Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، آمیناوا باندوپادیای رئیس مرکز علمی فناوری کشور‌های غیر متعهد و سایر کشور‌های در حال توسعه، در کارگاه بین المللی سیاست گذاری ترویج علم فناوری و نوآوری که در وزارت علوم در حال برگزاری است، اظهار کرد: هنگامی که درباره زیر ساخت صحبت می‌کنیم منظورمان توسعه زیر ساخت و سیاست‌هاست؛ ایران تبادلات زیادی با سایر کشور‌ها دارد و در واقع مهد توسعه علمی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به توسعه علمی ایران گفت: به طور قطع ایران از ارزش‌هایی خوب  در‌ حوزه علمی برخوردار است و در زمینه آماده‌سازی ایده‌های نو با ایران همکاری می‌کنیم.

رئیس مرکز علمی فناوری کشور‌های غیر متعهد و سایر کشور‌های در حال توسعه تصریح کرد: مراکزی‌ متعدد در تهران وجود دارند و در همین راستا آن‌ها می‌توانند در اشتراک گذاری ایده‌های علمی به ما کمک کنند.

وی ادامه داد: کشور‌های در حال توسعه می‌توانند از ایده‌های علنی و فناورانه نو استفاده کنند؛ همانطور که می‌دانید نوآوری حاصل مشترکات مسائل علمی است و می‌توانیم بسیاری از مشکلات و چالش ها را از طریق اشتراک گذاری تجربیات حل کنیم.

مشکلات سیاستگذاری در کشور‌های در حال توسعه

وی با اشاره به مشکلات سیاستگذاری در کشور‌های در حال توسعه گفت: کشور‌های در حال توسعه ضعف‌هایی متعدد در پیاده سازی سیاست‌گذاری‌ها و محقق کردن ایده‌های خود دارند؛ ما باید از ظرفیت موجود در کشورهای‌ در حال توسعه در راستای ارتقا علم بهره ببریم.

رئیس مرکز علمی فناوری کشور‌های غیر متعهد و سایر کشور‌های در حال توسعه درباره اهمیت تکنولوژی گفت: در گذشته هنگامی که می‌خواستیم تبلیغات را به گوش مخاطبان خود برسانیم، با مشکلاتی متعدد مواجه بودیم اما در حال حاضر به دلیل پیشرفت تکنولوژی به راحتی می‌توانیم تبلیغات خود را به گوش مخاطبان برسانیم، از همین رو نباید نقش تکنولوژی را در نظر نگرفت.

باندوپادیای بیان کرد: حدود ۱۴۰ کارگاه در مرکز علمی برای اعضای ارائه کرده‌ایم و هدف ما ظرفیت‌سازی برای کشور‌های‌ در حال توسعه و فرصتی برای دانشگاه‌ها و دانشجویانی است که می‌خواهند ایده خود را به اشتراک بگذارند.

وی یادآوری کرد: این مرکز یک جایگاهی برای دانشمندان از کشور‌های مختلف محسوب می‌شود می‌توانند مقالات خود را در حوزه دغدغه‌های اجتماعی ارائه کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: اخبار علمی اخبار سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۸۹۸۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد

ایسنا/کردستان با حضور معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد.

میثم عابدی، امروز در مراسم رونمایی از مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) اظهار کرد: استان کردستان به لحاظ نیروی انسانی متخصص در حوزه آی سی تی وضعیت بسیار مطلوبی دارد که باید مورد آموزش قرار گیرند.

وی بر نهادینه کردن آموزش در حوزه فناوری اطلاعات در مدارس تأکید کرد و افزود: برخی از نهادهای خصوصی وعده حمایت و تجهیز مدارس را داده‌اند.

عابدی با اشاره به اینکه مبتنی بر ظرفیت استان ها در بخش های مختلف باید هوشمندسازی تعریف شود تا اثرگذاری لازم را در توسعه داشته باشد عنوان کرد که با توجه به مصرف‌گرا بودن کشور عراق، باید در زمینه صادرات تولیدات فناورانه متناسب با ظرفیت‌هایی که در کردستان وجود دارد برنامه‌ریزی اصولی صورت بگیرد.

معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: کردستان به لحاظ تولید برخی از محصولات کشاورزی مانند گندم، توت‌فرنگی و به لحاظ معدنی در زمینه معادن طلا و غیره ظرفیت بالایی دارد که می‌طلبد برای بهره‌گیری بهتر و بیشتر از این ظرفیت‌ها در زمینه توسعه استان، از روش‌های فناورانه استفاده کرد.

وی خاطرنشان کرد: صدور خدمات در حوزه ایجاد زیرساخت‌های ارتباطی با توجه به نیازی که در اقلیم وجود دارد می‌تواند نقش مهمی در ایجاد ارزش‌افزوده، ارزآوری و اشتغال‌سازی ایفا کند.

عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در این مراسم اظهار کرد: اتاق بازرگانی در دوره دهم برای جبران عقب ماندگی تاریخی که کردستان نسبت به سایر استان ها داشته ، ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت را در دستور کار قرار داده است.

کمال حسینی با بیان اینکه ۴۴ برنامه برای این بنیاد هدفگذاری شده است، افزود: شرکت سرمایه‌گذاری توسعه‌ای، هشت شهرک صنعتی تخصصی، کنسرسیوم، شرکت مادر تخصصی معدن و صنایع معدنی از جمله برنامه‌های بنیاد توسعه استان است.

وی بیان کرد: پیشرفت کشور مستلزم توسعه استان‌های مختلف است، بنابراین می‌طلبد در راستای رشد مناطق گوناگون تلاش مضاعفی شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • EXEED در راس هرم نوآوری چری
  • ایران و هند تفاهم‌نامه توسعه همکاری در حوزه سلامت امضا کردند
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فناور است
  • رئیسی: ایران امروز کشوری پیشرفته و فن‌آور است
  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • بسترسازی برای مشارکت بخش خصوصی در ایجاد پایگاه‌های بزرگ‌داده
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان