Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرماندار شهرستان تنگستان گفت: با توجه به مشکلات فصل های مختلف کشاورزان باید تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان برای برقی کردن چاه های کشاورزی پرداخت شود تا مشکلات انها تسریع شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل سپاس؛ عبدالحسن رفیعی‌پور فرماندار تنگستان با اشاره به اینکه معیشت و اشتغال مردم شهرستان وابسته به بخش کشاورزی است بیان کرد: در بخش مرکزی معیشت، اشتغال و درآمد مردم از راه نخیلات، صیفی و سبزیجات است که با توجه به اینکه وضعیت قیمت خرما در سال جاری بهتر شده می‌طلبد توجه بیشتر به این حوزه داشته باشیم و در بخش دلوار نیز شیلات بخش عمده اشتغال و معیشت مردم را در بر می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یاد آور شد: یکی از مشکلات عمده نخیلات شهرستان بحث آب است وبا عنایتی که جناب آقای استاندار و نماینده مجلس داشتند روند اجرایی احداث سد خائیز از پیشرفت فیریکی ۳۰ درصد بر خوردار است که در حد مطلوب می باشد و با تکمیل سد خائیز مشکل آب نخیلات حل خواهد شد.

رفیعی پور با اشاره به اینکه جعمیت زیادی در بخش کشاورزی و شیلات تنگستان فعالیت دارند افزود: حجم گسترده ای از سرمایه گذاری هایی که در صنایع جدید در تنگستان در دست اجرا می باشد باید اذعان کرد بیشتر آن وابسته به صنایع کشاورزی است.

این مسئول با تقدیر از تلاش های صورت گرفته در اجرای پروژه شبکه برق برای برق رسانی به چاه های کشاورزی، خواستار پرداخت تسهیلات ارزان قیمت به کشاورزان برای برقی کردن چاه های کشاورزی شدند.

وی مطالعه در راستای اجرای طرح ساماندهی آبیاری نوین نخیلات، آبیاری تحت فشار، اجرای راه های دسترسی بین مزارع، تسهیلات ارزان قیمت برای کشاورزان، مبارزه با آفات نخیلات و ملخ و تامین خودرو برای اداره شهرستان از مطالبات عمده بخش کشاورزی شهرستان دانست.

فرماندار تنگستان با بیان اینکه هدف از پرداخت تسهیلات برای برقی کردن چاه های آب کشاورزی حذف سوخت های فسیلی است، تاکید کرد: برقی شدن چاه، هزینه حمل و نقل سوخت، تعمیرات، نگهداری گازوئیل، خرید روغن و غیره را کاهش می دهد.

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۴۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان

به گزارش خبرگزاری مهر، احمد مشایخی اظهار کرد: از جمله چالش‌های حوزه کشاورزی تغییر کاربری‌های بی رویه که گاهی به دلیل عدم آگاهی کشاورزان و مالکان اراضی کشاورزی از اثرات زیانبار و نقش آن در تهدید امنیت غذایی اتفاق می‌افتد و در بسیاری موارد توسط افراد سودجو که به دنبال سود و منفعت می‌باشند، این تغییر کاربری‌ها موجب خرد و تفکیک اراضی کشاورزی می‌شود.

مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی استان بوشهر افزود: زیر بنای تولید داخلی از ناحیه خردی و پراکندگی اراضی کشاورزی دچار تهدیدات جدی می‌شود.

مشایخی افزود: تغییر کاربری اراضی کشاورزی را می‌توان بعد از کم آبی به عنوان یکی از مشکلات اساسی دانست که باید در حفاظت از آن برنامه ریزی های جامع و کاملی داشت.

وی با اشاره به اهمیت استمرار پایش و رصد اراضی کشاورزی اظهار داشت: واحد گشت شهرستان تنگستان در جهت حفاظت از اراضی ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز شناسایی و اخطار توقف عملیات صادر کرده است که برای طی مراحل قانونی پرونده به واحد حقوقی ارجاع داده شده است.

کد خبر 6098760

دیگر خبرها

  • صدوراخطار توقف عملیات برای ۱۰ مورد ساخت و ساز غیر مجاز در تنگستان
  • ثبات در بازار مرغ همدان با قیمت ۲۰ درصد ارزان‌تر از سال قبل
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات تعاونی‌ در سبزوار پرداخت شد
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • 530 تن کود کشاورزی در میاندورود توزیع شد
  • خانه‌دار شدن کارگران واجد شرایط استان یزد با تسهیلات ارزان قیمت
  • تضمینی برای تامین حقابه کشاورزان گرمسار از حبله‌رود وجود ندارد
  • خسارت باران و طوفان به زیرساخت‌های آب، برق و کشاورزی گچساران
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب