Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@03:50:57 GMT

ماجرای زوج اینستاگرامی برنامه وقتشه چیست?

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۷۰۱۲

ماجرای زوج اینستاگرامی برنامه وقتشه چیست?

تهیه‌کننده «وقتشه» درباره حاشیه حضور یک زوج در برنامه، گفت: نه تنها در جستجویی که پیش از ضبط در فضای مجازی شکل گرفته چنین پیشینه‌ای از آن‌ها یافت نشده بود. بلکه هم‌اکنون صفحه‌ای به نام این زوج مذکور، وجود ندارد. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۶:۱۳ فرهنگی رادیو و تلویزیون نظرات - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، ماجرای «هزار راه نرفته» برای برنامه «وقتشه» هم بوجود آمد که تصاویر یک زن و شوهر اینستاگرامی امروز در فضای مجازی منتشر شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همان زوجی که در برنامه تلویزیونی «وقتشه» روی آنتن آمدند. حتی برخی از رسانه‌ها این طور نوشتند: « اگر همان یکبار بود، شاید می‌شد آن را اتفاقی تلقی کرد، ولی وقتی این اتفاق تکرار می‌شود، در کنار سایر اتفاقاتِ بدِ ضدفرهنگی، تنها می‌توان چنین نتیجه گرفت، که یک جریانِ برانداز فرهنگی پشت تمام این قضایاست...! از صدا و سیما که آبی گرم نمی‌شود، دستگاه‌های امنیتی باید ورود کنند و این حرکت این جریان خبیث را متوقف کنند.»

ابوالفضل صفری تهیه‌کننده این برنامه تلویزیونی در گفتگویی با خبرنگار خبرگزاری تسنیم ضمن قرائت اطلاعیه برنامه «وقتشه» گفت:  تیم تحقیق و پژوهش برنامه «وقتشه» همواره پیش از دعوت از هر میهمان؛ به تحقیق و بررسی سوابق آن‌ها می‌پردازد. ذکر این نکته ضروری است که نه تنها در جستجویی که پیش از ضبط در فضای مجازی شکل گرفته چنین پیشینه‌ای از آن‌ها یافت نشده بود. بلکه هم‌اکنون صفحه‌ای به نام این زوج مذکور، وجود ندارد. با توجه به انتخاب مهمانان وقتشه از بین اقشار مختلف مردم اساساً امکان جستجویی بیش از فضای مجازی برای بررسی سوابق ایشان توسط تیم تحقیق مقدور نیست.

وی افزود: بر فرض اگر مهمانان برنامه پس از حضور در «وقتشه» به انتشار تصاویر و ویدئوهای خارج از عرف اقدام کرده باشند نیز مسئولیتی به گردن برنامه نمی‌گذارد. بماند که اشاعه و بازنشر این تصاویر خود یک منکر به حساب می‌آید و ترویج چنین مطالبی حال مرتبط یا بی‌ارتباط با برنامه‌های تلویزیونی مصداق اباهه‌گری است. این رفتاری است که همیشه خط قرمز تلویزیون بوده و برنامه «وقتشه» نیز تاکنون برنامه پیش‌رو در ترویج فرهنگ عفاف و حجاب بوده است.

تهیه‌کننده «وقتشه» در توضیحات بیشتر به خبرنگار تسنیم، تصریح کرد: این‌ زوج صفحه‌ای ندارند و نمی‌دانم این تصاویر از کجا آمده است. ما در «وقتشه» قرار گذاشته‌ایم رأی صادر نکنیم و در واقع نسخه‌ای نمی‌پیچیم. و در وهله دوم، ما از هیچ میهمانی به غیر از چهره‌های ارزشی خانواده‌های شهدا و ایثارگران، کسی را به عنوان الگو قرار ندادیم این‌ها مثا‌ل‌هایی برای موضوعات مطرح شده برنامه هستند. مراقبت‌های ویژه‌ای در هنگام ضبط و بازبینی قبل از پخش و زمان پخش داریم. رعایت این نکات در مسئولیت برنامه‌ساز است کما اینکه 250 قسمت «وقتشه» روی آنتن رفته و هیچ‌کدام خطای این چنینی در برنامه نداشتیم. اساس «وقتشه» سبک زندگی ایرانی و اسلامی بوده و بر مبنای خانواده، مفاهیم آن شکل گرفته است. دیگر ما سیستم امنیتی نیستم که دسترسی‌ها فراتر از معمول و مرسوم برنامه‌ساز را داشته باشیم.

در میز نقد نمایش خانگی عنوان شد| عرضه فیلم های مستهجن در فرمت VOD وحشتناک است!/ وزارت ارشاد کاری با نمایش خانگی ندارد چون می‌خواهند آلترناتیوی برای تلویزیون باشدتلویزیون را نصیحت نکنید به داد "سینما" و "نمایش خانگی" برسید!جعفری‌جلوه در گفتگو با تسنیم: «هزار راه نرفته» تذکر گرفتکامران تفتی: مدیران صداوسیما نسبت به «وقتشه» دغدغه دارندمیزگرد| تهیه‌کننده «وقتشه»: دنبال سلبریتی نبودیم اما چهره برایمان مهم بود / بعد از محرم و صفر «وقتشه» با تغییرات محتوایی برمی‌گردد

