Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-26@23:29:15 GMT

هراس رژیم صهیونیستی از وقوع «انتفاضه سوم» فلسطین

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۷۸۷۸۳

به گزارش فارس، رژیم صهیونیستی نگران وقوع انتفاضه سوم در کرانه باختری برای مخالفت با طرح صلح آمریکایی موسوم به «معامله قرن» است؛ طرحی که گفته می‌شود واشنگتن قصد دارد پس از انتخابات رژیم صهیونیستی در سپتامبر از آن رونمایی کند.

وب‌سایت صهیونیستی «واللا» در خبری در همین زمینه نوشت: این ترس و نگرانی‌ها منجر به افزایش فشار بر آویو کوخاوی رئیس ستاد ارتش اسرائیل است؛ او باید خطرات را در سه جبهه فوق فرماندهی کند: نوار محاصره شده غزه، جبهه شمال (حزب‌الله و ایران) و خطر کرانه باختری.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



واللا افزود: سوالی که در حال حاضر مطرح است این است که در سایه سختی‌های کنونی در غزه و شمال، آیا ارتش آماده تعامل با انتفاضه سوم در کرانه باختری است؟

در ادامه این گزارش به طرح آویو کوخاوی برای مقابله با حماس و حزب‌الله پرداخته شده که گفته می‌شود، قرار است در ژانویه آینده آغاز و در سال ۲۰۲۴ به پایان برسد. طرح مذکور جایگزین طرح گادی آیزنکوت با عنوان «گدعون» می‌شود که در رأس آن «تقویت سلاح زمینی، تقویت قدرت پاسخگویی و اجرای عملیات نظامی» قرار داشت و راهبرد آن «حملات متوالی علیه مواضع ایران و حزب‌الله در سوریه» بود.

«الکس فیشمن» تحلیلگر نظامی روزنامه یدیعوت در ادامه گزارش خود آورده است: طرح جدید کوخاوی نابودی سازمان‌یافته دشمن را مطرح می‌کند و توانایی‌های یگان‌های رزمی با میزان تعداد کشته و مجروحان طرف مقابل بعلاوه میزان سلاح‌های تخریب‌شده سنجیده می‌شود.

اولین انتفاضه فلسطین در سال ۱۹۸۷ رخ داد و با امضای توافق «اسلو» در ۱۹۹۳ به آن پایان داده شد.  فلسطین هفت سال بعد شاهد دومین انتفاضه در سپتامبر ۲۰۰۰ بود که تا ۲۰۰۵ ادامه پیدا کرد.

در سال ۲۰۱۵ و در اعتراض به هتک‌حرمت‌های گسترده صهیونیستی به مسجدالاقصی، فلسطینی‌ها دست به اعتراضات گسترده زدند که برخی از آن به انتقاضه سوم تعبیر کردند و برخی از به کار بردن لفظ انتفاضه خودداری کردند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۸۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق

به گزارش خبرگزاری مهر، در ساعات پایانی شنبه شب و بامداد یکشنبه ۲۶ فروردین، نیروهای مسلح ایران با انجام حملات ترکیبی با استفاده از موشک‌های بالستیک، کروز و پهپاد اهدافی را در منطقه نقب و پایگاه هوایی نواتیم در سرزمین‌های اشغالی هدف قرار داد. سپاه با انتشار بیانیه‌ای نام این عملیاتی انتقامی علیه رژیم صهیونیستی را «وعده صادق» نامید؛ عملیاتی که دفاعی مشروع در پاسخ به تجاوز رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان در دمشق بود. در پی این عملیات، کشورهای غربی نگران واکنش‌های بعدی ایران در صورت اقدامات احتمالی تنش زای رژیم اشغالگر قدس بوده و در تماس‌های مکرر، نتانیاهو را از اقدامات احساسی برحذر می‌داشتند.

