Web Analytics Made Easy - Statcounter

البرز - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه آسیب های اقتصادی نباید گریبانگیر خانواده ها شود گفت: مسؤولان باید راه های شکستن فشارها را به مردم نشان دهند.

 به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات  پیش از ظهر شنبه جلسه ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی استان البرز اظهار کرد: با فشارهای بین المللی مشکلاتی در فروش نفت به وجود آمده و اگرچه در این میان صادرات انجام می شود اما مشکلاتی ایجاد شده است از اینرو با برنامه‌ریزی‌ باید فشار کمتری روی مردم جامعه وارد شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام اینکه دولت در لایحه سال جاری ۴۰۷ هزار میلیارد بودجه در نظرگرفته بود، گفت: این بودجه به ۴۴۸ هزار میلیارد تومان رسیده است چراکه در جاهایی هم باید درآمد پیش بینی می شد.

این مسئول افزود: موضوعاتی که توسط نمایندگان بخش خصوصی در رابطه با مشکلات شهرک های صنعتی استان البرز مطرح شد مورد بررسی و رسیدگی قرار خواهد گرفت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با بیان اینکه باید در انجام امور آمادگی و همبستگی خوبی میان مسئولان استانی وجود داشته باشد، افزود: با توجه به تشریح شرایط اقتصادی کشور مدیران استانی بایستی درک درستی از شرایط داشته باشند.

وی ادامه داد: هدف ستاد اقتصاد مقاومتی این است که در برابر فشارهای بین المللی آسیب کمتری ببینیم بنابراین باید ببینیم بعد از نفت چه مولفه‌های درآمدی در اقتصاد داریم.

این مسئول یکی از مولفه‌ها در اقتصاد را مالیات دانست و گفت: وقتی نفت کم می‌شود باید راه‌های درآمدی جایگزین را در نظر بگیریم که مالیات یکی از اینهاست بنابراین بحث فرارهای مالیاتی را باید محکم بگیریم چراکه مالیات عمدتا از فعالیت‌های بخش خصوصی و عمومی گرفته می‌شود.

آذری جهرمی بیان اینکه باید اولویت نشست اقتصاد مقاومتی بررسی شود، گفت: کارگروه اقتصاد مقاومتی بناست که در یک نگاه کلی اقداماتی انجام دهد تا اقتصاد کشور را در برابر فشارها مقاوم کند، اقدام اول رفع موانع فعالیت بخش خصوصی است.

 وی افزود: نمی توان همه پروژه ها را به یکباره فعال کرد و پروژه ها باید در مقیاس خود بررسی شوند؛ برخی مقیاس ملی دارند و برخی دیگر استانی لذا شاخص گذاری پروژه ها در طول یک سال باید بررسی و پیگیری شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه وعده افتتاح فرودگاه پیام محقق شد، افزود:جان مردم از همه چیز برای ما اهمیت بیشتری دارد چراکه هم مسیری باند فرودگاه با یک باند دیگر نیازمند تجهیز شدن است؛ باید علائم هشدار نیز نصب شود.

آذری جهرمی با اشاره به اینکه فرودگاه امام خمینی (ره) معتقد است اگر فرودگاه بین المللی پیام شکل گیرد رونق آنجا از بین می رود، گفت: البته مهرآباد نیز همین تصور را دارد از اینرو با وزیر راه و شهرسازی نیز مکاتباتی در این زمینه انجام شده است وتا زمانی که نکات ایمنی رعایت نشود بنده هم راضی به پرواز در فرودگاه پیام نخواهم بود.

وی در بخش دیگری از سخنانش گفت: رئیس محیط زیست اسبق که  مسأله شعاع ۱۲۰ کیلومتری را مطرح کردند، این موضوع با هدف حفاظت ازهوای پاک مطرح شد و هم اکنون کماکان مورد پا فشاری و اصرار رئیس سابق قرار دارد اما مسأله در دولت در حال پیگیری است.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در پایان به انجام برنامه ریزی حوزه گردشگری و جذب سرمایه گذار در استان البرز اشاره کرد و گفت: شهرستان طالقان، روستاهای کردان و برغان، جاده چالوس و مابقی ظرفیت های گردشگری استان باید مورد توجه قرار گیرند و به سرمایه گذار فرصت داده شود تا منطقه گردشگری و فضای اقامتی در این شهرستان  ها به وجود آورد.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استان البرز اقتصاد مقاومتی وزیر ارتباطات

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۵۳۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما،  فرشاد پرویزیان، مجری برنامه گفتگوی اقتصادی در گفتگو با شبکه خبر در بخشی از سخنانش درباره موضوع برنامه گفتگوی اقتصادی گفت: موضوع این برنامه طبق شرایط و اولویت‌های اقتصادی کشور تعیین می‌شود در اتاق فکری که در رادیو گفتگوست.

