبيعي است که در اين شرايط مشکلاتي به وجود بيايد.
وي افزود: بانک مرکزي به صورت تدريجي ارز مور نياز را در اختيار شرکت‌ها قرار مي‌دهد.
معاون سرمايه گذاري و اقتصادي شرکت راه‌آهن با بيان اينکه در برنامه نوسازي و توسعه ناوگان ريلي کشورمان سهم بخش خصوصي در بخش تامين ناوگان بالغ بر 90 درصد است و 10 درصد ديگر هم متعلق به حمل و نقل حومه‌اي و بخش خصوصي است که آمادگي سرمايه گذاري در آن حوزه را ندارد يا اينکه سرمايه گذاري در آن بخش براي بخش‌خصوصي اقتصادي نيست.
بيرواند تاکيد کرد: طبيعتا احداث خطوط دوم و برقي سازي و سيگنالينگ ازحوزه‌هايي است که براي بخش خصوصي جذاب تر است و از اين رو خط دوم محور بافق به خواف که از خطوط کليدي براي سيستم حمل و نقل مواد معدني محسوب مي‌شود توسط بخش خصوصي در حال اجرا و انجام است. اين پروژه 7 هزا ميليارد تومان با کنسرسيومي از سرمايه گذاران داخلي در دست اجرا قرار گرفته است.
معاون شرکت راه آهن افزود: ترانزيت در اولويت است از تمام امکانات براي توسعه ترانزيت ريلي استفاده مي‌کنيم.
وي همچنين با اشاره به همکاري با بانک ايران- ونزوئلا براي سرمايه گذاري در صنعت ريلي اظهار داشت: بانک ايران و ونزوئلا يکي از بانک‌هايي است که براي اجراي تبصره 18 عامليت بخشي از پروژه‌هاي راه‌آهن را پذيرفته و قرار بر اين است که تسهيلات مورد نياز توسط اين بانک تامين شود.
به گزارش ايلنا، معاون سرمايه گذاري و اقتصادي راه‌آهن ادامه داد: ارزش بسته مالي دولت براي براي نوسازي و توسعه ناوگان ريلي 1973 ميليارد تومان است که در حال حاضر بانک ايران و ونزوئلا با پرداخت 75 ميليارد تومان از اين تسهيلات، موافقت کرده است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۹۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط‌عمومی بانک صادرات ایران، تفاهم‌نامه توسعه همکاری بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی در نشستی با حضور محسن سیفی مدیرعامل بانک صادرات ایران و مدیران ارشد این بانک و همچنین محمدصادق خیاطیان مدیرعامل و رئیس هیئت‌عامل این صندوق به امضا رسید و پیشنهادات و راهکارهای بهینه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال «جهش تولید با مشارکت مردم» مورد بررسی قرار گرفت.

محسن سیفی در این نشست ضمن تقدیر از تلاش‌های صندوق نوآوری و شکوفایی در حمایت از دانش‌بنیان‌های کشور گفت: همکاری و تعاملات بسیار خوبی بین دو مجموعه بانک صادرات ایران و صندوق نوآوری و شکوفایی وجود دارد. هدف از برگزاری این نشست، تدوین نقشه راهی برای توسعه همکاری‌های مشترک در جهت حمایت حداکثری از دانش‌بنیان‌های کشور است. تلاش می‌کنیم با همکاری صندوق نوآوری و شکوفایی، در راستای کمک به تحقق شعار سال، ابزارهای مشترکی را تعریف کنیم که همه از منافع آن بهره‌مند شوند.

او با اشاره به پیشرو بودن بانک صادرات ایران در عملیاتی شدن برات، چک، سفته و سامانه توثیق الکترونیک، عزم جدی این بانک برای تبدیل شدن به بانک اصلی حامی دانش‌بنیان‌ها را مورد تاکید قرار داد و افزود: بانک صادرات ایران به عنوان تنها و نخستین بانک، بسته کامل اسناد تجاری الکترونیکی در اختیار دارد و می‌توانیم در همکاری مشترک با صندوق نوآوری و شکوفایی با استفاده از این ابزارها، مدل‌هایی ویژه دانش‌بنیان‌ها، طراحی کنیم.

مدیرعامل بانک صادرات ایران با بیان اینکه زیست‌بوم نوآوری کشور رونق مناسبی پیدا کرده است، اظهار کرد: بسیاری از مشکلات کشور جز با اعتماد به دانش‌بنیان‌ها حل نمی‌شوند لذا تلاش می‌کنیم بانک صادرات ایران در کنار دانش‌بنیان‌ها بتواند در حل مشکلات کشور سهیم باشد.

