Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، کنکور یکی از مهم‌ترین آزمون‌های زندگی هر فرد و جزو خاطرات فراموش نشدنی عمر تحصیلی او به حساب می‌آید.

در واقع کنکور را می‌توان ثمره ۱۲ سال تحصیل در کلاس درس دانست که بخشی از زندگی و آینده فرد را رقم می‌زند و در این بین نکته مهم و قابل توجه، چگونگی استفاده از این فرصت و تبدیل آن به نقطه عطفی برای رسیدن به موفقیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

روش درست مطالعه برای کنکور، برنامه‌ریزی مناسب، خواب کافی، تغذیه مناسب و مغذی، همراهی خانواده، ورزش، داشتن هدف، دوری از استرس و اضطراب، توکل و ایمان به خدا، همت بالا، استفاده از کتاب درسی و منابع کمک آموزشی مناسب و معتبر و مشاوره با اساتید و مشاوران مجرب از نکاتی است که داوطلبان باید در طول دوران مطالعه برای کنکور مدنظر قرار داد و آن را رعایت کرد.

بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸/ دمنوش مفید و پرطرفداری که استرس کنکوری‌ها را تار و مار می‌کند

برای اینکه بدانید کنکور غولی نیست که شما در ذهن ساخته‌اید و می‌توان با آرامش کامل و برنامه‌ریزی مناسب شبیه یک آزمون معمولی با آن رفتار کرد؛ قصد داریم از این پس با بسته ویژه کنکوری‌ها شما را با نکات مهم و مطالب کلیدی کنکور آشنا کنیم تا ضمن رسیدن به آرامش و دوری از استرس، روش های موفقیت را کسب کنید و نتیجه‌ای مطلوب و قابل قبول در کنکور به دست آورید.

همه روش‌های کاهش استرس

سهیل سراج مشاور تحصیلی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: برای کاهش استرس روش‌های زیادی وجود دارد؛ یک روش موثر برای برخورد با موقعیت‌های استرس آور، شمارش اعداد است؛ این کار به شما کمک می‌کند تا از لحاظ فکری و روانی، از آن لحظه استرس آور دور شوید و چند ثانیه به شما زمان می‌دهد تا خود را از شرایط رها کنید.

وی ادامه داد: هنگامی که در خود استرس شدیدی احساس می‌کنید، بهتر است از محیط دور شوید؛ کمی قدم بزنید و نفسی تازه کنید و به محیطی بروید که بتوانید فکر خود را از مسائل دغدغه آور رها کنید.

این مشاور تحصیلی با اشاره به اینکه کنکوری‌ها نباید به خود سخت بگیرند، گفت: وقتی به دلیل موضوع خاصی دچار استرس می‌شوید، از خودتان سوال کنید که آیا این موضوع آن قدر اهمیت دارد که به خاطر آن پریشان شوید؛ کمی راحت‌تر گرفتن موقعیت‌ها، باعث کاهش استرس و فشار‌های روانی ناشی از آن می‌شود.

بیشتر بخوانید: کنکور ۹۸| ۸ نکته کلیدی و مهم برای موفقیت در کنکور

 نفس عمیق بکشید

سراج ادامه داد: نفس کشیدن غیر از داشتن اثرات حیات بخش، می‌تواند در آرام کردن شما نیز بسیار موثر باشد؛ هنگام استرس سه نفس عمیق بکشید و در فاصله هر دم و بازدم، مکث لازم را حفظ کنید، دم را از بینی بکشید و بازدم را از دهان تخلیه کنید، در هنگام دم و بازدم بدن خود را کاملا رها و ذهن خود را از تمامی مسائل جدا و خود را از لحاظ روانی آرام کنید، لبخند زدن باعث افزایش ترشح هورمون اندورفین در بدن می‌شود که در اثر آن به فرد احساس اعتماد به نفس و سر خوشی دست می‌دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۵۴۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید

افکار منفی باعث بروز مشکلات تیروئیدی، ضربان قلب سریع، مشکلات گوارشی، فشار خون بالا و درد پایین کمر می‌‎‎شود.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، افکار منفی یکی از مشکلات و دغدغه‌های اساسی در بین بسیاری از افراد جامعه است که ممکن است باعث بروز مشکلاتی مانند اضطراب، افسردگی، استرس و عزت نفس پایین شود؛ در ادامه به بررسی مشکلات ناشی از افکار منفی می‌پردازیم:

مشکلات تیروئیدی

افکار منفی می‌تواند بر عمکلرد غده تیروئید که متابولیسم، سطح انرژی و خلق‌وخو را تنظیم می‌کند، تأثیر بگذارد؛ نتایج بررسی‌های منتشر شده نشان می‌دهد که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند تعادل هورمون‌های تیروئید در بدن را مختل کند و منجر به ایجاد شرایطی مانند کم کاری یا پرکاری تیروئید شود، این شرایط می‌تواند علائمی مانند خستگی، افزایش یا کاهش وزن و نوسانات خلقی را به همراه داشته باشد.

ضربان قلب سریع

افکار منفی مزمن می‌تواند پاسخ استرس بدن را تحریک کند و منجر به افزایش ضربان قلب شود، نتایج بررسی‌های انجام شده حاکی از این است که استرس مزمن و احساسات منفی می‌تواند در ایجاد مشکلات قلبی عروقی از جمله ضربان قلب سریع نقش مهمی داشته باشد، این خطر با گذشت زمان می‌تواند احتمال بروز بیماری‌های قلبی جدی‌تر مانند حملات قلبی را افزایش دهد.

مشکلات گوارشی

سلامت روده ارتباط مستقیمی با سلامت روان افراد دارد و افکار منفی می‌تواند برای سیستم گوارش خطرناک باشد، استرس و احساسات منفی می‌تواند تعادل باکتری‌های روده را مختل کند و باعث ایجاد مشکلات گوارشی مانند سندرم روده تحریک‌پذیر، رفلاکس اسید معده و زخم معده شود.

فشار خون بالا

تفکر منفی مزمن می‌تواند سطح فشار خون را افزایش دهد و باعث بروز دیگر مشکلات قلبی عروقی شود، افرادی که به صورت مداوم احساسات منفی را تجربه می‌کنند، به مرور زمان بیشتر در معرض فشار خون بالا قرار می‌گیرند.

درد پایین کمر

احساسات منفی مانند استرس، اضطراب و افسردگی می‌تواند کمردرد را تشدید کند؛ نتایج پژوهش‌های انجام شده نشان می‌دهد افرادی که دارای احساسات منفی مزمن هستند، بیشتر از دیگران در معرض کمردرد قرار دارند، متخصصان معتقدند که ارتباط بین احساسات منفی و کمردرد با افزایش تنش عضلانی و التهاب ناشی از استرس مرتبط است.

کد خبر 751309

دیگر خبرها

  • روشی ساده و کم‌هزینه برای کاهش استرس
  • محکوم به قصاص در دزفول از چوبه‌دار رهایی یافت
  • با مشکلات ناشی از افکار منفی آشنا شوید
  • نمایشگاه ابراهیم حقیقی به اعتماد رسید/ رهایی شورانگیز خط‌ فارسی
  • راهکارهای کاهش استرس
  • حقوق یک کارگر ساده در ایران خودرو چند؟!
  • رهایی دو زندانی از پای چوبه دار در مشگین شهر
  • گروگان ۵۶ ساله از دست آدم‌ربایان در شیراز رهایی یافت
  • رهایی گروگان ۵۶ ساله از دست آدم ربایان در شیراز
  • رهایی گروگان ۵۶ ساله در شیراز