اما در این میان واکنش‌های قابل تاملی را از مقامات نظامی و سیاسی در آلبانی شاهد هستیم.
در اولین واکنش سفیر رژیم صهیونیستی در آلبانی طی یک مصاحبه تلویزیونی اعلام کرد هدف بعدی موشک‌های ایرانی، آلبانی است.


آگیم نشو سفیر سابق آلبانی در ایالات متحده هم نیز مدتی بعد در مصاحبه با تلویزیون تاپ چنل آلبانی از یک پیام محرمانه امریکا پرده برداشته و گفت: «ما به عنوان یک کشور کوچک باید در سیاست‌هایمان بسیار محتاط باشیم. مهمترین مسئله برای ما تامین امنیت کشورمان هست. این یک خطر واقعی است، زیرا نامه نمایندگان کنگره آمریکا در مورد مجاهدین را داریم که گفته‌اند تصور می‌شود از دیگر کشورهای مبدأ علیه آلبانی حمله موشکی انجام شود که برای جلوگیری از رعب و وحشت در بین مردم، پنهان شد.»


همچنین ژنرال سادر لشای نظامی برجسته آلبانیایی و وزیر اسبق این کشور، نیز طی مصاحبه با برنامه «بریکینگ» ادعا کرد: «ما باید در سطح حملات هیبریدی، عملیات‌های برون مرزی ایران و سایر اقدامات احتمالی ایران هوشیار باشیم. موشک‌های بالستیک آن‌ها می‌توانند به اطراف آلبانی برسند»


با توجه به این واکنش‌های فوق، سوالی که به ذهن متبادر می‌شود این است که چرا همزمان با عملیات وعده صادق مسئولین آلبانیایی چنین واکنش‌هایی داشته و نگران از حمله قریب الوقوع موشک‌های ایرانی بودند؟


بی شک علت اصلی این نگرانی و هراس، میزبانی این کشور از منافقین می‌باشد. مقامات آلبانی به خوبی می‌دانند که همکاری راهبردی و گسترده‌ای بین گروهک تروریستی منافقین و رژیم صهیونیستی برقرار است. همکاری یگان تروریسم مجازی و سایبری منافقین به عنوان بخشی از اکانت‌های فارسی زبان اسرائیل، نقش و همکاری منافقین در جاسوسی هسته‌ای، همکاری منافقین در ترور دانشمندان هسته‌ای، همکاری میدانی و اطلاعاتی منافقین با رژیم صهیونیستی در جنگ سوریه و موضوعاتی مانند ترور شهید مصطفی بدرالدین، نقش منافقین در شهادت شهید فخری زاده و… تنها بخشی از همکاری مابین گروهک تروریستی منافقین و رژیم منحوس صهیونیستی است و مقامات آلبانی با اطلاع از این سابقه، نگران واکنش ایران می‌باشند.

کد خبر 6088715 هادی رضایی

دیگر خبرها

  • مردم یمن برای جنگ مستقیم با رژیم صهیونیستی اعلام آمادگی کردند
  • ببینید | عملیات ضد صهیونیستی در سرزمین‌ های اشغالی فلسطین
  • شمار شهدای نوار غزه به ۳۴ هزار و ۳۵۶ نفر رسید
  • پلیس فرانسه دانشجویان حامی فلسطین را متفرق کرد
  • حماس: هیچ پیشنهادی جز آتش‌بس در غزه را نمی پذیریم
  • هراس اسرائیلی‌ها از افتتاح غرفه در شصتمین دو سالانه هنر ونیز + فیلم
  • هراس اسرائیلی‌ها از افتتاح غرفه در شصتمین دو سالانه هنر ونیز
  • هراس صهیونیست‌ها از دانشجویان آمریکایی حامی فلسطین
  • هراس و نگرانی مقامات آلبانی پس از عملیات وعده صادق
  • آمار جدید شهدا و مجروحان ناشی از حمله های رژیم صهیونیستی به غزه