Web Analytics Made Easy - Statcounter

بارش برف اردیبهشت ماه امسال بیش از ۹۴ میلیارد تومان به حدود هزار و ۵۰۰ هکتار از باغات کجور نوشهر خسارت وارد کرد و در پی بازدیدی های میدانی و گزارش‌های مستند این حادثه بیشترین خسارت به درختان گردو وارد کرده است.
علی خزایی فر روز دوشنبه به خبرنگار ایرنا گفت: با پی گیری استاندار مازندران دولت اعتباری را برای جبران خسارت دیدگان این منطقه به صورت بلاعوض پیش بینی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اظهار داشت: دولت به ازای هر هکتار حدود ۵ میلیون تومان کمک بلاعوض به باغداران واجد شرایط پرداخت می‌کند و روند تشکیل پرونده و مستند سازی باغ‌های خسارت دیده هم در هفته پیش آغاز شده است.

بخشدار کجور گفت که در گام نخست با همکاری اعضای کمیته‌های تخصصی که متشکل از بخشدار، مسئولان و کارشناسان جهاد و بانک کشاورزی، صندوق بیمه محصولات کشاورزی و دهیاران، باغ‌های خسارت دیده در برخی از روستاها که برف خسارت صد درصدی به محصولات مانند گردو وارد کرده بود، شناسایی نموده و اقدامات مستند سازی نیز برای تکمیل پرونده‌های باغداران خسارت دیده انجام گرفت.

خزایی فر توضیح داد: فرآیند نام نویسی و تشکیل پرونده به این شکل است که پس از نام نویسی باغداران خسارت دیده و تشکیل پرونده برای آنها، اعضای کمیته تخصصی از باغ‌های خسارت دیده بازدید نموده و پس از تائید کارگروه شهرستانی در مراحل نهایی اسناد و مدارک موجود در سامانه سجاد متعلق به وزارت کشور با هدف دریافت تسهیلات باغدار بارگذاری می‌شود.

بخشدار کجور گفت که باغداران برای بهره مندی از این حمایت دولت می‌توانند اسناد و مدارکشان را در اختیار دهیاران قرار دهند و یا آنکه به جهاد کشاورزی منطقه برای نام نویسی مراجعه نمایند.

خزایی فر همچنین به تمامی اعضای شوراهای اسلامی و دهیاران این بخش تاریخی و کوهستانی توصیه کرد تا با بهره گیری از همه ظرفیت‌ها سعی کنند باغداران خسارت دیده را آگاه سازند تا بتوانند از این حمایت دولت بهره ببرند.

بخش تاریخی و کوهستانی کجور با برخورداری از ۲ شهر و ۶۷ روستا و پارچه آبادی در فاصله حدود ۷۵ کیلومتر ضلع جنوب شرقی نوشهر واقع است و حدود ۱۱ هزار هکتار زمین کشاورزی دارد که از این سطح بیش از ۲ هزار هکتار باغ میوه است
۷۰۷۸ /‏۱۶۰۲/‏۱۸۹۹

منبع: ایرنا

کلیدواژه: برف بهار خسارت نوشهر کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۰۹۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم

رئیس موسسه تحقیقات پنبه کشور در این همایش با اشاره به رکورد شکنی برداشت بیش از ۷ تن پنبه در هر هکتار گفت: سال‌های گذشته ۲ رقم پنبه داشتیم، اما اکنون ۱۴ رقم تجاری داریم که ارقام زودرس هستند و صرفه جویی در مصرف آب از جمله مزیت آنهاست.

قربانی افزود: کشورمان به سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن وش پنبه برای صنایع مختلف نیاز دارد.

برزعلی رئیس سازمان جهاد کشاورزی گلستان هم در این همایش از برنامه ریزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در استان خبر داد.

در این همایش از جدیدترین دستگاه کارنده پنبه که با توان تولیدکنندگان داخلی ساخته شده است رونمایی شد.

سالانه حدود ۲۰ هزار هکتار از مزارع گلستان زیر کشت پنبه می‌رود که یک پنجم تولید کشور از این سطح برداشت می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

دیگر خبرها

  • پرداخت حدود هزار میلیارد تومان غرامت بیمه به کشاورزان
  • آزادسازی ۷۳ هکتار اراضی کشاورزی در ساوجبلاغ
  • سطح زیرکشت کلزا در آذربایجان‌غربی ۲ برابر شد/پیش‌بینی برداشت حدود ۱۲ هزار تنی
  • ۷۳ هکتار از اراضی کشاورزی و باغی ساوجبلاغ آزادسازی شد
  • جبران خسارت‌های سیل به روستای قطرم بافق
  • افزایش دو برابری سطح زیرکشت کلزا در اسدآباد
  • برنامه ریزی جهاد کشاورزی برای افزایش ۳۰ درصدی کشت پنبه در گلستان + فیلم
  • گردباد در آمریکا/ ۵ نفر کشته و ۱۳۰ تَن زخمی شدند
  • پیش بینی برداشت بیش از سه هزار تن انگور امسال از تاکستانهای مهاباد
  • باغات مرکبات مازندران شناسنامه‌دار می‌شوند