Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان گفت: فوتی‌های مجروحان حوادث رانندگی در مراکز درمانی 85 تا 90 درصد شهرستان های استان بالاست و باید فرمانداران برای مراکز درمانی فکری کنند اگر کسری اعتبار دارند، تامین شود چون اکنون زمان توزیع اعتبار است.

به گزارش ایسنا، سیدمصطفی آیت‌اللهی موسوی امروز 27 خردادماه در جلسه شورای ترافیک و کمیسیون ایمنی و حمل و نقل استان کرمان با بیان اینکه براساس مصوبه مرکز، آمار تصادفات و تلفات درون شهری باید کاهش یابد، اظهار کرد: در استان کرمان بنا به آمار موجود تلفات حوادث رانندگی منهای تلفات ناشی از خودروهای افغانی‌کش، حدود 16 درصد کاهش داشته که بنابراین جزو استان های برتر در این بخش هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: با احتساب تلفات افغانی‌کش ها کاهش 6 درصدی را در تلفات حوادث رانندگی در سال گذشته داشته‌ایم که همین امر سبب شد استان کرمان رتبه خوبی را در سطح کشور کسب کند.

موسوی تصریح کرد: بخش عمده ای از تلفات رانندگی در استان کرمان مربوط به تصادفات درون شهری است که در این حوزه چند شهرستان استان آمار بالایی دارند و توصیه تهران و دستورالعمل این است که اقداماتی در این زمینه انجام شود لذا برای سال جاری برنامه ریزی شده تا بتوانیم سیر نزولی تلفات ناشی از رانندگی را داشته باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان با اشاره به اینکه باید 146 نفر کاهش تلفات رانندگی را تا پایان سال داشته باشیم، بیان کرد: کارهای بسیاری در زمینه کاهش تلفات حوادث رانندگی می شود انجام داد که فرهنگسازی یکی از اقداماتی است که باید در همین راستا صورت گیرد.

وی افزود: فوتی‌های مجروحان حوادث رانندگی در مراکز درمانی 85 تا 90 درصد شهرستان های استان بالاست و باید فرمانداران برای مراکز درمانی فکری کنند و اگر مراکز درمانی کسری اعتبار دارند، تامین شود و اکنون زمان توزیع اعتبار است.

موسوی تصریح کرد: اگر مراکز درمانی در پرسنل، امکانات و .. ضعف و مشکل دارند، باید رفع شود و فرمانداران باید برای حل این مشکلات و رفع نواقص کار کنند.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کرمان درباره تامین اعتبار خرید دوربین های نظارتی پلیس گفت: منبع تامین اعتبار برای دوربین های نظارتی ملی است که با مدیران ملی نیز در همین راستا جلساتی برگزار کرده ایم اما هنوز چیزی در اختیار استان گذاشته نشده است.

موسوی در ادامه بر لزوم همکاری مدیران با رسانه ها در راستای فرهنگسازی مسائل ترافیکی و کاهش تلفات حوادث رانندگی گفت: برای کاهش تلفات جاده‌ای اگر بخواهیم معطل مرکز باشیم، نمی شود کار را پیش برد و نباید به مرکز تکیه کرد. هر چند پیگیری های لازم از مرکز را خواهیم داشت اما باید
خودمان هر چه می توانیم کار کنیم.

معاون عمرانی استانداری کرمان عنوان کرد: یکی از عوامل موثر در کاهش تلفات، نیروهای راهداری و وجود پاسگاه پلیس راه است که در زمینه پاسگاه
ها، استان کرمان جزو رتبه های آخر کشور است زیرا اعتبارات این حوزه ملی است.

موسوی گفت: در سال جاری احداث سه پاسگاه را در شمال استان خواهیم داشت و مجوز ایجاد 17 مرکز خدماتی رفاهی را دریافت کرده ایم و در حال مذاکره با سرمایه گذار هستیم

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حوادث رانندگي

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۲۳۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، سردار سید تیمور حسینی با اشاره به عملکرد مناسب دستگاه‌های مسئول در طرح ترافیکی نوروز ۱۴۰۳ گفت: در اجرای طرح نوروزی، سازمان‌های راهداری، هلال احمر، اورژانس، امداد خودرو و همچنین پلیس راهور برنامه ریزی دقیقی داشتند و امیدواریم که با همکاری دستگاه‌های اجرایی شاهد سیر نزولی آمار مصدومان و تلفات حوادث رانندگی باشیم.

این مقام انتظامی وضعیت فوتی‌های حوادث جاده‌ای در دهه ۱۳۸۰ را بسیار نامناسب توصیف کرد و افزود: با اقدامات جامع از سوی دستگاه‌های اجرایی در زمینه راه ها، وسایل نقلیه و قوانین و مقررات شاهد کاهش فوتی‌های جاده‌ای تا سال‌های ۹۵ و ۹۶ بودیم، اما مجددا وضعیت به شرایط قبل بازگشته و در سال گذشته تلفات جاده‌ای از مرز ۲۰ هزار نفر گذشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

رئیس پلیس راهور با اشاره به مصدومیت سالانه بیش از ۵۰۰ هزار نفر در حوادث رانندگی گفت: در حالت خوش بینانه، ۱۰ درصد از این مصدومان، معلول و ناتوان می‌شوند که بار سنگینی به نهاد‌های حمایتی از جمله سازمان بهزیستی وارد می‌کند، بنابراین باید اشتراک عمل و هم اندیشی برای اصلاح رفتار کاربران و عامل انسانی در تصادفات وجود داشته باشد.

سردار حسینی با تاکید بر نقش عامل انسانی در وقوع حوادث افزود: تمام تلاش ما این است که از وقوع حوادث و سوانح پیشگیری کنیم تا فشار کاری نظام سلامت و دستگاه قضایی و نهاد‌های حمایتی کاهش پیدا کند.

این مقام انتظامی افزایش نرخ جرایم رانندگی را در عملکرد و رفتار‌های ترافیکی کاربران موثر ارزیابی کرد.

رئیس پلیس راهور با بیان اینکه شرط اول و آخر موفقیت این است که ما بتوانیم مشارکت مردم را داشته باشیم، گفت: برای اینکه بتوانیم به درستی موضوع نظم و انضباط ترافیکی را اجرا کنیم، باید اقدامات مان در قالب اقدامات سلبی به شکل تنبیه و مجازات متخلف و اقدامات ایجابی از طریق آموزش، فرهنگ‌سازی و ارتباط مستمر و تنگاتنگ با رسانه باشد.

سردار حسینی با اشاره به نقش سازمان صداوسیما افزود: از این سازمان انتظار داریم که امسال را یک سال متفاوت در نظر بگیرد و آموزش‌های لازم برای سلامت مردم در حوزه رفت و آمد و رانندگی را افزایش دهد.

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • کاهش حدود ۱۰ درصدی جانباختگان تصادفات در نوروز امسال
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در نوروز
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفرهای نوروزی
  • کاهش ۱۴ درصدی جانباختگان حوادث رانندگی در سفر‌های نوروزی
  • آمار نهایی فوتی‌ها و مصدومان تصادفات در نوروز ۱۴۰۳ اعلام شد
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • کاهش شمار قربانیان حوادث رانندگی در نوروز امسال
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳
  • مصدومیت سالانه نیم میلیون نفر در تصادفات/کاهش ۱۴ درصدی تلفات