Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، محمدجواد فدائی استاندار کرمان امروز در دیدار با مدیران جهاد کشاورزی شمال و جنوب استان کرمان، ضمن گرامیداشت هفته جهادکشاورزی گفت: تقویت بنیه کارشناسی در حوزه کشاورزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی با اشاره به اینکه در حوزه کشاورزی نیاز به دید کارشناسی قوی تری داریم، اظهار داشت: مدیران جهاد کشاورزی نیز باید هرچه بیشتر از از دید کارشناسی تبعیت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کرمان با اشاره به اینکه نیاز به تغییر و تنوع کشت و نیاز به تغییر نوع محصول از جمله مواردی است که هنوز نیاز به بحث‌های کارشناسی دارد، تاکید کرد: اگر در بحث‌های کارشناسی به صورت عمیق وارد نشویم و به دقت و درستی مباحث را مورد کنکاش قرار ندهیم، تصمیمات اتخاذ شده اثرگذار نخواهد بود.

 فدائی، لزوم سرعت عمل در انجام کار‌ها را مورد تاکید قرار داد و گفت: در بسیاری از موارد کار‌ها در حالی انجام می‌شود که دلیل قانع کننده‌ای برای طولانی شدن زمان اجرای آن‌ها وجود ندارد و باید زمان را مغتنم شمرده و کار‌ها را در سریعترین زمان ممکن انجام داد.

عالی‌ترین مقام اجرایی دولت در استان کرمان نداشتن برنامه زمانبندی کمی را از مشکلات موجود برشمرد و تاکید کرد: برنامه سال جاری برای توسعه کشت‌های گلخانه‌ای و سایر حوزه‌های مربوط به بخش کشاورزی باید تدوین و اجرایی شود.

استاندار کرمان در ادامه با اشاره به اینکه برنامه ریزی شده که در قالب یک برنامه سه ساله ۱۰ درصد از بذر‌های هیبریدی در استان کرمان تولید شود، اظهارداشت: ایجاد شرکت‌های سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی لازم است، اما تجربه خوبی در این زمینه در گذشته وجود نداشته و شاید مدیریت‌ها به خوبی انجام نشده است و این شرکت‌ها باید با فرمول و مدیریت جدید اجرایی شوند تا بتوان از منابع موجود در بخش کشاورزی به خوبی استفاده کرد.

وی اظهارکرد: در راستای ایجاد هماهنگی‌های لازم در سطح استانی و ملی آمادگی لازم وجود دارد تا کشاورزی به عنوان یک بخش مهم هر چه موفق‌تر عمل کرده و انتظارات مردم را به خوبی برآورده کند.

 رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان نیز در این دیدار با اشاره به اینکه ۳۳ درصد اشتغال این استان مربوط به بخش کشاورزی است، گفت: ۶.۵ میلیون تن محصولات کشاورزی در استان کرمان تولید می‌شود و ارزش این تولیدات ۲۰ هزار میلیارد تومان است.

عباس سعیدی با اشاره به اینکه ۱۸ هزار تن تخم مرغ، ۲۱ هزار تن گوشت و... در استان کرمان تولید می‌شود، گفت: هیچ مشکلی در تامین غذای مردم وجود ندارد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی شمال استان کرمان با تاکید بر اینکه امروز تمامی نهاده‌های بخش کشاورزی در استان و کشور تامین شده و ۹۰ درصد غذای مردم کشور توسط بخش کشاورزی تولید می‌شود ادامه داد: در سال رونق تولید باید وقت ویژه‌ای را برای توسعه گلخانه‌ها اختصاص دهیم، زیرا هر هکتار گلخانه‌های هیدروپونیک تا ۱۵ نفر اشتغال ایجاد کرده، مصرف آب کمی دارد و پایداری تولید و صادرات محصولات سالم را محقق می‌کند.

وی اظهار داشت: سطح زیرکشت گندم در استان کرمان از ۵۵ هزار هکتار به ۳۵ هزار هکتار رسید، اما میزان محصول گندم تولیدی افزایش یافته است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان نیز در این جلسه گفت: کشور‌هایی که زمانی به سمت صنعت حرکت کرده اند، در حال حاضر به این نتیجه رسیده اند که باید غذای خود را خودشان تامین کنند و در حوزه امنیت غذایی و تولید مواغذائی بحث‌های جدی مطرح می‌کنند.

سعید برخوری با اشاره به اینکه در سایر کشور‌ها یارانه‌های زیادی به حوزه کشاورزی پرداخت می‌شود، تاکید کرد: لازم است که در بودجه کشور به پرداخت یارانه به بخش کشاورزی توجه ویژه‌ای صورت گیرد.

وی با اشاره به اهمیت کشاورزی در دنیا، گفت: از زمانی که روحیه جهادی بر تفکر علمی در حوزه کشاورزی اعمال شد، شاهد تحولات بسیار خوبی هستیم.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی جنوب استان کرمان با تاکید بر اینکه باید در حوزه بخش کشاورزی با برنامه حرکت کرده تا بتوان از منابع این حوزه به خوبی استفاده کرد اظهارکرد: در جنوب استان کرمان برای پایداری کشاورزی موضوع کشاورزی قراردادی را مد نظر قرار داده ایم و در ادامه به نحوی اقدام شده که کشاورزان با تولید محصولات متنوع بتوانند از بروز خسارت‌های احتمالی به محصولات خود جلوگیری کنند.

انتهای پیام/ی

لزوم تقویت بنیه کارشناسی در حوزه کشاورزی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: وزارت جهاد کشاورزی محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۷۹۲۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان

در فروردین ماه حدود ۴۴۰ میلیارد تومان منابع برای متناسب سازی حقوق بازنشستگان فراهم شد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، در فروردین ماه امسال از محل یک درصد افزایش مالیات ارزش افزوده از 9 درصد به 10 درصد حدود 440 میلیارد تومان درامد مالیاتی جدید ایجاد شده است.

این تغییرات بر اساس حکم مندرج در بند ر تبصره 6 قانون بودجه 1403 اعمال شده است.

این درامد طبق حکم قانون بودجه صرف متناسب سازی حقوق بازنشستگان خواهد شد. این  برای نخستین بار است که از سازوکار مالیات ارزش افزوده برای پوشش  افزایش هزینه های  مرتبط با حقوق بازشستگان استفاده شده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد تولید محصولات کشاورزی در لرستان
  • نخستین جشنواره ملی گیاهان دارویی جنوب استان کرمان
  • ابتلای درختان نارنج شیراز به بیماری نماتد
  • تولید ۵ میلیون و ۲۸۰ هزار تن محصولات کشاورزی در آذربایجان شرقی
  • راهکار‌ افزایش تولید سه میلیون تن محصولات کشاورزی بررسی شد
  • واحد‌های بزرگ پرورش مرغ گوشتی در قم احداث می‌شود
  • گفتگو با با تولیدکننده خلاق گلاب در رادیو
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • کشت علوفه دیم در۴۰۰ هکتاراز زمینهای کشاورزی ارومیه