Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک عضو انجمن تولیدکنندگان صنعت پوشاک ایران با اعلام اینکه متأسفانه هیچ کدام از تولیدکنندگان پوشاک نتوانستند ارز ۴۲۰۰ تومانی یا ارز دولتی دریافت کنند، گفت: مسئولان وقتی کارد به استخوان می‌رسد تازه به فکر حمایت از تولید داخل می‌افتند. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۵:۰۱ اقتصادی صنعت و تجارت نظرات - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، رحیم چگنی امروز در نشستی خبری با اشاره به اینکه در شرایط  فعلی فعالیت برای تولیدکنندگان پوشاک بسیار سخت شده است، اظهارداشت: با حمایت دولت ما می‌توانیم تهدیدها را به فرصت تبدیل کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه در حال حاضر تولیدکنندگان باید 4 برابر سرمایه در گردش سال‌های گذشته  برای فعالیت اقتصادی خود هزینه کنند، افزود: با این حال توانمندی‌های تولید داخلی به نحوی است که حتی برخی تولیدکنندگان ایرانی به کشورهای اروپایی نیز صادرات انجام می دهند؛ اما هدف ما این است که در بازارهایی مثل عراق، روسیه و سوریه حضور داشته باشیم ولی در مسیر صادرات با مشکلات متعددی روبه رو هستیم.

به اعتقاد این تولیدکننده پوشاک، در صورت تأمین مواد اولیه بویژه تأمین ارز، تأمین سرمایه در گردش و کاهش هر چه بیشتر هزینه‌ها، کیفیت محصولات ایرانی به گونه‌ای است که می‌توانند در بازارهای کشورهای منطقه بویژه عراق حضور پر رنگ تری داشته باشند.

چگنی با بیان اینکه امروز با وجود همه تلاش‌های سیاسی و نظامی در عراق، در عمل فعالان پوشاک ترکیه که از حمایت‌های دولت شأن برخوردار بوده و بازار عراق را در اختیار گرفته‌اند، گفت: آنها به توسعه فروشگاه‌های خود پرداخته‌اند اما ایرانی‌ها سهم ناچیزی دارند. به نوعی با وجود تلاش های ایران در تامین امنیت عراق، اما در عمل به جاده صاف کن ترکیه در بازار پوشاک این کشور تبدیل شده ایم و بیشترین بهره برداری را فعالان اقتصادی این کشور می برند.

وی تصریح کرد: در این زمینه لازم است تا علاوه بر اصلاح قوانین و مقررات بویژه در نرخ سودهای بانکی، تأمین سرمایه در گردش، رفع عقب ماندگی فناوری و ارتقای بهره وری نیروی کار، دولت نیز با لابی‌های سیاسی نقش پر رنگ تری ایفا کند.

چگنی با اعلام اینکه متأسفانه هیچ کدام از تولیدکنندگان پوشاک نتوانستند ارز 4200 تومانی یا ارز دولتی دریافت کنند، گفت: مسئولان وقتی کارد به استخوان می‌رسد تازه به فکر حمایت از تولید داخل می‌افتند؛ هرچند تلاش‌هایی انجام می‌دهند اما در عمل باید کمک بیشتری کنند.

عضو انجمن تولیدکنندگان صنعت پوشاک ایران تاکید کرد: ای کاش 20 سال قبل به صنعت مد و پوشاک مان توجه می‌کردیم که در این صورت حتی می‌توانست جایگزینی برای نفت مان باشد.صنعت پوشاک از ارزآوری، اشتغالزایی و ارزش افزوده خوبی برخوردار است و امروز با 50 میلیون تومان می‌توان به ایجاد اشتغال در این صنعت پرداخت.

وی در ادامه از تشکیل تعاونی تأمین نیاز پوشاک کشور خبر داد و گفت: این تعاونی قصد دارد تا به صورت منسجم، علاوه بر ارتقای کیفیت پوشاک تولیدی، در بازارهای هدف صادراتی نیز حضور یابد. البته همه هدف ما این است که سطح حضور ایران را در عراق و سوریه بالا ببریم، بر این اساس تلاش داریم با استفاده از برخی برندهای مطرح خود، فروشگاه‌هایی را در کشور عراق راه اندازی نمائیم. در این میان البته نیاز به مواد اولیه باکیفیت داریم و بنابراین باید دولت این مسیر را تسهیل کند.

چگنی اضافه کرد: تلاش این تعاونی تبدیل تهدید تحریم‌ها به فرصت است و این روزها با خروج برندهای خارجی از کشورمان و همچنین کاهش سطح درآمدی ایرانیان، تولیدات داخلی توانسته‌اند سهم بیشتری از بازار داخل را به خود اختصاص دهند.

