Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، فارس نوشت: سید محمدرضا دربندی مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی درباره برطرف شدن برخی از مشکلات در حوزه کاغذ و ترخیص از گمرک اظهار داشت: پس از اینکه مقام معظم رهبری در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران به وزیر ارشاد و صنعت تاکید کردند مسأله کاغذ را حل کنید، جلسه‌ای در دفتر معاون اول رئیس جمهور تشکیل و مقرر شد به میزان ۸۰ هزار یورو برای وزرات ارشاد ارز دولتی تخصیص یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

* ۸۰ هزار یورو ارز برای واردات کاغذ به ارشاد رسید

وی با بیان اینکه تخصیص این ارز برای آن بود تا در اختیار تجار قرار گیرد و در سال ۹۸ مسأله کاغذ از حالت بحران خارج شود، گفت: از این میران اعلام شده ۴۰ هزار یورو به معاونت فرهنگی برای چاپ کتاب تخصیص یافت تا کاغذ سفید و تحریر تهیه کند و ۴۰ هزار یورو برای ورود کاغذ کاهی در اختیار معاونت مطبوعاتی قرار گرفت تا برای رسانه‌ها کاغذ وارد کند.

* نمایندگان معاونت مطبوعاتی و معاونت فرهنگی از امروز وارد سامانه شدند

مدیرکل مطبوعات و خبرگزاری‌های داخلی در ادامه افزود: از آن زمان که آقای جهانگیری معاون اول رئیس جمهور این مصوبه را ابلاغ کرد، فرآیند اداری کمی به طول انجامید، اما پس از آن قرار شد یک نفر از معاونت فرهنگی و یک نفر از سوی معاونت مطبوعاتی برای اجرای این کار معرفی شود؛ از سوی معاونت مطبوعاتی قرار شد مدیرکل مطبوعات داخلی (اینجانب) و از سوی معاونت فرهنگی، مدیرکل کتاب معرفی شده و نام کاربری دریافت کردند تا در سامانه جامع وارد شده و تمام درخواست‌ها بررسی شود.

* افرادی که قرار است ارز دولتی دریافت کنند، وارد مسیر اخذ ارز قرار می‌گیرند

به گفته این مقام مسئول، این دو نفر قرار شد درخواست‌ها را بررسی کنند. هر کدام را که تشخیص دهند قابل کنترل است که ارز دولتی اعطا کنیم، انتخاب خواهند شد تا ارز دولتی از بانک مرکزی دریافت کنند. هفته گذشته جلسه آموزشی برگزار شد و امروز ما وارد سامانه شدیم و در حال انتخاب هستیم. افرادی که قرار است ارز دولتی دریافت کنند، وارد مسیر اخذ ارز قرار می‌گیرند.

* ماجرای کاغذهای وارداتی از سوی چوب و کاغذ مازندران

وی در پاسخ به سوالی درباره دریافت ارز دولتی از سوی کارخانه چوب و کاغذ مازندران و ورود کاغذ به جای خمیر و مواد اولیه و اینکه آیا این مسأله زیر نظر معاونت مطبوعاتی ارشاد بوده، توضیح داد: این مسأله زیر نظر معاونت مطبوعاتی نبوده است. بخش عمده سهام این کارخانه، متعلق به بانک ملی است و حالت دولتی دارد. وظیفه کارخانه تا الان این بوده ارز دریافتی را برای وارد کردن خمیر کاغذ هزینه کند تا در ادامه با استفاده از چوب‌های شکسته جنگل‌های ایران کاغذ تولید کند، اما برای تولید کاغذ با مشکلاتی مواجه شد.

* کارخانه کاغذ مازندران بدون اطلاع ارشاد اقدام به توزیع کاغذ کرد

دربندی تصریح کرد: اینکه آیا کارخانه چوب و کاغذ مازندران کارت بازرگانی داشته و می‌توانسته کاغذ وارد کند یا نه را مطلع نیستم. نمی‌دانیم مجوزهای لازم را داشته‌اند یا نه؛ اما در هرحال این کار را انجام داده و اقدام به واردات کاغذ کرده است. البته تاکید می‌کنم که کاغذهای وارداتی بدون نظارت این معاونت و بدون اطلاع دادن به ما وارد و توزیع شده است.

* نشریه ۲۰۰ نسخه‌ای ۲۰ تن کاغذ دریافت کرده است!/ سازمان تعزیرات وارد شد

وی گفت: بر اساس مصوبات کارگروه کاغذ هرکس که کاغذ با ارز دولتی وارد می‌کند باید زیر نظر ارشاد توزیع کند، اما کارخانه مازندران اینگونه عمل نکرده است؛ اخیرا مدیران کارخانه تغییر کرده‌ و مدیران جدید روی کار آمده‌اند. مدیران جدید با ما جلسه‌ای داشتند و وعده همکاری داده‌اند و در این مسیربرای نخستین بار فهرست کاغذهای واگذار و توزیع شده خود را منتشر کردند. پس از بررسی این فهرست متوجه شدیم روزنامه‌هایی که حتی چاپ نمی‌شدند از این کارخانه کاغذ دریافت کرده‌اند و یا روزنامه‌ای که  ۲ تن کاغذ نیاز داشته ۲۰ تن کاغذ دریافت کرده است. ما اینها را جزو برنامه گذاشته‌ایم و قرار است به وضعیت آنها رسیدگی کنیم. چرا که رسانه‌ای که ۲۰ تن کاغذ دریافت کرده نمی‌تواند زین پس کاغذ دریافت کند و به تعزیرات هم معرفی خواهد شد تا بدانیم روزنامه‌ای که با ۲۰۰ نسخه منتشر می‌شود با ۲۰ تن کاغذ چه کرده است!

