Web Analytics Made Easy - Statcounter

شکری از برپایی نمایشگاه دائمی تولیدات بانوان فریدونکناری در دهه ی کرامت خبر داد و گفت: آثار و محصولات بانوان خادمیار و بانوان خانه دار در این نمایشگاه عرضه و سود حاصل از فروش محصولات صرف امور خیریه خواهد شد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از ساری، نشست کانون تخصصی بانوان خادمیار در محل دفتر نمایندگی آستان قدس شهرستان  فریدونکنار برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

این جلسه با قرائت قرآن، صلوات خاصه امام رضا(علیه السلام) و دعای فرج امام زمان(عجل الله تعلی فرجه الشریف) و قرائت خطبه ی یک نهج البلاغه و تفسیر خطبه  حضرت امیر توسط یکی از خادمیاران افتخاری حضرت ثامن الحجج(علیه السلام) رسمیت گرفت.

 

«شکری»، مسئول کانون تخصصی بانوان خادمیار دفتر نمایندگی آستان قدس شهرستان فریدونکنار از برپایی نمایشگاه دائمی توانمندی ها و تولیدات بانوان فریدونکناری در دهه ی کرامت خبر داد و گفت: آثار و محصولات بانوان خادمیار و بانوان خانه دار در این نمایشگاه عرضه و سود حاصل از فروش محصولات صرف امور خیریه خواهد شد.

 

« بصیر»، با بیان نکاتی پیرامون هدف و غایت حرکت در دستگاه پربرکت رضوی، گفت: بانوان می توانند نقش مهم و پرثمری در فعالیت های فرهنگی داشته باشند. 

 

 مسئول اجرایی کانون تخصصی بانوان نمایندگی آستان قدس شهرستان  فریدونکنار  بابیان اینکه فعالیت های بانوان خادمیار باید با توجه به تقویت و بصیرت افزایی در کانون خانواده صورت گیرد، افزود: دورهمی های محلی، جلسات خانوادگی و خانگی با نهج البلاغهخوانی، قرائت دعاهای پرفیض و تفسیر قرآن همراه باشد.

 

وی خاطرنشان شد: برای استمرار حرکت بانوان و پیشروی در عرصه ی خدمت در محل سکونت خادمیاران، می توان با برپایی جلسات مستمر حیات زندگی مذهبی و سبک زندگی رضوی را برپا داشت. 

 

« فخاری»، مسئول آموزش کانون تخصصی بانوان خادمیار دفتر نمایندگی آستان قدس شهرستان  فریدونکنار در این نشست در خصوص نحوه استفاده از سامانه و ثبت فعالیت های خادمیاران نکاتی ارائه دادند.

 

به گزارش شبستان، مقرر گردید بانوان خادمیار، از کتاب های پنج جلدی فرمایشات رهبر معظم انقلاب (مدظله العالی) در خصوص زن و عفاف نکاتی در جلسات بانوان مطرح نمایند.

پایان پیام/286

منبع: شبستان

کلیدواژه: خطبه نماز جمعه نماز جمعه خطبه های نماز جمعه اردبیل دهه کرامت شیراز خبرگزاری شبستان شورای هماهنگی بزرگداشت دهه کرامت کانون های فرهنگی هنری مساجد دهه کرامت در فارس نهج البلاغه خوانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب

 شاپور حاتمی طراح پوستر کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، درباره چگونگی شکل‌گیری ایده آن بیان کرد: این پوستر برداشتی است از قصه‌های مادربزرگ‌ها که بعد‌ها مادران برای فرزندان خود تعریف کردند و کم‌کم این قصه‌ها وارد دنیای کودکان شدند و کانون پرورش فکری نیز در امر تبدیل این قصه‌ها به کتاب، سرآمد ناشران کودک و نوجوان شد.

او ادامه داد: شخصیت‌هایی که در این پوستر به نمایش درآمده‌اند و در کنار مادربزرگ قصه‌گو قرار گرفته‌اند برگرفته شده از قصه‌هایی، چون «بزک زنگوله پا»، «روباه و زاغ» و «شاهنامه» که قصه‌ای کاملا حماسی و کلاسیک دارد، است. سعی کردیم شخصیت‌ها جان‌دار باشند و قابل لمس تا برای بچه‌ها شخصیت‌ها به درستی شکل بگیرند. در انتخاب رنگ نیز تلاش‌مان بر این بود تا از رنگ‌های گرم استفاده کنیم که به فضا و حال و هوای کودک و نوجوان نزدیک‌تر است.

این طراح درباره چرایی انتخاب این شخصیت‌های داستانی گفت: قصه و روایت این شخصیت‌ها را تقریبا همه بچه‌ها می‌دانند و شنیده‌اند. اگر به سراغ شخصیت‌های دیگر می‌رفتیم این امکان وجود داشت که همه بچه‌ها با قصه آنها آشنایی نداشته باشند ولی درصد بالایی از کودکان به واسطه کتاب‌های درسی و قصه، شخصیت مادربزرگ قصه‌گو - که مهمانان ناخوانده را به خانه خود دعوت می‌کند - یا قصه شنگول و منگول و حبه انگور را می‌شناسند. شاهنامه نیز در انواع و گونه‌های مختلف درباره قصه‌هایش روایت داریم. در واقع به سراغ قصه‌هایی رفتیم که نیاز به رمزگشایی نداشته باشد و بچه‌ها کاملا بتوانند با آنها همزاد پنداری و با آن ارتباط برقرارکنند.

حاتمی همچنین درباره نقش و حضور کانون پرورش فکری در این پوستر نیز توضیح داد: کانون در این سال‌ها نقش مهمی در ترویج کتاب و قصه‌گویی ایفا کرده است. در واقع این کانون بود که شروع کرد قصه‌ها را به صورت کتاب و متن منتشر کردن و در دسترس بچه‌ها قرار داد، به همین دلیل نیز ما در پوستر کانون از مادربزرگ و شخصیت‌های قصه‌ها استفاده کردیم.

او در ادامه اظهار کرد: از نظر نوع تکنیک تصویرسازی، اما تلاش کردیم به دنیای نوجوانان نزدیک شویم و حتی این را در نظر گرفتیم تا سادگی هم وجود داشته باشد و بچه‌ها بتوانند ماکت این شخصیت‌ها را در قالب کاردستی در ایام برگزاری نمایشگاه بسازند.

سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ در مصلی امام خمینی (ره) برگزار می‌شود و کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان نیز در این نمایشگاه با آثار خود حضور دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ادبیات

دیگر خبرها

  • روند رو به رشد تولیدات کشاورزی لرستان
  • مهاباد به موزه جدید و نمایشگاه دائمی صنایع‌دستی نیاز دارد
  • نقشی از شخصیت‌های قصه‌های ایرانی بر روی پوستر نمایشگاه کتاب
  • برنامه‌ریزی برای صادرات محصولات دانش‌بنیان
  • فریدونکنار قهرمانی مسابقات پرس سینه مازندران
  • لوتوس حافظه؛ دریافت نمایندگی فلش مموری در ایران
  • هیات تجاری نروژی از ظرفیت‌های تولیدی و صنعتی استان زنجان بازدید کرد
  • صادرات غیرنفتی استان بوشهر افزایش می‌یابد
  • تولید انبوه محصولات دانش‌بنیانی مورد حمایت وزارتخانه‌ها قرار گیرد
  • استقرار تیم‌های دائمی اعضای مرکز وکلا در شهرک‌های صنعتی