وی افزود: در این برنامه تلاش می‌شود با طرحی موضوعات و با نقد خیلی جدی و بدون تعارف، راه حلی ارائه شود و در آخر به این سمت پیش بریم که حالا چکار باید کرد. توجه به ذائقه مخاطب از طریق پیامک‌هایی که ارسال می کنند و نکاتی که مورد نظرشان است در این برنامه به طور جدی مطرح می شود.

وی درباره نقطه تمایز این برنامه با دیگر برنامه‌های اقتصادی گفت: پرداختن به موضوعات مختلف در برنامه‌های مختلف از زوایای مختلف هیچ ایرادی ندارد، آنچه چیزی که مهم است اقناع مخاطب است و این مخاطب فقط مردم نیستند، مسئولان ارشد اقتصادی و برنامه ریزان تا به سمت درست برنامه ریزی کنند.

وی در پاسخ به این سوال که برنامه هایی مختلفی درباره موضوعات اقتصادی صحبت می کنند و رادیو گفتگو چرا درباره مسایل اقتصادی گفتگو می کند، گفت: رادیو گفتگو محل اندیشه هاست، در واقع دیدگاه‌های اندیشه ورزی مطرح می‌شود فضا، فضای اندیشه است. نمی شود گفت، چون شبکه‌های مختلفی به مسایل اقتصاد می‌پردازند، اینها تکراری است، مسایل اقتصادی زیاد است و باید از زوایای مختلف پرداخته شود تا هم به راه حل برسیم و هم مخاطب اقناع بشود.

وی درباره تفاوت گفتگوی اقتصادی به لحاظ اجرا با سایر قالب‌های گفتگو گفت: گفتگوی اقتصادی در یک نگاه، بسیار سخت است، برای اینکه شما باید مسایل اقتصادی را مسلط باشید، بدانید از چی صحبت می‌کنید، حرف‌های زرد در حوزه اقتصاد نباید گفت، متغیر‌هایی که درباره آن صحبت می‌کنید آسان نیستند و باید خیلی دقت کرد، به راحتی نباید راه حل ارائه داد. سختی گفتگوی اقتصادی این است که اولا باید اطلاعات جامع در حوزه اقتصادی داشته باشید و دوم؛ اقتصاد علم است، وقتی علمی صحبت می‌کنید نمی‌توانید پیشگویی کنید، باید به طور علمی بتوانید پیش بینی کنید، مسیرها و روند‌ها و این روند‌ها را در طول زمان هدایت بکنید و اینکه آیا می‌توانید بر روی انتظارات اقتصادی فعالان اقتصادی در جامعه اثر بگذارید یا نه.

وی در پاسخ به این سوال که چه می‌شود کرد این موضوع‌ها برای مخاطب قابل فهم‌تر باشد، افزود: این روز‌ها اگر چه مسایل اقتصادی سخت است اما برای مخاطب قابل درک است. در حوزه اقتصادی فقط سخت خبر نیست، نرم خبر‌ها هم هستند، وقتی وارد دنیای فناوری‌ها و اقتصاد دیجیتال می‌شوید، با یک فضای نرم خبر جذاب بخصوص برای جوانان رو به رو می‌شوید.

وی گفت: گفتگوی اقتصادی به مراتب راحت‌تر شده است از جهتی که شما می‌توانید به خیلی از مسایل بپردازید، مثلا در سه دهه پیش حتی اجازه نمی‌دادند درباره افزایش نرخ نقدینگی صحبت کنید اما الان به راحتی می‌توانید صحبت کنید که چرا نقدینگی را افزایش دادید. پس گفتگو اقتصادی به جهت اینکه  دسترسی به موضوعات قابل طرح بیشتر شده، به مراتب اوضاع بهتر شده است، اما به جهت مسایل پیچیده اقتصادی که پیش آمده و آنچه که در حوزه اقتصاد داریم طرح این نکات و ارائه راه حل‌ها داستان را سخت کرده است به جهت تبحر در مسایل اقتصادی و حل مشکلات.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • ۲ دستور کار کمیسیون راهبری اقتصاد دیجیتال دولت
  • حمایت سازمان فناوری اطلاعات از سکو‌ها و کسب و کار‌های اقتصاد دیجیتال
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت دولتند
  • رادان: پروژه اندلوسی کردن ایران را دارند | حجاب را بگیرند، وطن و دین هم نیست می‌شود | درد بی‌حجابان اقتصاد نیست | آن‌ها که مشکل اقتصادی دارند پشت این دولتند
  • برنامه ریزی برای ایجاد ۲۰ میلیون پورت فیبر نوری در کشور
  • توجه به اقتصاد خلاق یکی از راه‌های جهش تولید است
  • وزیر اقتصاد: رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ یکی از باکیفیت‌ترین رشدهای اخیر ایران است
  • شورای تامین مالی برای تحقق جهش تولید تشکیل شد
  • نگاهی به مسایل اقتصادی کشور، در برنامه گفتگوی اقتصادی
  • حفاظت از داده‌های شخصی کاربران موجب رشد پایدار اقتصاد دیجیتال است