* فعالیت‌های واردات کاغذ کارخانه مازندران زیر نظر ارشاد نبوده است

وی در پاسخ به اینکه کارخانه چوب و کاغذ مازندران کاغذهای وارداتی را با ارز نیمایی وارد کرده یا دولتی گفت: کاغذهای وارد شده این کارخانه در گذشته با ارز دولتی بوده اما آنچه اخیرا وارد کرده با ارز نیمایی است. ضمن اینکه تاکید می‌کنم این کارخانه هیچ فعالیتی زیر نظر معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد ندارد.

دربندی در پایان بیان داشت: بر ارز نیمایی نظارتی نیست و هرکسی می‌تواند اقدام کرده و با ارز نیمایی کاغذ وارد کند.

هفته گذشته گزارشی در خبرگزاری فارس با تیتر «کارخانه کاغذی که کاغذ وارد کرد» [اینجا بخوانید] منتشر شد. در این گزارش، جزئیات مسأله واردات کاغذ از سوی یکی از کارخانه‌های داخلی بیان شد،  چرا که مطرح شده یکی از کارخانه‌های کاغذی که ارز قابل توجهی دریافت کرده تا مواد اولیه و خمیر کاغذ وارد کند، کارخانه کاغذ مازندران است.

مسؤولان این کارخانه پس از تماس‌های بسیار خبرنگار فارس و ارسال سوالات از پاسخ امتناع کردند، اما با تائید معاونت مطبوعاتی مشخص شد کارخانه کاغذ داخلی به جای مواد اولیه کاغذ وارد کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!

فریدون عباسی در ارزیابی این پیشنهاد اظهار داشت: بنده کلا نسبت به طرح‌ها نظر مثبتی ندارم. بنزین ماده‌ای است که در خودرو استفاده می‌شود، چرا باید به افراد بنزین داده شود؟ در هیچ جای دنیا مشکلی بنزین ندارند، سوخت در جایگاه‌ها وجود دارد و مردم مصرف می‌کنند، چون هزینه‌ها در کشور‌های دیگر واقعی است سوخت هم مثل بقیه کالا‌ها است در کشور ما بیش از حد به این موضوع پرداخته می‌شود، بنزین نباید ابزاری برای بهم زدن آرامش مردم شود.

به گزارش اقتصادآنلاین، وی با بیان اینکه تخصیص بنزین به افراد به جای خودرو در راستای اعطای یارانه بیشتر به اقشار کم‌درآمد نیست، افزود: باید این موضوع را در نظر داشته باشیم که شاید کسی نمی‌خواهد خودرو داشته باشد یا گواهینامه ندارد و یا ترجیح می‌دهد از وسیله نقلیه عمومی استفاده کند، بنابراین لزومی ندارد سوخت به افراد اختصاص داده شود.

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: بهتر است به اصلاح نظام حقوق و دستمزد بپردازیم و ارجح‌تر است که ارزش پول ملی را حفظ و تورم را کنترل کنیم و نسبت به افزایش درآمد کسانی که درآمد ثابت دارند و حقوق‌بگیر هستند اقدام کنیم تا میزان حقوق دریافتی این افراد با تورم سازگار باشد نه اینکه هر سال کمتر از میزان تورم افزایش دستمزد داشته باشیم.

وی تاکید کرد: مشکل کشور در سهمیه‌بندی بنزین نیست، بنزین نباید سهمیه‌بندی شود جز در موارد بحران مثل زمان جنگ آشکار؛ اکنون در جنگ اقتصادی هستیم و بنزین با کارت سوخت در اختیار مردم قرار می‌گیرد، ما باید همین شیوه تخصیص بنزین با کارت را درست اجرا کنیم یعنی هر شخصی با کارت شخصی سوخت را دریافت کند، قیمت هم مشخص باشد و اگر کسی بخواهد بنزین بیشتری مصرف کند باتوجه به اینکه کشور امکان تولید بنزین به میزان تقاضا را ندارد بنزین را با نرخ وارداتی دریافت کند.

عباسی خاطرنشان کرد: واردات بنزین ارزبر است بنابراین هر شخصی بخواهد بنزین بیشتری به مصرف برساند باید قیمت وارداتی یعنی هزینه واردات، حمل نقل و هزینه جایگاه باید در این نرخ گنجانده شده و قمیت واقعی را پرداخت کند و کسی هم مصرف کمتری دارد بنزین تولید داخل را با نرخ یارانه‌ای که دولت در نظر گرفته دریافت کند.

دیگر خبرها

  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی و دردسر‌های بعدش!
  • آغاز اولین فروش خودرو‌های برقی از عصر امروز
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟
  • آغاز فروش اولین خودرو‌های برقی از عصر امروز
  • آغاز فروش خودروهای وارداتی از عصر امروز
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • ماجرای فروش گواهینامه‌؛ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • ماجرای فروش گواهینامه‌های رانندگی/ جرم قتل عمد در کمین متخلفان
  • ماجرای سهمیه بنزین ۱۵ لیتری به هر خانوار چیست؟!
  • ماجرای بدن رنجور سردار آزمون چیست؟