Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک مقام ژاپنی اعلام کرد، توکیو هنوز درباره اینکه چه کسی و چرا به دو نفتکش در دریای عمان حمله کرده، تاییدیه‌ای در اختیار ندارد و در حال جمع‌آوری اطلاعات است. به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری دانشجو، خبرگزاری ژاپنی کیودو امروز شنبه گزارش داد که توکیو سرگرم جمع‌آوری اطلاعات بیشتر درباره حمله به دو نفتکش در دریای عمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



براساس این گزارش، یکی از دو نفتکش مذکور توسط یک شرکت ژاپنی اداره می‌شود.

«کئیچی ایشی» وزیر حمل و نقل ژاپن دیروز جمعه، یک روز پس از حادثه، در یک نشست خبری گفت: «ما هنوز نفهمیده‌ایم چه کسی این حمله را انجام داده و چرا انجام داده است».

کیودو افزود: حمله به این دو نفتکش درحالی انجام شد که آبه شینزو نخست وزیر ژاپن در یک دیدار مهم از ایران و با هدف کاهش تنش‌های موجود در غرب آسیا بود.

تانکر ژاپنی در حال حمل ۲۵ هزار تن متانول از عربستان سعودی به مقصد سنگاپور بود که در دریای عمان، در معرض انفجار قرار گرفته است.

یک مقام ژاپنی دیگر نیز گفته که «الان خیلی زود است نتیجه‌گیری کنیم چه اتفاقی افتاده است و توکیو هنوز هیچ تاییدیه‌ای درباره اینکه چه کسی و چرا این حمله را انجام داده است، در دست ندارد».

مقامات آمریکایی مدعی شده‌اند، ایران پشت حمله به این دو نفتکش است، اما هیچ سندی دال بر ادعای خود ارائه نکرده‌اند. برخی متحدان واشنگتن از جمله آلمان و اتحادیه اروپا هم درباره این ادعای آمریکا تشکیک کرده‌اند.

همچنین رئیس شرکت کشتیرانی ژاپنی که نفکتش آن در دریای عمان دچار سانحه شده است، گفته دو «شیء پرنده» در روز پنجشنبه به نفتکش ژاپنی در دریای عمان صدمه زده، اما خسارتی به محموله متانول وارد نشده است.

اظهارات «یوتاکا کاتادا» رئیس شرکت «کُکوکا سانگیو» نیز با ادعای آمریکایی‌ها در زمینه استفاده از مین‌های چسبنده در حمله به این نفتکش‌ها در تناقض است و ادعای آمریکایی‌ها را زیر سوال برده است.

منابع خبری صبح پنجشنبه (۲۳ خرداد) از وقوع دو انفجار مهیب در دریای عمان خبر داده بودند. شبکه خبری «العالم» به نقل از «منابع محلی عمان» اعلام کرده بود که این دو انفجار به صورت پیاپی رخ داده و دو نفتکش بزرگ حامل نفت خام هدف حمله قرار گرفته‌اند.

دو نفتکش که در این حادثه دچار حریق شده‌اند، یکی نفتکش «فرانت آلتر» (Front Altair) با پرچم جزایر مارشال متعلق به نروژ است که از قطر «اتانول» بارگیری کرده و دومی «کُکوکا کوریجس» (Kokuka Courageous) با پرچم پاناما از «الجبیل» عربستان به مقصد سنگاپور است که محموله «متانول» بارگیری کرده بود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: حادثه نفتکش ها شیء پرنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۱۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ببینید | تعظیم یک گوزن پس از خوردن غذا به سبک ژاپنی‌ها

261 215

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900791

دیگر خبرها

  • مقام انصارالله خطاب به متجاوزان به یمن: با آتش بازی نکنید
  • ارتش یمن لحظه حمله به کشتی اسرائیلی را منتشر کرد+فیلم
  • ساخت دستگاه حفاری تا عمق ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس‌شناسی
  • ساخت دستگاهی برای حفاری عمق تا ۳ هزار متری توسط محققان پژوهشگاه اقیانوس شناسی
  • نخستین کاوش محققان ایرانی در عمق ۲ هزار متری دریای عمان
  • گنج‌زاده مدرس کمپ تمرینی چین شد
  • سردار تنگسیری: اگر نفتکشی از ایران ببرید جبران خواهیم کرد
  • خداحافظی 4 قهرمان توکیو با المپیک پاریس!
  • ببینید | تعظیم یک گوزن پس از خوردن غذا به سبک ژاپنی‌ها
  • کشتی کانتینری در دریای سرخ با چند موشک هدف قرار گرفت