Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، افشین روشن میلانی روز یکشنبه در نشست مدیران صنعت برق آذربایجان با خبرنگاران خاطرنشان کرد: انبار یا ذخیره گاه در صنعت برق وجود ندارد و تولید و مصرف تقریباً همزمان است و بر این اساس باید مدیریت پیک مصرف و پیک بحرانی با همراهی مردم انجام شود.

وی اعلام کرد: ۱۱ برنامه تشویقی در صنعت، کشاورزی و مناطق گرمسیری در این خصوص وجود دارد تا با بهینه مصرف کردن برق توسط مردم خاموشی در فصول گرم سال اتفاق نیفتد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

میلانی با بیان اینکه در فصول گرم سال از ساعت ۱۲ تا ۱۶ متوسط مصرف برق بسیار بالاست، گفت: چنانچه در این ساعت‌ها از وسایل برقی استفاده نکنیم و درجه وسایل سرمایشی و کولر بین ۲۲ تا ۲۴ تنظیم کنیم تا مصرف برق مدیریت می شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق منطقه‌ای آذربایجان با بیان اینکه مشترکان بخش صنعت متعهد شدند پیک بار برق را ۳۰۰ مگاوات کاهش دهند تا از پاداش و مشوق‌های این صرفه جویی بهره مند شوند، گفت: در فصل گرما این مقدار برق از یکی از کشورهای همسایه وارد می‌شود.

میلانی با بیان اینکه ۱۴ برابر صادرات برق در منطقه آذربایجان، واردات داریم که از کشور ارمنستان تأمین می‌شود، اعلام کرد: البته ۱۰ درصد مشترکان کشور در این منطقه قرار دارند که ۶.۵ درصد نیاز برق توسط تجهیزات نصب شده و بقیه با همراهی مردم، تمهیدات شرکت و واردات تأمین می‌شود.

وی با اشاره به اینکه مصرف برق تبریز نسبت به سال گذشته ۲ برابر افزایش یافته است، ادامه داد: حدود ۷۹ مگاوات نیروگاه‌های مقیاس کوچک در منطقه به تولید برق کمک می‌کنند و امسال نیروگاه «آق کند» میانه با ظرفیت ۳۵ مگاوات و برق نیروگاه هریس (تا آخر تیرماه امسال) به مدار اضافه می‌شود و بر این اساس مجموع نیروگاه‌های تجدید پذیر در منطقه ۱۵ واحد می‌شود.

میلانی بیان کرد: بارندگی‌های اخیر نیز موجب شده تا ظرفیت تولید چهار هزار مگاوات تولید برق در منطقه ایجاد شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق آذربایجان شرقی نیز در این نشست گفت: ۲۵۴۰ روستا و ۸۷۰ هزار نفر در استان به جز تبریز، اسکو و آذرشهر مشترک این شرکت هستند و ضریب نفوذ برق ۹۹.۹ درصد است یعنی روستای ۱۰ خانوار بدون برق در استان وجود ندارد و همه برق دار شده اند و به زودی روستاهای دارای پنج خانوار و کمتر هم از نعمت برق بهره مند می‌شوند.

فرج نیا با اشاره به اینکه ۸۲۰ مگاوات نیاز مصرف برق آذربایجان شرقی است، اعلام کرد: ۲۵۰۰ مگاوات نیاز جدید استان در ایام تابستان است که باید توسط نیروگاه‌ها تأمین شود.

وی همچنین با تاکید بر مصرف بهینه برق افزود: ۴.۲۰۰ میلیارد تومان به مشترکان کم مصرف برق استان مشوق پرداخت شده است.

مدیر عامل شرکت توزیع برق تبریز نیز در جمع خبرنگاران گفت: تبریز یک میلیون مشترک دارد و سالانه ۳۲ هزار مشترک جدید می‌پذیرد.

