Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، فاطمه سادات مهدویانی، روز شنبه در نشست خبری ۲۴ خرداد ماه سالروز جهانی انتقال خون اظهار کرد: شاخص اهدا خون در شهر اراک ۵۱ نفر به ازای هر هزار نفر است و خوشبختانه در شهرستان اراک با توجه به فرهنگ سازی و تبلیغات صورت گرفته در زمینه اهدا خون، مردم خوب همکاری کردند.

وی گفت: شاخص اهدا کنندگان مستمر در کشور ۵۵ درصد است و این شاخص در استان ۵۷ درصد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در شاخص اهدا خون بانوان در استان‌ها حائز رتبه دوم هستیم اما، همچنان این آمار اندک است.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی بیان کرد: آمار اهدا خون در سال گذشته ۴۹۵۲۱ مراجعه کننده بوده که از این تعداد ۴۱۷۹۸ نفر موفق به اهدای خون شدند که ۳۰۲۵ نفر از آنها زن و ۳۸۷۷۳ نفر آقا بودند که ۶۳۶۷ نفر اهدا کننده اولین بار، ۱۱۳۳۵ نفر اهدا کننده با سابقه و ۲۴۰۹۶ نفر اهدا کننده مستمر بودند.

مهدویانی در خصوص آمار فرآورده‌های خونی در سال ۹۷ افزود: ۴۰۴۶۹ واحد گلبول قرمز متراکم، ۳۸۹۲۹ واحد پلاسما تازه منجمد، ۱۵۳۱ واحد کرایو پر سی پی تیت ،۲۱۴۱۹ واحد پلاکت رندوم ،۱۳۲۰ واحد خون کامل و ۵۳۶ واحد خون کامل شسته شده آمار فرآورده‌های خونی سال گذشته می‌باشد.

وی با بیان اینکه استان مرکزی یکی از استان‌های ارسال پلاسما به یک شرکت پالایش قراردادی است، عنوان کرد: در سال گذشته ۲۱ هزار واحد پلاسما به آن شرکت ارسال شده است.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی در ارتباط با آمار پخش فرآورده‌های خونی به مراکز درمانی داخلی استان در سال گذشته اظهار کرد: ۲۴۹۹۷ واحد گلبول قرمز فشرده شده، ۱۰۵۲۰ واحد پلاسمای تازه منجمد، ۱۳۰۸ واحد کرایو پرسی پی تیت، ۱۹۳۳۷ واحد پلاکت، ۵۰۲ واحد خون شسته شده و ۶۱۴ واحد فرآورده پلاک آفرزیست به مراکز درمانی داخل استان پخش شده است.

مهدویانی خاطر نشان کرد: در دو ماه گذشته ۸۱۸۳ نفر برای اهدا خون به مراکز درمانی مراجعه کردند که ۷۰۱۶ نفر موفق به اهدای خون شدند از این تعداد ۴۷۴ نفر زن، ۶۵۴۲ نفر مرد ،۱۰۵۶ نفر اهدا کننده اولین بار، ۱۹۶۹ نفر اهدا کننده باسابقه، ۳۹۹۱ نفر اهدا کننده مستمر، ۸۳ نفر اهدا کننده پلاک آفرزیست بودند.

وی بیان کرد: بیشترین ارسال خون به بیمارستان خوانساری اراک با ۲۰۰۴۰ واحد بوده است و پس از آن بیمارستان امیر المومنین (ع) اراک ۸۴۸۳ واحد، بیمارستان ولیعصر اراک ۷۱۲۵ واحد، بیمارستان امیرکبیر ۴۰۹۷ واحد، بیمارستان طالقانی ۱۸۳۱ واحد، بیمارستان قدس ۱۷۹۱ واحد و بیمارستان امام خمینی (ره) تأمین اجتماعی اراک ۱۴۸۸ واحد می‌باشد.

مدیرکل انتقال خون استان مرکزی تاکید کرد: از اهداف مهم سازمان انتقال خون حفظ سلامت اهدا کننده می‌باشد و اولویت ما تأمین خون و پلاک است.

