Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت: امسال بر اساس برنامه سازمان جهاد کشاورزی، ۴۳۲ هزار و ۷۵۸ هکتار از اراضی استان به کشت تابستانه اختصاص یافته است. ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۳:۴۳ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

محمد قاسمی نژاد در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز، با اشاره به تصویب برنامه سازمان جهاد کشاورزی درباره کاشت اراضی کشاورزی در تابستان، اظهار داشت: براساس این برنامه 432 هزار و 758 هکتار شامل برنج، ذرت دانه‌ای، حبوبات، صیفی‌جات، سورگوم، سویا، آفتابگردان، کنجد و محصولات دائمی شامل یونجه، باغات، نخیلات و نیشکر در تابستان 98 زیر کشت می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: 161 هزار هکتار از مجموع 432 هزار و 758 هکتار به کشت محصولات دائمی و 271 هزارو 130 هکتار به محصولات فصلی اختصاص یافته است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان این که خشکسالی سال گذشته در خوزستان سبب افرایش غلظت شوری آب شد، گفت: سیل امسال حدود 170 الی 180 هزار هکتار از اراضی استان را در برگرفت اما با توجه به تلاش‌های صورت گرفته حدود 150 الی 160 هزار هکتار آب از زمین ها تخلیه شد که شوری موجود در خاک ها را نیز به شدت کاهش داد.

وی در مورد اعطای خدمات به برنج کاران استان عنوان کرد: با توجه به خسارت سیلاب به اراضی استان از سوی هیئت دولت مجوز کاشت بدون محدودیت برای کشاورزان خوزستانی صادر شد اما آماده کردن زمین های کشاورزی جهت کشت برنج سریع‌تر از سایر محصولات انجام می‌شود.

قاسمی نژاد با بیان توصیه هایی به برنج کاران افزود: به کشاورزان پیشنهاد می شود کشت برنج را خارج از شبکه های آبیاری انجام دهند مگر این که کاشت برنج با دو هدف لیچینگ و تولید باشد، همچنین برنج به صورت خشکه‌کاری کشت شود که در این روش حدود 30 درصد از نیاز آبی کاهش می‌یابد.

کشت تابستانه بدون هیچ‌گونه محدودیت آبی در استان خوزستان انجام می‌شودکشاورزان خوزستان بدون دغدغه زمین‌های خود را برای کشت تابستانه آماده کنندخوزستان| محدودیت "کشت تابستانه" در اندیمشک وجود ندارد

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در خصوص توزیع نهاده های برنج بین کشاورزان افزود: توزیع نهاده‌های برنج مانند سایر محصولات است به گونه ای که کشاورزان به مراکز خدمات مراجعه می‌کنند و نهاده را تحویل می‌گیرند.

وی ادامه داد: سازمان جهاد کشاورزی خوزستان برای همه شهرستان‌ها میزان کشت برنج را مشخص و به آن‌ها ابلاغ کرده که از این منظر وضعیت شهرستان‌ها مشخص است.

قاسمی نژاد با بیان این که در خوزستان فقط برنج نجفی پا کوتاه شامل خرید تضمینی می شود بیان داشت: برنج پا کوتاه نیز مانند سایر ارقام برنج شامل خرید تضمینی نمی شد اما با پیگیری های انجام شده و توجه به خصوصیات این نوع برنج، در لیست اقلام با خرید تضمینی آورده شد؛ هر چند که اکنون کشاورزان در بازار برنج، محصول خود را بیش از قیمت تضمینی به فروش می رسانند.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در پایان گفت: از کشاورزان انتظار می‌رود که خشک کاری را جدی گرفته، تاریخ کشت را رعایت کرده و با برنامه‌ای که مراکز خدماتی اعلام می کنند هماهنگ باشند.

انتهای پیام/ح

R41468/P/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۸۲۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران با تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی در این استان، گفت: طی برگزاری کمیسیون ۴۵ پرونده مورد تعیین تکلیف قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، میرمحمد غراوی در تشریح جزئیات برگزاری اولین جلسه کمیسیون تبصره یک ماده یک امور اراضی استان تهران که با حضور مدیران کل سازمان های جهاد کشاورزی، راه و شهرسازی، حفاظت محیط زیست و امور اراضی استان تهران و سایر اعضا برگزار شد، اظهار کرد: در این جلسه ۴۵ پرونده مورد بررسی و تعیین تکلیف قرار گرفت.

وی گفت: پرونده‌های بررسی شده مربوط به درخواست تغییر کاربری اراضی کشاورزی در ۱۶ شهرستان استان تهران بود. 

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری تهران عنوان کرد: پس از بررسی و تبادل نظر در خصوص پرونده های مذکور که مربوط به حوزه اجرای زیرساخت‌های بخش کشاورزی و غیرکشاورزی بود، آرا مربوط به هر پرونده صادر شد. 

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، طبق تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، تشخیص موارد ضروری تغییر کاربری اراضی زراعی و باغ ها در هر استان به عهده کمیسیونی مرکب از روسای سازمان جهاد کشاورزی، ‌امور اراضی، مسکن و شهرسازی، حفاظت محیط زیست آن استان و یک نفر نماینده استانداری است که به ریاست سازمان جهاد کشاورزی آن استان تشکیل می‌شود.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • گندم‌های ذخیره شده در مراکز روباز خوزستان خسارت ندیدند
  • برای جلوگیری به موقع از تغییر کاربری نیاز به کمک مردم داریم + ویدئو
  • برداشت گل محمدی از ۵۰۰ هکتار از گلزار‌های خراسان شمالی
  • خسارت بارش شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • خسارت بارش‌های شدید به ۱۴۵ هزار هکتار از مزارع خوزستان
  • تشریح جزئیات بررسی پرونده‌های امور اراضی استان تهران/ تعیین تکلیف ۴۵ پرونده
  • رفع تداخل ۹۰۰ پلاک از اراضی لرستان
  • ۴۵ پرونده امور اراضی استان تهران تعیین تکلیف شد
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ
  • جزئیات بررسی پرونده های امور اراضی استان تهران تشریح شد