عادل کاظمی با بیان اینکه پارسال ۹۰۰ مگاوات مصرف برق تبریز، اسکو و آذرشهر بوده که حدود ۷۷ درصد آن مشترکان خانگی هستند و ۳۴ درصد میزان مصرف را به خود اختصاص دادند، گفت: سالانه حدود ۱۰۰ میلیارد تومان سرمایه گذاری در حوزه توزیع انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه برای مدیریت بهینه مصرف با ۱۶۸۰ مشترک تفاهم نامه مبادله شده است، گفت: ۶۲۴ مگاوات سقف مصرف برق تعیین شده که متاسفانه امسال چند بار از آن عبور کردیم.

۳۰۹۳/‏۳۰۷۱

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت توزیع نیروی برق مصرف برق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۳۶۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است

به گزارش خبرگزاری صداوسیما؛ «مصطفی رجبی مشهدی» در گردهمایی مدیران دفاتر حقوقی شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع نیرو به ناترازی صنعت برق در ٣ بخش مالی، سوخت و تولید و مصرف برق اشاره کرد که به طور مستقیم یا غیرمستقیم عملکرد بخش‌های تولید، انتقال و توزیع برق را تحت تاثیر قرار داده است.

وی رشد شتابان مصرف (٥.٧ درصد در سال گذشته) را از دیگر چالش‌های صنعت برق بیان کرد که با توجه به رشد یک تا ٢ درصدی مصرف در کشور‌های توسعه یافته، نیازمند تدبیر است.

به گفته سخنگوی صنعت برق، بخشی از رشد مصرف برق نامتعارف است که به پدیده‌های نوظهوری مانند ماینر‌های غیرمجاز یا استفاده از کولر‌های گازی در مناطق عادی اختصاص دارد.

کشف  ٨٠٠ مگاوات رمز ارز غیرمجاز

مدیرعامل شرکت توانیر از کاهش فعالیت تولید‌کنندگان مجاز رمز ارز از حدود ٣٥٠ مگاوات به کمتر از ٥٠ مگاوات خبر داد که به دلیل عدم بازدارندگی، راهکار‌های قبلی مربوط به استخراج غیرمجاز است.

وی ادامه داد: تاکنون ٨٠٠ مگاوات ماینر غیرمجاز کشف شده است.

رجبی مشهدی ٣٢ هزار مگاوات مصرف برق سامانه‌های‌ سرمایشی در کشور را معادل کل مصرف برق کشور مصر با ١٢٠ میلیون نفر جمعیت بیان کرد و گفت: این آمار نشان می‌دهد در کشور ما مقررات و مناسبات خوبی برای بهره‌وری انرژی و مهار هدر رفت برق در این حوزه حاکم نیست.

وی با اشاره به ممنوعیت تبلیغ کولر‌های گازی در مناطق عادی و معتدل که ٨٠ درصد مناطق کشور را شامل می‌شود، افزود: توان صنعت برق در این عرصه به ابزار‌های فنی و اجرایی محدود می‌شود و بدون بهره‌گیری از ظرفیت حوزه حقوقی، امکان جلوگیری از مصارف بی‌رویه یا اجرای طرح‌هایی مانند توسعه خطوط برق وجود ندارد، بنابراین درخواست دارم واحد‌های حقوقی صنعت برق وارد میدان شوند و کارشناسان این حوزه در تمامی موضوعات مبتلا به صنعت برق ورود کنند.

مدیرعامل شرکت توانیر، مستندسازی اقدامات را از ملزومات کار در بخش حقوقی بیان کرد که باید طی زمان بندی مشخص، مستندسازی اراضی و اسناد صنعت برق به انجام برسد.

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • ۷۱ درصد از حجم سدهای آذربایجان‌غربی پر آب است
  • افزایش ۲۰۰ درصدی میزان سرمایه‌گذاری در معادن فعال آذربایجان شرقی
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در بریتانیا
  • افزایش چشمگیر ظرفیت انرژی خورشیدی در مارس ۲۰۲۴
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • رقم عجیب مصرف برق کولر‌ها در دوره گرم سال
  • پست برق ۱۶۰ مگاولتی قم آماده بهره‌برداری است
  • نصب بیش از ۲۸ هزار کنتور هوشمند در استان قزوین
  • مصرف کولر‌ها در ایران معادل مصرف برق یک کشور ۱۲۰ میلیون نفری است