صفری با اشاره به اینکه وظیفه صداوسیما کنترل فضای مجازی نیست، تأکید کرد: صداوسیما برنامه‌ای از جنس مردم می‌سازد و کنترل فضای مجازی مسئله‌ای کلان‌تر از فضای صداوسیماست. واقعاً وظیفه صداوسیما کنترل فضای مجازی نیست. اینکه در فضای مجازی بگویند این کار عمدی بوده یا با نیت قبلی انجام شده اگر یک رصدی در فضای مجازی داشته باشند می‌بینند چنین صفحه‌ای وجود ندارد. این را هم باید در نظر بگیریم که به هر حال تلویزیون بیشتر از قبل دیده می‌شود برخلاف اینکه برخی از رسانه‌ها و دوستان ما می‌گویند مخاطب تلویزیون کم شده است. همه این خوراک فضای مجازی و اکثریت خوراک مطبوعات و صفحات مجازی و رقیب تلویزیون از تلویزیون می‌آید. من می‌توانم قبول کنم که شاید در انتشار این تصاویر و هجمه‌ فضای مجازی،  عمدی وجود داشته باشد تا برخی با بهانه کسب شهرت،‌خودشان را به رسانه نزدیک کنند.

تهیه‌کننده «وقتشه» با بیان اینکه در تلاش هستیم برنامه‌ای بسازیم منطبق بر ارزش‌های انقلابی و اسلامی باشد، خاطرنشان کرد: اگر در حقیقت این اتفاق را به معنای قصور بگذاریم واقعاً قصوری نبوده آن طور که وظیفه ما بوده، به تعهدات‌مان در برنامه‌سازی‌مان عمل کرده‌ایم. ما نمی‌توانیم برنامه با موضوع مردم بسازیم و بر همه جزئیات زندگی مردم اشراف داشته باشیم. اما در عین حال، در تلاش هستیم که برنامه‌ای با نگاه حاکمیت، رفتار و منطبق بر اصول و ارزش‌های انقلابی و اسلامی بسازیم.  خط قرمزمان اصول است و هرآنچه که مبنای دینی، عرفی و اصول ما می‌گوید، خط برنامه «وقتشه» است. برنامه‌های ما چه از حیث موضوعات ازدواج و چه از جهت اجتماعی به استناد به آموزه‌های دینی و فرهنگ غنی کشور ساخته می‌شود. همه تک تک قسمت‌های تولید شده و پخش شده این برنامه دارای ریشه در آموزه‌های دینی و فرهنگ کشور ما دارند و صرفاً برای آنتن پُر کردن اتفاقی از سوی «وقتشه» روی آنتن نرفته است.

گفتنی است، فصل جدید «وقتشه» تا ایام محرم و صفر روی آنتن شبکه نسیم خواهد بود.

انتهای پیام/

R1515/P/S4,1430/CT3 واژه های کاربردی مرتبط شبکه نسیم رسانه ملی تلویزیون

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه نسیم رسانه ملی تلویزیون شبکه نسیم رسانه ملی تلویزیون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۷۰۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زبان طنز نیشدار است

عباس حسین‌نژاد، دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که آیا طنز در فضای رسانه‌های رسمی کشور نسبت به فضای مجازی عقب افتاده است؟ گفت: من احساس می‌کنم مطبوعات از طنز عقب افتاده است. شما چند روزنامه سراغ دارید، که به سراغ طنز رفته است؟ البته تا حدودی وضعیت کاریکاتور نسبت به طنز بهتر است. اما چون فرد برای نوشتن مجبور به فکر کردن است، نوشتنش سخت است.

حسین‌نژاد در پاسخ به این سوال که بنظرتان موانع پیشرو منجر به عقب افتادن طنز در کشور نشده؟ افزود: حتماً، معمولاً ایرانی‌ها پیش خود می‌گویند چرا باید به سراغ دردسر بروم؟ چرا باید کار رسانه‌ را محدود به عرصه‌ای کنم، که ممکن است کارم را از دست بدهم؟ چون زبان طنز نیشدار است.

دبیر هشتمین جشنواره «طنز پهلو» در پاسخ به این سوال که در گذشته از ابزار طنز برای بیان انتقاد به حکومت‌ها بخاطر خفقان موجود استفاده می‌شد، چرا الان از این ابزار استفاده نمی‌شود؟ توضیح داد: الان هم از طنز استفاده می‌کنیم، ولی کمرنگ شده است. 

وی با بیان اینکه چیزی که ما در رسانه رسمی تولید می‌کنیم، با آنچه که در رسانه شخصی خودمان منتشر می‌کنیم متفاوت است، گفت: از طرفی، منِ نوعی در رسانه شخصی خودم راحت‌تر هستم. انگار الان فضای مجازی برای انتشار محتواهای طنز جذاب‌تر شده و نیاز به رسانه رسمی کمتر شده است. چراکه انتخاب کلمات در رسانه رسمی به عهده فرد نیست. شما برای اینکه پایتان به دادگاه مطبوعات باز نشود، باید احتیاط کنید. چون نمی‌دانید چه کسی و از چه زاویه‌ای شکایت می‌کند. 

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

دیگر خبرها

  • زبان طنز نیشدار است
  • تصویر حیرت‌انگیزازدست زن مصری بعداز ۳۳۰۰ سال
  • تصاویر سوءاستفاده از دختربچه برای تبلیغ آرایشگاه
  • از جوابیه جواد هاشمی به ماجرای رپ خوانی تا حاشیه ای برای «نون.خ»
  • تشکری هاشمی: قرارداد ۲ میلیارد یورویی با چین را فقط در سایت‌ها و فضای مجازی دیده‌ام
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟ / معرفی چهره‌های جدید
  • ماجرای خانواده رضا عطاران در «بدل» چیست؟/ معرفی چهره‌های جدید