مهدویانی اظهار کرد: اعتبارات عمرانی برای احداث مرکز انتقال خون استان سال گذشته خوب بوده است و انتظار می‌رود که این اعتبارات در سال جاری افزایش پیدا کند.

کد خبر 4641396

منبع: مهر

کلیدواژه: انتقال خون استان مرکزی اهدای خون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۷۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد

فرماندار سوادکوه، گفت: ۱۰ واحد مسکونی دچار خسارت شد و با توجه به گستردگی خسارت سیل برآورد خسارت هنوز مشخص نیست. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سوادکوه، رمضان غلامی اواتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مورد آخرین وضعیت خسارت ناشی از سیل در این شهرستان، اظهار داشت: بازدیدهای میدانی در حال انجام است و خسارت بسیار سنگینی در بحث سردهنه‌ها، دیواره‌ها، جاده‌ها و بخش مسکن وارد شده و فعلا حدود 10 واحد مسکونی اعلام خسارت شده که 4 واحد در منطقه " بالازیراب" و بقیه در بخش مرکزی بوده است.

وی افزود: سردهنه‌ها آسیب جدی دیده‌اند از جمله در منطقه "کسلیان" در بخش زیراب، بخش مرکزی، راستوپی و ولوپی در واقع می‌توان گفت کل شهرستان درگیر سیل بوده است.

فرماندار سوادکوه گفت: برآورد مالی هنوز مشخص نشده، چرا که هر لحظه خسارت‌ها اعلام می‌شود و در حال جمع‌بندی خسارت‌ها در بحث مسکن و سردهنه‌ها هستیم؛ در بخش زیراب و بخش مرکزی مسدود شدن راه را داشتیم و حوزه‌های شهری و روستایی شهرستان درگیر شد.

غلامی اواتی با بیان اینکه باتوجه به پیش‌بینی‌‌ها تمهیدات لازم در نظر گرفته شده بود، تصریح کرد: اگر تمهیدات در نظر گرفته نمی‌شد یک ساختمان 4 طبقه در منطقه بالازیراب از بین می‌رفت، اما آمادگی که از قبل وجود داشت باعث حفظ این ساختمان شد.

وی یادآور شد: آماده‌ باش دستگاه‌های اجرایی و خدمات‌رسان شهرستان با توجه به پیش‌بینی‌ها وجود داشت و مواردی از جمله پاکسازی معابر، جوی‌ها و کانال‌ها باعث شد از آسیب‌های بیشتر از حالت فعلی جلوگیری شود.

فرماندار سوادکوه با بیان اینکه با توجه به وجود خسارت در سطح بالا و مراجعه افراد میزان مالی خسارت هنوز کاملا مشخص نشده است، بیان کرد: خسارت‌ها با توجه به مراجعات در زمینه مسکونی، کشاورزی، سردهنه‌ها باعث شده افراد در حال مراجعه و اعلام خسارت باشند و در حال مستندسازی هستیم و افراد خسارت دیده جدیدی مراجعه می‌کنند، برخی افراد در محلات نبودند و پایان هفته مراجعه می‌کنند و خسارت جدید اعلام خواهد شد، از این رو جمع‌بندی مالی کامل نشده و همچنان در حال بازدید میدانی هستیم‌.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ساخت هزار واحد مسکونی برای محرومان قم
  • دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان میزبان حدود ۱۷۰۰ نفر از داوطلبان خواهد بود
  • ۷۱ هزار واحد مسکونی در استان قم درحال ساخت است
  • دیدار معاون فرهنگی اجتماعی انتظامی استان با رییس بیمارستان خاتم الانبیا (ص) زاهدان
  • سیل به ۱۰ واحد مسکونی در سوادکوه خسارت وارد کرد
  • برطرف شدن اغلب دغدغه‌های حوزه سلامت
  • ظرفیت بالای مرکزی در زمینه پزشکی و تجهیزات درمانی
  • تحویل واحد‌های دانشگاه صنعتی امیرکبیر در هشتگر طی دومرحله تا پایان شهریور
  • ژاپن برق خورشیدی را از فضا تامین می‌کند
  • زرندی‌ها ۴۰۰۰۰ واحد خون اهدا کردند