دولت شعار ندهد، ماده اولیه صنعت پوشاک را تامین کندوعده وزارت صنعت؛ برای پوشاک و لوازم خانگی برنامه ویژه داریمگلایه تولیدکنندگان پوشاک از اتاق اصناف/ نمایشگاه‌های پوشاک را پلمب نکنیدتحریم‌ها به نفع صنعت پوشاک کشور تمام شدتولیدکننده لَنگ مواد اولیه و تقاضاست/ چرا پوشاک وارد کشور می‌کنید؟دریافت هزینه میلیونی از غرفه‌ها در نمایشگاه‌های بهاره/ زمینه سازی برای واردات پوشاک؟افزایش نرخ ارز و بی رونق شدن قاچاق اتفاق مبارکی برای صنعت پوشاک استچرا فعالیت 110 فروشگاه پوشاک قاچاق متوقف نشد؟

 انتهای پیام/

R1012125/P/S7,77,78,1415/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۳۰۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت نیرو، مصطفی رجبی مشهدی که در گردهمایی سراسری نیروگاه‌های کشور با حضور علی اکبر محرابیان وزیر نیرو، همایون حائری معاون وزیر در امور برق و انرژی و مدیران صنعت نیروگاهی کشور سخن می‌گفت، هدف اصلی از اصلاح روابط مالی صنعت برق را توقف تولید بدهی نیروگاه‌ها اعلام و تصریح کرد: شرکت توانیر تمام توان خود را برای تحقق این هدف به کار خواهد بست.

وی افزود: بر همین اساس طی دو سال اخیر در دو مرحله، یک‌بار ۲۰ همت و یک بار هم ۳۰ هزار میلیارد تومان از مطالبات بخش تولید از طریق اسناد خزانه تسویه شده و اخیراً هم ۲۲ هزار میلیارد تومان دیگر به حساب تولید کنندگان برق حرارتی و مقیاس کوچک واریز شد که سهم عمده آن متعلق به نیروگاه‌های خصوصی بود که در شرکت مدیریت شبکه برق ایران تسویه شد.

وی با اشاره به ابلاغیه وزیر نیرو که باید ۱۰۰ درصد معاملات برق به صورت رقابتی در بورس انجام شود، یادآور شد: تا پیش از این مدیریت منابع وابسته به حساب متمرکزی در توانیر بود که با توجه به اولویت‌ها به تولیدکنندگان برق و بخش‌های انتقال و توزیع تخصیص می‌یافت.

مدیرعامل توانیر افزود: با اصلاح روابط مالی صنعت برق در صدد کوچک‌تر کردن حساب مدیریت منابع و در ادامه آن استقرار نظام حکمرانی شرکت‌های توزیع هستیم تا خود شرکت‌ها در قبال وصول مطالباتشان مسؤولیت داشته و متناسب با آن هزینه کنند. تحقق این امر، موجب بهبود کارایی شرکت‌ها، رونق گرفتن بورس و افزایش رقابت و شفافیت میان بازیگران بورس انرژی می‌شود.

رجبی مشهدی به صفر رساندن مطالبات نیروگاه‌ها طی یک بازه زمانی ۳ ساله را که در قانون مانع‌زدایی از توسعه صنعت برق هم تصریح شده را هدف گذاری وزارت نیرو دانست که شرکت توانیر با تمام قوا آن را دنبال می‌کند.

کد خبر 6094669 فاطمه صفری دهکردی

دیگر خبرها

  • واکاوی تخصیص «۲ و نیم میلیارد دلار ارز برای مونتاژ ۲۵۰ هزار خودروی چینی» به جای تولید ۷۰۰ هزار خودرو در داخل!
  • یزد قطب تولید ماشین آلات نساجی می‌شود
  • برگزاری سیزدهمین نمایشگاه بین المللی نساجی یزد
  • هدف‌گذاری تبدیل یزد به قطب تولید ماشین‌آلات نساجی
  • حضور بیش از ۱۲۰ شرکت معتبر در نمایشگاه نساجی یزد
  • برپایی نمایشگاه نساجی و پوشاک در یزد
  • ۷۲ هزار میلیارد تومان از بدهی تولیدکنندگان برق پرداخت شد
  • پازوکی :تولیدکنندگان خواستار افزایش قیمت لوازم خانگی هستند/ واردات لوازم خانگی همچنان ممنوع است
  • رویکرد مجموعه مدیریتی قم حمایت تولیدکنندگان و تسهیل سرمایه گذاری
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد