Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل بنیاد انتقال آب از دریای خزر گفت: ۵۰ میلیون متر مکعب آب سالانه از انتقال آب خزر به سمنان به بخش شرب خواهد رسید.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ، بسید احمد ربیعی مدیر عامل بنیاد انتقال آب از دریای خزر در همایش انتقال آب دریای خزر به سمنان گفت: آب موردنیاز استان سمنان از انتقال آب خزر، ۲۰۰ میلیون مترمکعب در سال است و تمام راه‌حل‌ها و اقداماتی که باید ازلحاظ فنی واداری و … انجام‌شده است و امروز خوشبختانه با نشست‌هایی که با وزیر صنعت داشته‌ایم این قول را داده‌اند که برای منابع مالی طرح‌ها اقداماتی شود از سوی دیگر نشست‌هایی با بانک‌ها صورت گرفته تا بتوانیم منابع این طرح را فراهم کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه ۵۰ میلیون متر مکعب آب سالانه از انتقال آب خزر به سمنان به بخش شرب خواهد رسید، افزود: منابع این طرح از محل خرید تضمینی آب تامین شود.

ربیعی ادامه داد: در حوزه آب موردنیاز استان سمنان و ضرورت تأمین آن باید گفت در طول یک مدت مشخص و زمان‌بندی‌شده در شورای آب توانستیم برنامه‌ریزی خوبی را با حضور همه دستگاه‌های اجرایی ذی‌ربط ازجمله جهاد، صمت، منابع طبیعی، شرکت شهرک‌های صنعتی، آبفار و … انجام دهیم و خوشبختانه یک طرح توجیهی و فنی خوب به وزارت نیرو برای اینکه مجوز انتقال آب بین‌حوزه‌ای را صادر کند، را توانستیم ارسال کنیم.

مدیرعامل بنیاد انتقال آب از دریای خزر بابیان اینکه آنچه اهمیت دارد، این است که ۸۸ درصد آب استان را کشاورزی مصرف می‌کند، تأکید کرد: سمنان جزء اولین استان‌های کشور است که سند بهره‌وری آب کشاورزی دارد که این امر بعد از سند توسعه آب استان تکالیفی را برای جهاد کشاورزی مشخص خواهد کرد. یعنی این سازمان در طول ۱۰ سال از ۹۴۵ میلیون مترمکعب آبی که می‌خواهد مصرف کند، باید به ۶۵۴ میلیون مترمکعب برسد و این یعنی ۳۳ درصد کاهش؛

وی گفت: نصب کنتورهای هوشمند در کشور ۲۵ درصد کل چاه‌ها است اما در سمنان، ۸۰ درصد چاه‌ها کنتور هوشمند دارند این یعنی مدیریت مصرف و انضباط در مصرف در سطح این استان رعایت می‌شود که این امر جای قدردانی از کشاورزان را دارد.

انتهای پیام / گ 

۵۰ میلیون مترمکعب آب خزر برای شرب در استان سمنان به کار می‌رود

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۴۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدرضا پوریا فر افزود: با توجه به وضعیت کم آبی موجود و همچنین کاهش برداشت آب خام از منابع زیرزمینی و لزوم تأمین آب جهت آبیاری فضای سبز و نظر شهردار منطقه مبنی بر استفاده از روان آب‌ها و پساب صنعت، احداث و راه اندازی تصفیه خانه شهرک آسمان و جنگل دستواره در دستور کار این معاونت قرار گرفته است.

وی ادامه داد: در خصوص کمبود آب و فرسودگی شبکه‌های آبرسانی گفت: به دلیل کمبود آب و بعضاً تخریب مسیرهای آبیاری، لوله‌ها، شبکه‌های آبرسانی و مخازن با مشکلاتی روبرو هستیم و وظیفه شهرداری بهبود وضع خدمات رسانی روزانه در منطقه است.

پوریافر با توجه به اهمیت شبکه آبرسانی و احداث مخازن گفت: با توجه به خشکسالی و مشکلات موجود در منطقه و پایین رفتن سطح آب چاه‌ها، طبق طرح جامع علاوه بر اصلاح شبکه‌های آبرسانی و برنامه‌ریزی و احداث مخازن در طی چند سال، دو تصفیه خانه هم برنامه‌ریزی شده تا نیاز آبی رفع شود.

پوریا فر در ادامه اظهار داشت: انتقال آب از دو تصفیه خانه موجود شهر تهران که تصفیه خانه فیروز بهرام به طول ۷ هزار متر طول و تصفیه خانه شهرک اکباتان به طول ۵ هزار متر طول از ظرفیت‌های موجود برای تأمین کمبود آب و نیاز آبی منطقه در سال ۱۴۰۳ پیش بینی شده است.

وی با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای استفاده از پساب‌های صنعتی در منطقه برای تأمین آب موردنیاز در فضاهای سبز گفت: با توسعه استفاده از تصفیه خانه در صنایع منطقه بخشی از کمبود آب فضای سبز منطقه برطرف خواهد شد.

شهردار منطقه ۲۱ تهران یادآور شد: اجرای خط انتقال آب خام به طول ۱۶ هزار متر طول شامل: احداث فاز دوم انتقال خط شبکه آب خام بزرگراه فتح، تکمیل خط انتقال لوله ۳۱۵ میلی متر به طول ۱۰ کیلومتر حاشیه اتوبان شهید فهمیده، احیای شبکه انتقال و توزیع بدنه غربی آزادگان، تکمیل و جداسازی شبکه توزیع آب خام پارسل های شهرک دانشگاه از جمله اقدامات سال ۱۴۰۳ اداره فضای سبز معاونت خدمات شهری و محیط زیست منطقه ۲۱ است.

کد خبر 6088925

دیگر خبرها

  • احداث و راه اندازی ۳۹۰۰ مترمکعب تصفیه خانه پساب در غرب تهران
  • کاهش منابع آب زیرزمینی و آبدهی رودخانه‌های لرستان
  • تامین ۹۸ درصد درآمدهای استان سمنان از درآمدهای مالیاتی
  • تامین مالی طرح‌های صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکار است
  • شاخص بازگشت درآمد به اصفهان ۴ تا ۸ درصد است/سهم ۶ هزار میلیاردی اصفهان از مولدسازی
  • تامین مالی طرح‌های توسعه‌ای صنعت گاز منوط به وصول بدهی‌ ابربدهکاران است
  • تأکید معاون وزیر نفت بر وصول بدهی‌ ابربدهکاران صنعت گاز
  • تامین آب شرب، صنعت و کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد/سدها پر شد
  • عملیات آبرسانی به هفت شهر و ۱۳۶ روستای هرمزگان
  • ۵ میلیارد دلار منابع برای رشد ۸ درصدی در آذربایجان‌شرقی