Web Analytics Made Easy - Statcounter

ولیعهد عربستان در گفت‌وگو با روزنامه فرامنطقه‌ای الشرق الاوسط اظهار کرد، عربستان هرگز در برخورد با هر تهدیدی علیه ملت و حاکمیت این کشور تردید نخواهد کرد.

به گزارش ایسنا، محمد بن سلمان، ولیعهد عربستان در این گفت‌وگو مدعی شد، عربستان در منطقه جنگ را نمی‌خواهد اما در جهت حفظ تمامیت ارضی خود و حمایت از مردم و حاکمیتش در برخورد با هر تهدیدی تردید به خود راه نخواهد داد و ریاض در برابر هر تهدیدی علیه منافع حیاتی‌اش می‌ایستد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ولیعهد عربستان بدون اشاره به بمباران‌های هر روزه جنگندهای ائتلاف متجاوز عربی علیه مردم بی‌گناه یمن و محاصره این کشور که منجر به بزرگترین فاجعه انسانی حال حاضر در سطح جهانی شده، مدعی شد، کشورش از تمام تلاش‌ها با هدف دستیابی به راه حل سیاسی برای بحران یمن حمایت می‌کند.

وی در ادامه در اظهاراتی بی‌پایه و اساس ادعا کرد، متاسفانه شبه‌نظامیان حوثی برنامه‌های ایران را بر منافع یمن و ملت‌شان ترجیح می‌دهند. هدف ما تنها آزادسازی یمن از شبه‌نظامیان وابسته به ایران است البته در کنار آن به دنبال تحقق امنیت، ثبات و شکوفایی برای تمام مردم یمن هستیم!

ولیعهد سعودی این گونه مداخله نظامی کشورش در یمن را توجیه کرد که عملیات ائتلاف بعد از اینکه جامعه جهانی از تمام راه‌حل‌های سیاسی بین طرف‌های یمنی و شبه‌نظامیان حوثی بازماند، آغاز شد.

وی خاطرنشان کرد: ما هرگز در عربستان نمی‌پذیریم که شبه‌نظامیانی خارج از چارچوب دولت در مرزهای کشور حضور داشته باشند.

محمد بن سلمان به رغم اینکه کشورش مسبب تمام مشکلات و بحران یمن است موضعی حمایتی در قبال بحران یمن گرفت و مدعی شد: باید متذکر شوم که عربستان پیشرو در حل سیاسی است و همان کشوری است که طرح خلیج (فارس) را ارائه کرد و در جهت تحقق گذار سیاسی مسالمت‌آمیز در سال ۲۰۱۱ و حمایت از مذاکرات ملی قدم برداشت و بیش از هفت میلیارد دلار برای حمایت اقتصادی و توسعه یمن بین سال‌های ۲۰۱۲ و ۲۰۱۴ ارائه کرد.

ولیعهد سعودی در ادامه اظهارات واهی ادعا کرد، تلاش‌های عربستان از سال ۲۰۱۱ با هدف ممانعت از فرو رفتن یمن در حالتی از آشوب بود و عملا طرف‌های یمنی در ریاض طرح خلیج فارس و سازوکار اجرایی آن را امضا کردند و تمام طرف‌ها از جمله حوثی‌ها در مذاکرات ملی فراگیر شرکت داشتند اما متاسفانه شبه‌نظامیان وابسته به ایران در جهت تعطیلی روند سیاسی یمن برآمدند و اشغال شهرها و تسلط بر توانمندی‌های این کشور از سوی حوثی‌ها آغاز شد.

وی ادامه داد، متاسفانه جامعه جهانی در آن زمان اقدامی نکرد و شبه‌نظامیان حوثی درصدد بسط تسلط خود بر یمن برآمدند اما ملت یمن (مزدوران وابسته به دولت مستعفی یمن) در کنار این اقدام ایستادند و ما با کشورهای برادر در ائتلاف فورا به درخواست دولت "مشروع" (دولت مستعفی یمن) پاسخ مثبت داده و به حمایت از امنیت ملی خود و حمایت از یمن و ملتش‌ پرداختیم.

به ادعای ولیعهد سعودی، اکثر مناطق یمنی آزاد شده اما متاسفانه حوثی‌ها منافع یمن را در اولویت خود ندارند. اخیرا شاهد حمله‌ حوثی‌ها به تاسیسات نفتی و فرودگاه نجران بودیم که رهبران حوثی‌ آن را برعهده گرفتند این امر بار دیگر ثابت کرد این شبه‌نظامیان اهمیتی به منافع ملت یمن و هرگونه راهکار سیاسی نمی‌دهند بلکه اولویت‌های تهران و نیازهای آن را برآورده می‌کنند نه صنعا را!

وی ادعا کرد: موضع ما درباره پایان بحران یمن مشخص است ما از تلاش‌های دستیابی به راه حل سیاسی حمایت می‌کنیم ما جنگ را نمی‌خواهیم و هرگز نیز در برخورد با هر تهدیدی تردید نخواهیم کرد. 

بن سلمان در ادامه تصریح کرد، امنیت و ثبات سودان برای عربستان مهم است و ریاض به حمایت از سودانی‌ها در تمام زمینه‌ها برای اینکه این کشور رنگ آسایش و شکوفایی و پیشرفت را ببیند، ادامه خواهد داد.

