Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-30@12:19:57 GMT

چرا ورق در بازار خودرو برگشت؟

تاریخ انتشار: ۲۶ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۸۴۵۲۳

چرا ورق در بازار خودرو برگشت؟

بازار خودرو امروز نشانه‌های افزایش قیمت را به اتفاقی واقعی بدل کرد و قیمت خودرو‌ها از حداقل یک میلیون تا حداکثر ۱۰ میلیون و بالاتر افزایش یافتند. هر چند نمایشگاه داران از پاسخ به این سئوال که دلیل افزایش قیمت‌ها چیست، ابا داشتند، اما فعالان بازار در مراکز خرید وفروش توضیحاتی مبسوط در این زمینه ارائه می‌کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از فعالان بازار خودرو گفت: همه منتظر بودند پیش فروش‌های خودروسازان به دست مصرف کننده‌ها برسد اماوقتی هنوز حواله قیمت دارد، بدان معنی است که خودروسازان به تعهداتشان عمل نمی‌کنند. همین مساله بازار را به هم می‌ریزد چرا که تا یک جا بازار قادر به تخلیه حباب است و از جایی به بعد منتظر تزریق خودروی جدید می‌ماند و وقتی این اتفاق در موعد خود نمی‌افتد مشکلات بزرگ و بزرگتر می‌شود.

بازار هنوز گنگ است

احسان، یک فعال بازار خودرو که در نمایشگاهی در خیابان عباس آباد فعالیت دارد نیز در این خصوص به خبرنگار ما گفت: بازار خودرو این روز‌ها با نوعی گنگی و بلاتکلیفی روبروست، از یک سو انتظار این بود که قیمت‌ها کاهش یابد، اما از سوی دیگر بازار‌های موازی خودروسازان دستخوش التهاب نوسان شدند در نتیجه تاثیر این وضعیت بر بازار خودرو نیز قابل ردگیری است.

وی با اشاره به اینکه انتشار اخباری در خصوص کمبود قطعه و همچنین ناقص بودن انبوهی خودرو به این دلیل در شرایطی که بازار ارز مترصد رشد قیمت هاست، تاثیر خود را به جای می‌گذارد و قیمت را بالا می‌برد.

وی گفت: البته مردمی هستند که از ترس پوچ شدن سرمایه هایشان خودرو خریده اند، ولو یک پراید، خوب این‌ها باور نمی‌کنند با ریزش ۱۰ روزه اوضاع برگردد در نتیجه صبر می‌کنند تا ثبات به بازار برگردد، طبیعی است که در ریزش ۱۰ روزه هیچ کس ترغیب نمی‌شود بفروشد کما اینکه در این چند روز نیز مشتری خیلی زیاد بود، اما خریداری در بازار نبود.

قیمت‌ها روی کاغذ بالا و پایین می‌رود

یک فعال بازار خودرو نیز در پاسخ به سئوال خبرآنلاین در خصوص چرایی افزایش قیمت آگهی‌های خودرو گفت: ما نه آن روز‌ها که قیمت پایین آمد مشتری داشتیم و نه امروز، قیمت فعلا روی کاغذ بالا رفته همان طور که روی کاغذ پایین آمد. در این بازار فقط پول لازم‌ها مانور می‌دهند و تنها کسی حاضر است خودرویش را پول کند که نیاز مالی داشته باشد والا افراد ترجیح می‌دهند به خودرو به چشم سرمایه‌ای بلند مدت نگاه کنند.

وی در جواب این سئوال که آیا گذشتن یک سال از عمر خودرو خود عامل ریزش قیمت نمی‌شود، گفت: قواعد بازار با رشد تورم تغییر کرده است، به عبارت دیگر خیلی‌ها خودرو‌های چند سال کارکرده را با دو تا سه برابر قیمت فروختند از این رو دیگر کسی نگران قدیمی‌تر شدن خودرویش نیست، مخصوصا که به دلیل ورود سرمایه گذاران، اعلام خشک بودن خودرو بالاست و بسیاری از خودرو‌های سال ۹۷ در چنین شرایطی قرار دارند.

منبع: پارسینه

کلیدواژه: خودروسازان بازار خودرو قیمت خودرو خودرو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۴۵۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول

قیمت محصولات ایران‌خودرو و سایپا در بازار اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، بازار خودرو امروز _دوشنبه دهم اردیبهشت_ روند کاهش قیمت در انواع محصولات داخلی و مونتاژی در پیش گرفته است.

دنا پلاس توربو ۶ سرعته با ۱۹ میلیون تومان افت قیمت در بازار آزاد خرید و فروش می‌شود.

پژو پارس tu5 که در صدر پرفروش‌ترین خودروهاست با ۲۸ میلیون تومان کاهش قیمت، در کانال ۸۴۰ میلیون تومانی معامله می‌شود.

ساینا s دوگانه‌سوز نیز از دیگر محصولات سایپا به شمار می‌رود که با سه میلیون تومان افت قیمت، ۴۵۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

بر این اساس در گروه محصولات ایران‌خودرو وانت آریسان با قیمت ۴۳۵ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، سورن پلاس (فول) با قیمت ۷۳۰ میلیون تومان، سورن پلاس موتور XU۷P با قیمت ۶۳۷ میلیون تومان، سورن پلاس دوگانه‌سوز ۷۹۷ میلیون تومان، دنا پلاس (تیپ ۱) با قیمت ۸۱۴ میلیون تومان، دنا پلاس توربو اتوماتیک (ارتقا) یک میلیارد و ۵۵ میلیون تومان، پژو پارس ۶۵۹ میلیون تومان، پژو پارس سفارشی ۷۰۶ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ موتور TU۳( ارتقا) با قیمت ۶۵۷ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ دنده‌ای هیدرولیک (ارتقا) ۷۵۵ میلیون تومان، پژو ۲۰۷ اتوماتیک (ارتقا) ۹۰۵ میلیون تومان، رانا پلاس (ارتقا) ۶۲۸ میلیون تومان، تارا دستی (ارتقا) ۷۹۹ میلیون تومان، تارا اتوماتیک V2 به قیمت ۹۶۱ میلیون تومان، هایما اس ۷ (S۷) با قیمت یک میلیارد و ۶۷۵ میلیون تومان، هایما ۷X با قیمت یک میلیارد و ۷۵۵ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

در محصولات سایپا نیز ساینا S با قیمت ۴۴۱ میلیون تومان، ساینا S دوگانه‌سوز ۴۵۵ میلیون تومان، کوییک اتوماتیک ۵۲۴ میلیون تومان، کوییک S به قیمت ۴۳۲ میلیون تومان، سایپا ۱۵۱ با قیمت ۳۴۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان، وانت زامیاد (رادیال) با قیمت ۸۵۷ میلیون تومان، پیکاپ کارون ۸۴۵ میلیون تومان و چانگان CS۳۵ تیپ ۲ با قیمت یک میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان مبادله می‌شود.

قیمت خودروهای مونتاژی

در بازار خودروهای مونتاژی قیمت سه محصول از بهمن‌موتور افزایش یافته است، وانت کارا تک‌کابین، دوکابین و وانت کاپرا نیز به‌ترتیب دو میلیون، سه میلیون و ۱۰ میلیون تومان رشد کردند.

کارا تک‌کابین با نرخ ۶۶۲ میلیون تومان، دوکابین ۸۷۸ میلیون تومان و کاپرا یک میلیارد و ۲۹۰ میلیون تومان در کانال‌های معاملاتی خرید و فروش می‌شود.

هونگچی H5، محصول مونتاژی بهمن‌موتور که با افت ۴۰ میلون تومانی رکورددار ریزش قیمت در میان خودروهای مونتاژی بوده که پنج میلیارد و ۸۰ میلیون تومان در بازار آزاد قیمت‌گذاری شده است.

لاماری ایما، خودرو پرقدرت مونتاژی نیز با قیمت دو میلیارد و ۸۰ میلیون تومان به فروش می‌رسد.

بر این اساس X۲۲ پرو دستی با قیمت ۹۵۷ میلیون تومان، X۳۳ کراس (دستی) با قیمت یک میلیارد و ۷۰ میلیون تومان، آریزو ۵ اسپورت با قیمت یک میلیارد و ۴۱۷ میلیون تومان، تیگو ۷ پرو پرمیوم ۲ میلیارد و ۳۵ میلیون تومان، تیگو ۸ پرو (هیبرید) ۳ میلیارد و ۱۵۰ میلیون تومان، فونیکس FX (۱.۶) با قیمت دو میلیارد و ۳۶۰ میلیون تومان، جک J۴ با قیمت ۸۲۷ میلیون تومان، جک S۳ با قیمت یک میلیارد و ۲۲۴ میلیون تومان، کی‌ام‌سی T۸ با قیمت یک میلیارد و ۶۴۲ میلیون تومان، کی‌ام‌سی J۷ با قیمت یک میلیارد و ۸۱۶ میلیون تومان، رسپکت ۲ به قیمت یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان، فیدلیتی (پنج‌نفره) یک میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان، دیگنیتی پرایم دو میلیارد و ۱۰ میلیون تومان و دیگنیتی پرستیژ با قیمت دو میلیارد و ۲۵۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

کد خبر 748267

دیگر خبرها

  • قیمت خودرو امروز 11 اردیبهشت 1403
  • قیمت روز انواع خودرو در بازار آزاد +جدول
  • قیمت خودرو امروز ۱۱ اردیبهشت +جدول
  • قیمت خودرو در بازار آزاد سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه
  • قیمت خودرو امروز 10 اردیبهشت 1403
  • قیمت هر شاخه تیرآهن در سال جدید چقدر است؟
  • قیمت خودرو امروز ۱۰ اردیبهشت + جدول
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو
  • رصد بازار حبوبات در استان یزد
  • متقاضیان خودرو دست نگه دارند