Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، از چند روز دیگر دوباره تمرینات باشگاه‌های اروپایی برای آماده‌سازی جهت آغاز فصل جدید استارت می‌خورد. دوباره بازیکنان دور هم جمع می‌شوند و در اردو‌های مختلف شرکت می‌کنند تا برای اهداف خود، هواداران و باشگاه‌شان به میدان بروند. تعطیلات به وجود آمده این فرصت را به سران و مسئولان باشگاه‌ها داده تا تغییرات لازم را در کادر مدیریتی و فنی خود ایجاد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خیلی از تیم‌ها سرمربیان خود را از دست داده‌اند و برخی دیگر، نفرات نخست کادر تیم فنی‌شان را ابقا کرده‌اند.

بیشتربخوانید: هیجان انگیزترین علامت سوال های لیگ برتر

۳ نیمکت بلاتکلیف در آستانه پیدا کردن صاحب

در حال حاضر به غیر از تیم‌های چلسی، یوونتوس و میلان باقی تیم‌های بزرگ قاره سبز سرمربی‌هایشان مشخص شده‌اند. سه تیم مذکور نیز تقریبا به انتخاب‌های نهایی خود رسیده‌اند و تا حدود زیادی مشخص شده که با چه کسانی کار می‌کنند. فرانک لمپارد تا حد زیادی به نیمکت تیم محبوبش چلسی نزدیک شده است؛ ساری با یوونتوس به توافقات نهایی رسیده و فقط امضای قرارداد باقی مانده و جامپائولو هم تا قبول سرمربیگری میلان فاصله چندانی ندارد.

ساری تنها جدا شده بیگ سیکس

در انگلیس و در میان بیگ سیکس، به جز چلسی باقی تیم‌ها سرمربیان خود را نگه داشتند. پپ بعد از کش‌وقوس‌های فراوان اعلام کرد به قراردادش با سیتیزن‌ها پایبند خواهد بود. کلوب با لیورپول ایام خوشی را پشت سر می‌گذارد. پوچتینو و امری هم با دو تیم لندنی تاتنهام و آرسنال ادامه می‌دهند و سولشر تمام تلاشش را خواهد کرد تا نشان بدهد می‌تواند شیاطین سرخ را از منجلابی که در آن گیر کرده‌اند، نجات دهد.

گاسپرینی و آنچلوتی تنها بازمانده‌های ایتالیا

برخلاف انگلیس، در ایتالیا داستان متفاوت بود. به جز آتالانتا که با گاسپرینی ادامه همکاری داد و ناپولی که همچنان با کارلو آنچلوتی در سری A حاضر می‌شود، باقی مدعیان نیمکت خود را دستخوش تغییر کرده‌اند. یوونتوس بعد از آلگری با ساری به توافق رسیده است. اینترمیلان در بزرگ‌ترین اتفاق نقل‌وانتقالاتی فصل، کونته را به خدمت گرفت و او را به ایتالیا برگرداند. میلان و جامپائولو تا توافق نهایی فاصله‌ای ندارند و رم نیز برای فصل جدید به پائولو فونسکا اعتماد کرده است.

همان همیشگی‌ها در لالیگا

هیچ‌کس تصور نمی‌کرد بعد از حذف فاجعه بار در لیگ قهرمانان و همچنین شکست مقابل والنسیا در فینال کوپا دل‌ری، ارنستو والورده در بارسلونا بماند، اما این اتفاق رخ داد. سرمربی محافظه‌کار آبی‌اناری‌ها با حمایت بارتومئو، رئیس باشگاه به فعالیتش برای سومین سال در بارسا ادامه می‌دهد. در اردوی رقیب سنتی، اما مشخص بود زیدان در سمت خود باقی می‌ماند. فلورنتینو پرز تمام تمرکز خود را روی جذب ستاره‌ها گذاشته است تا از نسل جدید کهکشانی‌ها رونمایی کند. دیگر تیم مادریدی یعنی اتلتیکو هم مانند سالیان قبل با سیمئونه ادامه همکاری خواهد داد.