بن سلمان افزود، عربستان با کشورهای دوست برای تحقق تعدادی اهداف در سوریه در راس آن شکست داعش همکاری می‌کند.

وی خاطرنشان کرد، عربستان تلاش می‌کند مانع از سیطره تروریست‌ها در سوریه شده و با نفوذ ایران در این کشور مقابله کند و گذار سیاسی در سوریه را طبق قطعنامه ۲۲۵۴ به طوریکه منجر به حفظ وحدت کشور شود، حمایت می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: محمد بن سلمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۲۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اعتصاب اساتیددانشگاه نیویورک تا حمایت دانشگاه‌های ترکیه از غزه

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از مرکز اطلاع رسانی فلسطین، حمایت جهانی جنبش‌های دانشجویی و دانشگاهی از فلسطین ادامه دارد و در تازه‌ترین رویداد از این دست، بیش از ۱۲۰ نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه نیویورک در اعتراض به دومین بازداشت شدید دانشجویان توسط نظامیان دست به اعتصاب زدند.

از سوی دیگر، دانشگاه‌های ترکیه نیز همگام با دانشگاه‌های آمریکا به حمایت از غزه برخاستند.

همچنین حمایت دانشجویان آلمانی و فرانسوی از مردم غزه همچنان دارد. گفته شده است که دانشجویان دانشگاه هومبولت در آلمان در حمایت از غزه و محکومیت نسل‌کشی ارتش رژیم صهیونیستی مقابل این دانشگاه تحصن کردند. همچنین دانشجویان دانشگاه لئون در فرانسه با سردادن شعار «همه ما غزه هستیم»، با ملت فلسطین اعلام همبستگی کردند.

این در حالی است که براساس گزارش‌ها، پلیس برلین برای متفرق کردن تظاهرات حمایت از غزه در دانشگاه هومبولت به خشونت متوسل شده است.

این تحولات در حالی است که «ایهود اولمرت»، نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی در سخنانی به شدت علیه نتانیاهو و جنگ غزه نتیجه گیری کرده است.

اولمرت در این ارتباط گفت: «ما از این جنگ پیروز خارج نخواهیم شد و باید خیابان‌ها را از تظاهرات کنندگان علیه نتانیاهو و همپیمانانش پر کنیم.»

ماه گذشته نیز نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی خواستار توقف فوری جنگ در غزه و بازگرداندن اسرای اسرائیلی بازداشت شده در غزه شد و تاکید کرد که در این صورت دستاورد اسرائیل بسیار بیشتر از ادامه این جنگ خواهد بود.

وی تاکید کرد که نتانیاهو برای نجات اسرای اسرائیلی جنگ را ادامه نمی‌دهد، بلکه می‌خواهد خودش را نجات دهد.

اولمرت پیش از این نیز خواستار توقف جنگ غزه شده و تاکید کرده بود که این جنگ نمی‌تواند اهداف مشخص شده توسط بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر اسرائیل را محقق کند.

نخست وزیر اسبق اسرائیل در اظهارات پیشین خود رژیم صهیونیستی را در برابر یک دوراهی قرار داده و تاکید کرده بود که تل‌آویو یا با آتش بس و بازگرداندن اسرا از غزه از طریق انجام تبادل موافقت می‌کند یا باید بدون اینکه اهداف خود در ریشه کن کردن حماس و بازگرداندن اسرا را محقق کند، به جنگ خود در غزه ادامه بدهد.

گفتنی است با تداوم جنگ علیه نوار غزه و عدم کسب هرگونه دستاورد نظامی از سوی رژیم صهیونیستی انتقادها در سرزمین‌های اشغالی علیه بنیامین نتانیاهو نخست‌وزیر این رژیم و کابینه وی شدت گرفته است. مخالفان نتانیاهو وی را به خریدن وقت برای باقی‌ماندن در قدرت جهت فرار از محاکمه در پرونده‌های قضائی اقامه‌شده علیه او متهم می‌کنند. علاوه بر این خانواده‌های اسیران صهیونیست خواهان آن هستند که رژیم صهیونیستی بدون اتلاف وقت و به هر قیمتی اسیران صهیونیست نزد مقاومت را در جریان توافق با مقاومت فلسطین آزاد کند و از ادامه حمله‌های بی فایده به نوار غزه که علاوه بر کشتار فلسطینیان کشتار این اسیران را نیز در پی دارد دست بردارد.

کد خبر 6096066

دیگر خبرها

  • استقبال ایران از پاسخ حماس به طرح سیاسی پایان جنگ علیه غزه
  • نام ۵ مشتری جدید سردار؛ تردید رم برای آزمون
  • الهلال و النصر دست نیافتنی می‌شوند
  • ماجرای یک مناسبت جدید و مهم در تقویم عربستان
  • ضرورت معرفت‌شناسی دقیق از سیره سیاسی امام صادق (ع)
  • اسد: در کمک به مقاومت تردید نخواهیم کرد
  • مردم گم شده در دعوای سیاسی بر سر تورم!/یک ضربه دیگر بر بار شیشه/بازی بن‌سلمان با کارت فلسطین
  • اطلاعیه دانشگاه بوعلی‌سینا در حمایت از دانشجویان حامی فلسطین
  • واکنش روسیه به بازداشت گسترده دانشجویان در آمریکا
  • از اعتصاب اساتیددانشگاه نیویورک تا حمایت دانشگاه‌های ترکیه از غزه