Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با اشاره به اینکه زنان در زمینه هنر و صنایع دستی نقش محوری دارند گفت: ۷۵ درصد صنایع دستی ایران را زنان تولید می‌کنند و نقش آفرینی زیادی در اقتصاد و فرهنگ و هویت ملی دارند. ۲۵ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۰:۵۷ استانها آذربایجان شرقی نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، معصومه ابتکار عصر امروز در اختتامیه چهارمین جشنواره بین‌المللی خلاقیت و نوآوری تبریز که در دانشگاه هنر تبریز برگزار شد، با بیان اینکه ایران افتخار می‌کند که میزبان چنین رویداد ارزشمندی از 30 کشور جهان است اظهار داشت: هنر و صنایع دستی و خلاقیت مستقیماً با هویت، اقتصاد و اشتغال پیوند دارد و هنر می‌تواند به ابزاری برای پیوند جهان اسلام باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه زنان در زمینه هنر و صنایع دستی نقش محوری دارند افزود: 75 درصد صنایع دستی ایران را زنان تولید می‌کنند و نقش آفرینی زیادی در اقتصاد و فرهنگ و هویت ملی دارند به طوریکه فرش‌های زیبای دستبافت در تبریز که مهد چنین هنری است، بیشتر توسط زنان بافته می‌شود.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه اکنون تکنولوژی جدید و علم در کشور ما بیش از گذشته توسط زنان تولید می‌شود تصریح کرد: زنان ایرانی خود را در عرصه‌های مختلف علمی، فرهنگی، هنری و اجتماعی و... نقش و هویتشان را به خوبی نشان دادند که تاریخ به این زیبایی‌ها ارزش قائل است.

94 درصد کفش‌های زنانه بازار همدان از تولیدات بومی استامکان انتخاب نرخ پرداخت حق بیمه از مزیت‌های بیمه زنان خانه‌دار استاصفهان| مهر اصالت بین‌المللی بر پیشانی گلیم سمیرم؛ هنر دست زنان سمیرمی نیازمند بازاریابی جهانی استوی با بیان اینکه وقتی هنر با خلاقیت انسان عجین شود و وارد زندگی شود در این دنیای مدرن ارزش و اعتبار زیادی دارد، خاطرنشان کرد: زنان در این زمینه تلاش زیادی کردند، باید به این ظرفیت بانوان اعتماد کنیم و بتوانیم تجربیات خود را با بانوان سایر کشورهای جهان به اشتراک بگذاریم چراکه معتقدم پتانسیل‌های جامعه اسلامی را می‌توان برای امت اسلامی به کار گرفت.

ابتکار با اشاره به اینکه هنر و صنایع دستی یک نیرویی برای اتحاد امت هستند که زنان در این زمینه پیشگام هستند ابراز داشت: زنان می‌فهمند که چقدر صلح مهم است و این کار را در قالب هنر و صنایع دستی پیام رسانی می‌کنند. ما علی رغم تحریم‌های خیلی سخت و جنگ اقتصادی علیه ایران، استقلال و هویت خود را حفظ کردیم و مردم در برابر این فشارها ایستاده‌اند.

وی خواستار ایجاد بازار مشترک صنایع دستی در جهان اسلام برای عرضه هنرها و صنایع دستی این کشورها شد و گفت: با اتحاد امت مسلمان می‌توانیم در برابر همه چالش‌ها بایستیم و به هویت خود بازگردیم و ظرفیت‌های خود را از بالقوه به بالفعل برسانیم.

معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری با تاکید بر اینکه ما نیاز داریم استراتژی‌ای به کار بگیریم که زنان بتوانند توانمندی‌های خود را به اثبات برسانند، گفت: آنچه در ایران به کار گرفتیم، استراتژی اهمیت دادن به نقش زنان در تمام عرصه‌ها بود چراکه زنان اقتصاد ایران را پشتیبانی می‌کنند و نقش بسیار برجسته‌ای در این زمینه دارند که این استراتژی در ایران در دانشگاه و فرهنگ و هنر نهادینه شده است.

وی با بیان اینکه امیدوارم این تجربیات را با سایر کشورهای اسلامی به اشتراک بگذاریم تاکید کرد: آماده‌ایم با ارسیکا و با سازمان‌های تخصصی مختلف همکاری کنیم تا با بازار مشترک اقتصاد قدرتمندی را برای مسلمانان فراهم شود.

انتهای پیام/ن

R7887/P/S6,47/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۶۹۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی گفت: برای افتتاح ۴۵ پروژه زیرساختی تأسیسات گردشگری، رقم ۵ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان در طول سال‌جاری برنامه ریزی صورت گرفته است. - اخبار استانها -

 به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، احمد حمزه‌زاده در حاشیه جلسه کمیته فنی طرح‌های سرمایه‌گذاری صنعت گردشگری آذربایجان شرقی گفت: برای افتتاح تعداد 45 پروژه زیرساختی گردشگری در سال جاری با رقم 5 هزار و 500میلیارد تومان پیش‌بینی شده است که تا به امروز دو هزار میلیارد تومان در اجرای این پروژه‌ها سرمایه‌گذاری صورت گرفته است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی آذربایجان‌شرقی افزود: درصد مشارکت بخش خصوصی در سرمایه گذاری این پروژه‌ها 100 درصد پیش‌بینی شده که از چالش‌های مهم برای تحقق هدف افتتاح 45 پروژه زیرساختی استان، تأمین 400 میلیاردتومان تسهیلات بانکی است.

حمزه‌زاده گفت: همچنین افتتاح 3 پروژه‌ زیرساختی صنایع‌دستی با حجم سرمایه‌گذاری یک هزار و 300 میلیارد تومان در سال جاری در دستورکار قرار گرفته‌است که با بهره‌برداری این سه پروژه، حجم‌سرمایه‌گذاری در بخش زیرساختی گردشگری آذربایجان‌شرقی به رقم 6 هزار و 800 میلیارد تومان خواهد رسید.

وی خاطرنشان کرد: تدوین بسته های سرمایه‌گذاری با صدور موافقت‌های اصولی برای 50 نقطه مستعد سرمایه‌گذاری در آذربایجان‌شرقی درکنار افتتاح 45 پروژه زیرساختی گردشگری و 3 پروژه زیرساختی صنایع‌دستی برای یک هزار و پانصد نفر به‌صورت مستقیم ایجاد اشتغال خواهد داشت.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • میراث‌فرهنگی اصفهان باید دوباره زنده شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • 43 دوره آموزشی صنایع‌دستی در گلستان برگزار شد
  • برگزاری نمایشگاه گل و گیاه در اصفهان
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • واگذاری روابط حاکم بر اقتصاد به مردم شرط تحقق مشارکت مردمی در تولید
  • ارزش صادرات صنایع‌دستی از آذربایجان‌غربی ۲۲ درصد افزایش یافت
  • کرمان، سیرجان، رفسنجان و بم صنعتی‌ترین شهر‌های کرمان/ سال گذشته در بخش تولید ارائه تسهیلات نداشته‎ایم
  • تولید ۷۵ درصد پارچه موردنیاز کشور در داخل