او با اشاره به ظرفیت‌های منحصر به فرد شعب خارجی بانک صادرات ایران، برای حل نیازهای ارزی این شرکت‌ها نیز اعلام آمادگی کرد و افزود: در حوزه تأمین مالی ارزی دانش‌بنیان‌ها در خارج از کشور نیز بانک صادرات ایران می‌تواند نقش‌آفرینی خوبی داشته باشد.

در این نشست همچنین رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به فروش ۷۰ هزار میلیارد تومانی شرکت‌های دانش‌بنیان در سال گذشته، گفت: شرکت‌های دانش‌بنیان با رقم‌های کوچک، ارزش‌افزوده‌های بسیار بالایی خلق کرده‌اند

محمدصادق خیاطیان، رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی در این نشست با بیان اینکه همکاری خوبی با شبکه بانکی کشور برای تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان شکل گرفته است، گفت: نقش‌‎آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در اقتصاد کشور بسیار جدی است. سهم دانش‌بنیان‌ها از GDP در حال حاضر ٢.٧ درصد است و هدف‌گذاری تا پایان برنامه هفتم، رساندن این سهم به ٧ درصد است. یکی از ارکان مهم تحقق این هدف، بحث تأمین مالی دانش‌بنیان‌ها است.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی ضمن اشاره به حمایت‌های جدی و همیشگی رهبر معظم انقلاب و همچنین دولت سیزدهم از دانش‌بنیان‌ها به بیان انتظارات از نظام بانکی در حمایت از دانش‌بنیان‌ها پرداخت و تصریح کرد: شبکه بانکی کشور هم پای کار دانش‌بنیان‌ها بوده است. شاید یک دهه قبل، بیشتر به رشد تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان فکر می‌کردیم، اما اکنون این زیست‌بوم از بلوغ بسیار خوبی برخوردار است و نزدیک به ١٠ هزار شرکت دانش‌بنیان در کشور فعالیت می‌کنند؛ بنابراین اکنون باید فعالیت‌ها به شکل هدفمندتر و با تعیین اولویت دنبال شود.

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی همچنین گفت: در قالب همکاری مشترک می‌توانیم اتفاقات خوبی را در حوزه دانش‌بنیان کشور رقم بزنیم. امیدواریم بحث تعهدات تبصره ١٨ به زودی تکمیل شود. همچنین در راستای شعار سال ١٤٠٣ و بسته‌ای که در صندوق نوآوری و شکوفایی در این حوزه تدارک دیده شده است، امیدواریم همکاری خوبی با بانک صادرات ایران در زمینه اوراق صکوک شکل بگیرد.

مهدی اقبالی راد، عضو هیات‌مدیره بانک صادرات ایران نیز در این نشست با اشاره به سبقه بیش از ٧٢ سال خدمات بانک به فعالان اقتصادی و مردم کشور، استفاده از ابزارهای اعتباری برای کمک به شرکت‌های دانش‌بنیان را راهکار مناسبی در کنار پرداخت تسهیلات نقدی در سال جاری عنوان کرد و بر تداوم حمایت این بانک از صندوق نوآوری و شکوفایی و شرکت‌های دانش‌بنیان تاکید کرد.

معاونان امور شعب، طرح و برنامه، اعتبارات و دستیار مدیرعامل در امور بین‌الملل نیز در این جلسه نسبت به ارائه گزارش و نقطه‌نظرات خود اقدام کردند.

کد خبر 6094035

دیگر خبرها

  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد؛ تهاتر نفت با چای و چوب سریلانکا
  • بین منافع پست بانک ایران و کارکنان بانک مرزی وجود ندارد
  • سریلانکا به سرمایه‌گذاران ایرانی زمین دولتی می‌دهد
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در 4 ماه گذشته خبر داد
  • ضرر ۲ میلیارد دلاری ونزوئلا به دلیل تحریم‌ها
  • ونزوئلا از ضرر ۲ میلیارد دلاری ناشی از تحریم‌ها در ۴ ماه گذشته خبر داد
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • معامله بلوک «شازند» قانونی است
  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • تدوین بانک اطلاعاتی توانمندی‌های صادراتی فارس به ۶ زبان