کوواچ و فاوره رای اعتماد گرفتند

در بوندس‌لیگا دو تیم بزرگ کشور همچنان با گزینه‌های سابق خود در مسابقات حاضر خواهند شد. نیکو کوواچ که انتظار می‌رفت نتواند اعتماد مدیران باشگاه را جلب کند بعد از کسب دوگانه داخلی، در سمت خود ابقا شد. لوسین فاوره هم به‌رغم از دست دادن قهرمانی بوندس‌لیگا به کارش در وست‌فالن ادامه می‌دهد. توماس توخل، سرمربی آلمانی پاری‌سن‌ژرمن نیز به‌رغم تمام شایعات و نام‌هایی که در حوالی نیمکت میلیونر‌ها شنیده می‌شد با تصمیم ناصر الخلیفی سرمربی تیم باقی ماند و فصل بعد برای جبران نتایج ضعیفی که در هفته‌های پایانی گرفت، دست به کار می‌شود.

مورینیو و ونگر همچنان بیرون گود.

اما مربیان بزرگی هم هستند که در فصل پیش رو احتمالا باید بیرون گود بنشینند. ژوزه مورینیو که گفته بود به دنبال بازگشت به دنیای مربیگری است، مهم‌ترین چهره خواهد بود. آرسن ونگر دیگر کسی است که باید بازهم از خانه مسابقات را تماشا کند یا به‌عنوان کارشناس در شبکه‌های تلویزیونی مختلف حاضر شود. لوچانو اسپالتی، سانتیاگو سولاری، جنارو گتوزو، لوران بلان، کلودیو رانیری، سم آلاردایس و... مهم‌ترین نفراتی هستند که نام‌شان در این لیست به چشم می‌خورد و باید دید چه زمانی شاهد حضور مجددشان روی نیمکت تیم‌های فوتبال خواهیم بود.

منبع: فرهیختگان

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانستنی ها حاشیه ورزشکاران فوتبال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۷۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده

سعید تابش‌نیا در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری علم و فناوری آنا، در خصوص اینکه گزینه‌های سرمربیگری تیم ملی بسکتبال در جلسه پایانی کمیته فنی فدراسیون مشخص شدند، اظهار کرد: جلسه‌ای ۵ ساعته برگزار کردیم و دستور جلسه بررسی گزینه‌هایی بود که فدراسیون به کمیته فنی ارائه کرده بود. ۵ گزینه خارجی و ۴ گزینه داخلی مطرح شده بودند، قرار بر این شد تا بررسی دقیقی صورت بگیرد و دید از میان گزینه‌های خارجی کدامیک به سیاست‌های فدراسیون نزدیک هستند. روی گزینه‌های داخلی هم آنهایی که در خط مشی فدراسیون و برنامه‌های آن قرار دارند.

صحبت‌های ابتدایی را با گزینه‌های خارجی انجام دادیم

وی ادامه داد: از میان سرمربیان خارجی از بین ۵ گزینه به ۲ گزینه و از میان گزینه‌های داخلی نیز ۲ گزینه را انتخاب کردیم. هاکان دمیر سرمربی تیم ملی بسکتبال که قراردادشان به پایان رسیده بود یکی از گزینه‌ها بودند که در انتخاب گزینه‌هایی نهایی رأی نیاورد. «مارکو راموندینو» مربی ۴۳ ساله ایتالیایی و «رادوان تریفانوویچ» مربی ۵۴ ساله اسلوونیایی گزینه‌های خارجی فدراسیون هستند. از قبل با این دو مربی صحبت‌های ابتدایی انجام شده و تمایل خود را برای هدایت تیم ملی بسکتبال ایران اعلام کردند. از اینجا به بعد صحبت‌ها با آنها روند جدی‌تری به خود می‌گیرد. قطعاً هر دو طرف شرایط و خواسته‌هایی دارند که در مذاکرات مطرح خواهند کرد.  

روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم 

تابش‌نیا خاطرنشان کرد: مارکو راموندینو بیشتر در رده‌های پایه سرمربیگری کرده و به صورت تخصصی روی ارتقای فنی بازیکنان نوجوان و جوان فعالیت داشته، در حال حاضر هم سرمربی تیم ملی زیر ۲۱ سال ایتالیاست. خیلی هم موفق عمل کرده و یکی از دلایلی که روی مارکو نظر مثبت و تأکید داریم این است که تیم ملی بسکتبال در آستانه پوست اندازی است و نیاز به تغییر نسل حس می‌شود. هدف درازمدتی داریم که با بازیکنان جوان باید به آن برسیم و اتفاق نظر روی او ایجاد شد که می‌تواند منجر به انتخاب وی شود. رادوان تریفانوویچ در حال حاضر کمک مربی تیم ملی اسلوونی است. در رزومه او سرمربیگری تیم ملی اسلوونی، تیم‌های ملی پایه و باشگاهی اسلوونی و همچنین رقابت‌های یورولیگ دیده می‌شود. قرار بر این است که اگر توافقی صورت گرفت با یک از این دو گزینه خارجی باشد.

اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست

سخنگوی کمیته فنی افزود: دو گزینه ایرانی هم با توجه به اینکه در مرحله حساسی هستیم و می‌تواند بر روند لیگ برتر تأثیر منفی داشته باشد، نام آنها مطرح نمی‌شود. اعلام نام آنها لیگ را به چالش می‌کشد و قرار بر این است بعد از اتمام مسابقات لیگ برتر با آنها مذاکره انجام می‌شود. در همین راستا مذاکره با مربیان خارجی هم ادامه دارد و فدراسیون بسکتبال از میان آنها گزینه نهایی را انتخاب می‌کند. هیچ اولویت بندی میان مربیان داخلی و خارجی نیست بلکه فدراسیون بسکتبال با سرمربی موردنظر اهداف خود به توافق می‌رسد و گزینه‌ای که بتواند تیم ملی را به نتایج و موفقیت‌هایی برساند که رضایت هواداران را به همراه دارد.

احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است

وی در مورد اینکه یکی از ۲ گزینه داخلی مهران شاهین طبع است و به دلیل تجربیات ارزنده‌ای که در عرصه مربیگری دارد احتمال آنکه گزینه نهایی شود و یک بار دیگر سرمربی تیم ملی بسکتبال نام بگیرد؛ تصریح کرد: احتمال اینکه شاهین طبع گزینه نهایی باشد خیلی قوی است و اینکه گزینه‌هایی که از آنها نام برده می‌شود برای جامعه بسکتبال ایجاد سوال کند ولی برای صحبت با گزینه‌های داخلی مانند مهران شاهین طبع و چند گزینه دیگر، متأسفانه یا خوشبختانه نداریم. منتهی مراتب اینکه بگوییم صرفاً شاهین طبع گزینه سرمربیگری است، نه چنین نیست. در کل با صحبت‌هایی که با فدراسیون کردیم برای جلوگیری از ایجاد چالش در لیگ برتر بسکتبال پس از اتمام مسابقات، دو گزینه داخلی اعلام می‌شوند. نمی‌خواهیم مردم به گمانه‌زنی بیفتند و در نهایت فردی شود که گزینه نیست.

فدراسیون یکی از ۴ گزینه را انتخاب می‌کند

تابش‌نیا در مورد اینکه اولویت کمیته فنی و فدراسیون بسکتبال سرمربی داخلی است یا خارجی، عنوان کرد: اولویت کمیته فنی بر این است که چه نتیجه‌ای و با چه کسی این نتیجه را بگیریم. برای همین دو گزینه خارجی عنوان شدند تا فرصت انتخاب سرمربی خارجی را از دست بدهیم. ممکن است در شرایطی قرار بگیریم و به این نتیجه برسیم که با سرمربی خارجی کار کنیم. ۴ گزینه‌ای که به فدراسیون ابلاغ کردیم، می‌توانند در خط مشی فدراسیون باشند و دلیل آن این است که با هر کدام از آنها توافق حاصل شود این توانایی را دارد که خواسته‌های فدراسیون را در تیم ملی اجرایی کند. احتمال صددرصد را نمی‌توانیم بگذاریم که سرمربی تیم ملی از میان این ۴ نفر انتخاب می‌شود، اما اگر اتفاق غیرمترقبه‌ای رخ ندهد فدراسیون یکی از آنها را انتخاب می‌کند.  

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • شهردار ارومیه با چهار رأی موافق ابقا شد
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده است
  • دوست داشت گمنام باشد و حالا یک قطعه پلاک از او باقی مانده
  • آزادی ۵ صیاد ایرانی از جمهوری سیشل
  • نامه رهبر انقلاب به دانشجویان منشا تحولات عظیم اروپا و آمریکا شد
  • جلالی: ۳ گزینه سرمربیگری را برای هر رده ملی در نظر داریم
  • معرفی دو گزینه اروپایی سرمربیگری تیم ملی بسکتبال
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ شاید سرمربی تیم ملی یکی از ۴ گزینه خارجی باشد
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست
  • تابش‌نیا: صرفاً شاهین‌طبع گزینه سرمربیگری تیم ملی بسکتبال نیست/ مربی ایتالیایی در جوانگرایی موفق بوده