Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه شهری گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، زهرا صدر اعظم نوری عضو شورای شهر تهران در تذکر پیش دستور خود در یک و چهل و هشتمین جلسه علنی شورای شهر تهران گفت: تذکر امروز من نسبت به گود‌های ایجاد شده شن و ماسه در منطقه ۱۸ در محدوده کن است.

عضو شورای شهر تهران گفت: ایجاد این گود‌ها وضعیت ناایمنی را به وجود آورده است و متأسفانه باید بگویم که نزدیک به ۵۰ سال است استحصال شن و ماسه در منطقه ۱۸ و منطقه کن اتفاق می‌افتد و گود‌هایی نزدیک به عمق ۵۰ و ۱۰۰ متر ایجاد کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گود‌های ایجاد شده شن و ماسه مخاطرات بسیاری را ایجاد می‌کند که یکی از این مخاطره‌ها تجاوز به حریم و بستر رودخانه کن است که ممکن است باعث رانش زمین شود.

صدر اعظم نوری ادامه داد: این گود‌های بزرگراه صدر و راه‌آهن سراسری را نیز درگیر کرده است به طوری که شاهد هستیم عرض دیواره حدود ۵ متر به حریم نزدیک شد است که این بحران زا است.

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: اقدامات خوب و مؤثری از سوی شهرداری منطقه ۱۸ تهران انجام شده است که در کوتاه مدت نزدیک به ۳ ساعت می‌تواند خسارت ناشی از سیل را کاهش دهد، اما اگر سیلاب‌ها با بازگشت بالای ۵۰ سال داشته باشیم اقدامات باید بسیار جدی‌تر دنبال شود.

وی تأکید کرد: باید دیواره حفاظتی و شیب شکن‌های لازم ایجاد شود که نیاز به تأمین اعتبار لازم از سوی شهرداری تهران دارد.

صدر اعظم نوری ادامه داد: بزرگراه شهید بروجردی اگر بخواهد راه‌اندازی شود نیاز به تمهیدات لازم به حد ایمن سازی کامل دارد و من از معاونت فنی عمرانی شهرداری می‌خواهم از ظرفیت‌هایی که در بند ۱۴ قانون به آن اشاره شده است در این راستا استفاده کند.

وی تاکید کرد: ما نیاز به اقدام عاجل در برابر برخی از مالکان که در برابر ایمنی مقاومت می‌کنند، انجام دهیم و باید الزاماتی را برای آن‌ها در نظر بگیریم، چون این دسته از افراد طرح ایمن سازی محدوده را با مشکل مواجه کرده و سرعت آن را کاهش داده‌اند.

صدر اعظم نوری تصریح کرد: من از شهرداری می‌خواهم از تمام ظرفیت‌ها و از بند‌های حقوقی استفاده کنند و اگر نتواند ۳ مالکی را پروژه ایمن سازی محدوده را با کندی روبرو کرده‌اند قانع نکند از ظرفیت خلعیت ملک استفاده کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار شهری شورای شهر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۵۰۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با اعلام خبر گفت:  بیش از ۲۵ هزار هکتار از این اسناد در دولت سیزدهم صادر شده که در نوع خود اقدامی بی نظیر است.

وی با اشاره به نقش مهم خوزستان در اقتصاد کشور به دلیل وجود یک سوم آب‌های سطحی کشور در این استان، اظهار کرد: مسئولین باید محافظت از رودخانه‌ها را به عنوان یک تکلیف مهم در نظر گرفته و به آن عمل کنند چرا که رودخانه‌ها به عنوان شریان‌های حیاتی، نقش مهمی در آبادی منطقه دارند.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان ادامه داد: بر اساس ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب و آیین نامه تعیین حد و بستر و قانون حد نگار کشور، در تفاهم نامه میان وزارت نیرو و سازمان ثبت اسناد و املاک کشور که در گذشته منعقد شده، شرکت‌های آب منطقه‌ای استان‌ها و سازمان آب و برق خوزستان مکلف شدند نسبت به مطالعه تعیین حد بستر و حریم رودخانه‌ها اقدام کنند و پس از آن نتایج و نقشه‌های این مطالعات را در سامانه حد نگار کشور بارگذاری کنند که به دنبال آن و پس از بررسی و راستی آزمایی نسبت به صدور سند برای این رودخانه‌ها اقدام شود.

صدریان فر  با بیان اینکه صدور سند گامی مهم برای جلوگیری از دست اندازی و تجاوز به رودخانه‌ها برای حفظ شریان‌های حیاتی است، بیان کرد: در استان خوزستان حدود ۴۸۵ کیلومتر رودخانه اصلی و فرعی به غیر از مسیل‌ها و نهر‌ها وجود دارد که حریم و بستر آنها بیش از ۹۵۰۰ کیلومتر است؛ این سازمان مکلف است مطالعات آنها را انجام داده و برای فرآیند صدور سند اقدام کند.

وی گفت:  با وجود محدودیت‌های موجود همکاران ما در سال‌های گذشته نسبت به نقشه برداری و مطالعات بر اساس آیین نامه‌ها و ضوابط حد بستر رودخانه‌ها اقدام کردند و حدود ۴۱۰۰ کیلومتر که معادل ۲۸۷ هزار هکتار است را در سامانه ثبت اسناد و املاک کشور بارگزاری کردند که در این مسیر حدود ۲۱۰ هزار هکتار آن برای دقت و تطبیق بیشتر به ادارات ثبت اسناد و املاک شهرستان‌ها ارسال شد.

 

دیگر خبرها

  • شهرداری کلنگ به دست؛ این بار نوبت یکی از قدیمی‌ترین بناهای هنری تهران است
  • کنارگذرهای رودخانه خشک شیراز تا اطلاع ثانوی مسدود شدند
  • مسدود شدن کنارگذرهای رودخانه خشک شیراز
  • کنارگذر‌های رودخانه خشک شیراز تا اطلاع ثانوی مسدود شدند/ شهروندان از تردد در حاشیه کنارگدر‌ها و رودخانه‌ها خودداری کنند
  • کمک رسانی آتش نشانان تهرانی در مناطق سیل زده بلوچستان ادامه دارد | باز شدن مسیر ۸ روستا بعد از یک هفته
  • تهران بزرگ‌تر شد
  • صدور سند برای ۵۶ هزار هکتار از بستر و حریم رودخانه‌ها در خوزستان
  • پیش‌بینی تولید ۱۵۰ هزار تن شن و ماسه در شهرکرد
  • پاکسازی حریم رودخانه زاینده رود
  • رویداد ویژه «ایمنی و حمل و نقل» در پایتخت