Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-06@20:50:48 GMT

مبين وان 359 ريال سود تقسيم کرد

تاریخ انتشار: ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۶۹۵۴۲

مبين وان 359 ريال سود تقسيم کرد

خبرگزاري آريا- در دومين مجمع عمومي ساليانه شرکت مبين وان کيش به ازاي هر سهم 359 ريال سود تقسيم شد.
به گزارش خبرنگار آريا ، در دومين مجمع عمومي شرکت مبين وان کيش که امروز با حضور تعدادي از سهامدارن برگزار شد ، سود پايه هر سهم 718 ريال تعيين شد که از اين ميزان، 359 ريال تقسيم و مابقي آن با تصويب هيات مديره شرکت صرف در برنامه‌هاي توسعه‌اي مبين وان کيش خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سيد صابر امامي مدير عامل و عضو هيات مديره شرکت مبين وان کيش در تشريح فعاليت و اقدامات اين شرکت در حضور سهامداران اظهار داشت: در سال 96 چهل قرارداد با شرکاي توليد کننده تامين محتوا منعقد کرديم که اين رقم تا پايان سال 97 به 81 قرارداد رسيد. همچنين درآمد سال گذشته اين شرکت با 90درصد افزايش به 895ميليارد ريال رسيد و قيمت سهام مبين وان نيز از 7225 ريال درسال96 به 33153ريال در سال97 افزايش پيدا کرد.
وي با اشاره به اين که سرويس هاي ديجيتال در کشور ما بطور کامل رشد پيدا نکرده است و فرصت هاي بسياري براي حضور مبين وان در بازار خاص سرويس هاي ديجيتال وجود دارد گفت: شرکت براي تحقق اين امر برنامه 5 ساله اي را تهيه و تدوين کرده است که تنها يکسال از برنامه را طي کرده است.
امامي وضعيت بهره وري شرکت مبين وان کيش را مثبت ارزيابي کرد و گفت: با توجه به وسعت شرکت و حجم کار تعداد نيروي انساني کمتر از تصور است ولي با اين حال درآمدي 100ميليارد توماني را کسب کنيم که اين مسئله نشان دهنده وضعيت بهره وري مثبت در شرکت است.
مدير عامل شرکت مبين وان کيش در ادامه با تاکيد بر شفاقيت قراردادهاي بسته شده و همچنين برنامه هاي توسعه اي در دست گفت: به طور مثال ارديبهشت ماه قراردادي جهت فروش محصولات اپراتوري امضا شد که در کدال افشا شد. همچنين بسياري از برنامه هاي توسعه اي در کدال افشا شده است.
وي  ورور به  صنعت فين تک و پرداخت را از برنامه هاي آتي اين شرکت عنوان کرد.
بنابر اين گزارش ، همچنين مجمع فوق العاده اين شرکت روز چهارشنبه هفته جاري جهت افزايش سرمايه برگزار خواهد شد.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: مبين وان کيش سود مجمع سهم خبرگزاري آريا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۹۵۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟

علی اکبر صفایی، معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی درگفت‌وگو با خبرنگار آنا در مورد نقش شرکت‌های دانش بنیان در این سازمان توضیح داد: جلسه هم‌اندیشی مدیرعامل و اعضای هیئت عامل سازمان با بعضی از شرکت‌های دانش بنیان برگزار شد. می‌توان گفت سازمان بنادر و دریانوردی در بحث مراجعه به شرکت‌های دانش بنیان از سازمان‌های پیشرو بوده است.

صفایی گفت: سازمان  بنادر و دریانوردی در سال‌های اخیر در حوزه‌های مختلف مخصوصا تأمین تجهیزات و قطعات مورد نیاز عملیات دریایی و بندری و تجهیزات مخابراتی و الکترونیکی از توان و دانش متخصصان شرکت‌های دانش بنیان بهره‌گیری کرده است.

بهره‌گیری از خدمات شرکت‌های دانش‌بنیان

مدیرعامل سازمان بنادر ودریانوردی اعلام کرد:سازمان بنادر و دریانوردی به عنوان یک سازمان پیشرو با الگو برداری از تجارب موفق بنادر دنیا در بکارگیری فناوری‌های نوین همواره نگاه مثبتی به بهره‌گیری از خدمات بخش خصوصی به ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان داشته است و در حفظ و صیانت از زیر ساخت‌ها و تجهیزات ارزشمند دریایی و بندری موجود و توسعه و ایجاد زیرساخت‌های جدید در حوزه بندری و دریایی تلاش می‌کند.

معاون وزیر راه در پاسخ به این پرسش که چند درصد توانستید از این ظرفیت استفاده کنید، گفت: آمار دقیقی در دست نیست اما بیشتر متمرکز در واحد معاونت مهندسی و امور زیربنایی است و تعداد قراردادهایی که بسته شده کاملا در آنجا موجود است.

صفایی اعلام کرد: به‌طور کلی قراردادهایی در این حوزه داریم و حتی به مرحله تولید هم رسیده است.

تامین قطعات یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی

به گفته مدیرعامل این سازمان؛ ۷۶۸ قطعه یدکی و تجهیزاتی بندری و دریایی توسط شرکت‌های داخلی تأمین شده و در نیازسنجی تازه، این سازمان به تأمین ۵۳۴ قطعه از جمله قطعات مخابراتی و الکترونیکی نیاز دارد. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برنامه های و اهداف شرکت گلتاش در سال ۱۴۰۳
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • متا راه‌اندازی برنامه‌ای تشویقی برای سازندگان در تردز را تایید کرد
  • پیش‌بینی تولید پنج میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در استان
  • لیگ ملی برنامه‌نویسی کدکاپ ۸ با محوریت ترویج برنامه‌نویسی
  • دولت تا سال ۱۴۰۸ از حق‌السهم فیبر نوری چشم‌پوشی می‌کند
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی
  • وصول ۸۴ میلیارد ریال از مطالبات شرکت گاز آذربایجان‌غربی با آرای مراجع قضایی
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه