Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-05-04@17:11:20 GMT

تذکر برجامی روحانی به سفیر جدید فرانسه

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۳۳۰۵

چهار سفیر از کشورهای اروپایی و آسیایی استوارنامه‌های خود را به رئیس جمهور تحویل دادند. رئیس جمهور هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید فرانسه در تهران گفت: شرایط کنونی حساس است و فرانسه همچنان فرصت دارد در کنار دیگر اعضای برجام ، و در فرصت بسیار کوتاهی که وجود دارد، نقش تاریخی خود را برای حفظ این توافق ایفا کند چرا که بی تردید از بین رفتن برجام، به نفع ایران، فرانسه، منطقه و جهان نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اخبار سیاسی- رئیس جمهور هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید فرانسه در تهران: فرصت اروپا برای جبران بسیار کوتاه است

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه هنگام دریافت استوارنامه آقای " فیلیپ تی یبو" سفیر جدید فرانسه در تهران گفت: ایران و فرانسه در سالهای اخیر، افق روشنی را برای آینده روابط مشترک خود ترسیم کرده اند و بدین لحاظ تسریع در اجرای توافقات، ضروری است.

دکتر روحانی با اشاره به صبر و خویشتنداری ایران طی یک سال گذشته به درخواست فرانسه و اتحادیه اروپا برای جبران اثرات و تبعات خروج آمریکا از برجام، اظهارداشت: شرایط کنونی حساس است و فرانسه همچنان فرصت دارد در کنار دیگر اعضای برجام، و در فرصت بسیار کوتاهی که وجود دارد، نقش تاریخی خود را برای حفظ این توافق ایفا کند چرا که بی تردید از بین رفتن برجام، به نفع ایران، فرانسه، منطقه و جهان نیست.

دکتر روحانی تاکید کرد: اراده تهران روابط صمیمی با پاریس، انجام تعهدات در مساله برجام و همکاری و مشارکت فعالانه برای ثبات و امنیت منطقه و بویژه ادامه مبارزه با تروریسم است.

رئیس جمهور همچنین تاکید کرد که برخی موضوعات از جمله واردات دارو و تجهیزات پزشکی، قطعات یدکی هواپیماهای مسافربری ، تجارت مواد غذایی و یا قطعات برخی کارخانه ها که بر نیازمندی ها و اشتغال مردم اثر می گذارند، فرای مساله برجام و حتی روابط دوجانبه هستند و ایجاد محدودیت و ممنوعیت در این قبیل کالاها از سوی آمریکا کاملا غیرانسانی بوده و نشان از جنگ اقتصادی گسترده ای است که آمریکا علیه تک تک آحاد مردم ایران آغاز کرده است.

آقای " فیلیپ تی یبو" سفیر جدید فرانسه در تهران نیز در این دیدار ضمن ابلاغ سلام گرم رئیس جمهور فرانسه به دکتر روحانی و تقدیم استوارنامه خود، اظهارداشت: فرانسه مصمم است روابط خود را با ایران در همه عرصه ها هرچه بیشتر توسعه دهد.

وی با بیان اینکه دولت فرانسه از هیچ تلاشی برای توسعه همکاری های اقتصادی با تهران دریغ نخواهد کرد، افزود: تهران به تمام تعهداتش در برجام عمل کرده و فرانسه می کوشد این توافق را که از حمایت جامعه جهانی برخوردار است، حفظ کند.

سفیر فرانسه با بیان اینکه کشورش از افزایش تنش ها در منطقه نگران است ، گفت: پاریس برای رایزنی با ایران درباره ثبات و امنیت منطقه آماگی دارد.

دکتر روحانی هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید چین در تهران: ایران آماده توسعه روابط خود با چین در همه حوزه ها است/ تاکید بر تسریع در اجرای توافقات بین دو کشور/ استقبال ایران از سرمایه گذاری و مشارکت چین در طرح های توسعه در کشور

حجت الاسلام والمسلین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید چین در تهران نیز با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران اهمیت ویژه ای برای توسعه روابط با چین قائل است، گفت: دو کشور درباره مسایل منطقه ای و بین المللی اشتراک نظر دارند و این روابط پیوسته و رو به توسعه است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه "حفظ استقلال" برای دو کشور بسیار مهم است، ادامه داد: یکجانبه گرایی مورد مخالفت هر دو کشور و مسیری نادرست و خطرناک برای منطقه و جامعه بین المللی است.

دکتر روحانی با اشاره به حجم بالای سرمایه گذاری و همکاری های بین ایران و چین در زمینه های مختلف بویژه انرژی، حمل و نقل، راه آهن و ایجاد شهرک های صنعتی، خاطرنشان کرد: در شرایط کنونی، اجرای سهل تر توافقات بین دوکشور اهمیت اساسی دارد.

رئیس جمهور همچنین، ایجاد پروژه "کمر بند – راه" را احیای جاده تاریخی ابریشم عنوان و تاکید کرد: از مشارکت بیشتر چین در توسعه بنادر جنوبی و حمل و نقل در ایران استقبال می کنیم.

دکتر روحانی گفت: جمهوری اسلامی ایران از توسعه زیر ساخت ها برای ادامه روابط راهبردی و پایدار با چین استقبال می کند.

رئیس جمهور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران، علاقمند به حفظ برجام است، گفت: نقش چین در این باره بسیار مهم است و پکن می تواند کمک شایان توجهی برای اجرای تعهدات طرفین برجام کند.

دکتر روحانی با بیان اینکه همکاری دو کشور در حفظ ثبات منطقه اهمیت اساسی دارد، گفت: ایران و چین در کنار هم می توانند برای مبارزه کامل و ریشه کنی تروریسم در منطقه و آسیا همکاری کنند.

آقای "چانگ هوآ" سفیر جدید چین در تهران نیز در این دیدار ضمن تقدیم استوارنامه خود به رئیس جمهور، به سوابق تاریخی روابط گسترده بین دو ملت ایران و چین اشاره کرد و اظهارداشت: چین بدنبال تعمیق روابط راهبردی خود با ایران است.

سفیر چین در تهران با اشاره به اهمیت جمهوری اسلامی ایران در منطقه، گفت: توسعه و همکاری هر چه بیشتر دو کشور در حوزه های فرهنگی، تجاری، انرژی و حمل و نقل سیاست چین است و با اجرای توافقات، اعتماد سیاسی و همکاری بین دو کشور افزایش می یابد.

 

رئیس جمهور هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید تاجیکستان درتهران: تهران آماده گسترش همکاری‌ها با دوشنبه در همه عرصه‌ها است/ روابط دو کشور باید در راستای منافع دو ملت تعمیق یابد

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسن روحانی همچنین روز دوشنبه هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید تاجیکستان در تهران با اشاره به اینکه ایران و تاجیکستان برای قرون متمادی دوستی و علاقه ویژه ای نسبت به یکدیگر داشته اند، افزود: روابط دو کشور باید در راستای منافع دو ملت تعمیق یابد و باید از فرهنگ مشترک بین دو ملت به عنوان پایه ای برای توسعه روابط بهره برد.

رئیس جمهور با بیان اینکه تهران آمادگی دارد در همه زمینه ها با دوشنبه همکاری کند، گفت:‌ جمهوری اسلامی ایران از همکاری با دولت تاجیکستان در همه عرصه های اقتصادی، فرهنگی و بین المللی استقبال می کند و این روابط را به نفع دو ملت و منطقه می داند.

دکتر روحانی با اشاره به اهمیت بندر چابهار برای توسعه منطقه و از جمله کشورهای آسیای مرکزی، تاکید کرد: با توسعه کریدورهای ارتباطی و بویژه حمل و نقل ریلی، زمینه توسعه روابط گسترده تر اقتصادی نیز افزایش خواهد یافت.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه رفت و آمد های بازرگانان و مردم ایران و تاجیکستان می تواند به ارتقای روابط کمک کند، ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران از گسترش همکاری ها بین دو کشور در بخش های کشاورزی، انرژی، هنری، فرهنگی، دانشگاهی و فن آوری استقبال می کند.

دکتر روحانی همچنین از میزبانی و برگزاری شایسته اجلاس سران سیکا توسط دولت تاجیکستان تقدیر کرد.

"نظام الدین زاهدی" سفیر جدید تاجیکستان در کشورمان نیز با تاکید بر اینکه اشتراکات زبانی، فرهنگی و تاریخی ایران و تاجیکستان زمینه خوبی برای توسعه روابط همه جانبه است، تاکید کرد: تحکیم و توسعه مناسبات بین ایران و تاجیکستان اهمیت اساسی دارد و سفر شما به تاجیکستان فصل نوینی از مناسبات فی مابین دو کشور دوست و برادر است.

رئیس جمهور هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید لهستان در تهران: روابط تهران – ورشو دیرینه و تاریخی است/ تاکید بر توسعه و تعمیق روابط درهمه زمینه ها

حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسن روحانی روز دوشنبه هنگام دریافت استوار نامه سفیر جدید لهستان در تهران هم اظهارداشت: در مقاطع بسیار حساس تاریخی، ایران همواره علاقه خود را به مردم لهستان نشان داده است، دو ملت در طول قرنها روابط نزدیک و صمیمانه ای داشته اند و علاقمند هستیم این روابط در همه زمینه ها توسعه یابد.

دکتر روحانی با بیان اینکه امروز دو کشور مصمم هستند روابط دوستانه خود را تقویت کنند، افزود: اراده ما تداوم روابط خوب در همه زمینه ها با کشور دوست لهستان است.

رئیس جمهور با اشاره به اینکه دو کشور ظرفیت های بسیار خوبی در روابط اقتصادی، علمی و فرهنگی دارند، ابراز امیدواری کرد که در دوره فعالیت سفیر جدید لهستان در تهران فرصتی ایجاد شود که بخش های خصوصی و شرکت ها بتوانند روابط گسترده تری برقرار کنند.

"ماچی فائو کوفسکی" سفیر جدید لهستان در تهران نیز ضمن تقدیم استوارنامه خود در سخنانی، ایران را کشوری با تمدن و تاریخ کهن دانست و افزود: روابط دیرینه تهران – ورشو که نزدیک به 500 سال ادامه داشته همواره خوب و براساس احترام متقابل و دوستی بوده است.

فائو کوفسکی با تاکید بر اینکه برای توسعه روابط دو کشور در همه زمینه ها همه سعی و تلاش خود را انجام خواهد داد، افزود: روابط دو جانبه ما در حافظه تاریخ ثبت شده و کمک ایرانیان به پناهندگان جنگی لهستان هیچ گاه فراموش شدنی نیست.

سفیر جدید لهستان در تهران، با اشاره به اهمیت و جایگاه نقش موثر ایران دربرقراری صلح و ثبات در منطقه، بر همکاری ورشو با تهران و جامعه بین المللی در این جهت تاکید کرد.

فائو کوفسکی ابراز امیدواری کرد که روابط ایران و لهستان همچنان مستحکم ادامه یابد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: رئیس جمهور برجام فرانسه هواپیماهای مسافربری ایران رئیس جمهور فرانسه کشورهای اروپایی روحانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۳۳۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو

توجه ویژه دولت جمهوری اسلامی ایران به توسعه روابط فرهنگی و طرح مسئله غزه به‌عنوان بی‌سابقه‌ترین نسل‌کشی تاریخ از محورهای مهم اظهارات وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در نخستین روز از ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوهای فرهنگی در باکو بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محمدمهدی اسماعیلی بامداد سه‌شنبه _یازدهم فرودین_ به منظور شرکت در ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها عازم باکو شد، اجلاسی که پس از پنج سال بار دیگر نمایندگان فرهنگی کشورها و نهادهای بین‌المللی مختلف در جهان را گرد هم آورد تا پیرامون مهم‌ترین مسائل مشترک از حوزه فرهنگ گرفته تا مساله تروریسم را به بحث و تبادل نظر بنشینند.

محمدمهدی اسماعیلی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در آئین آغاز این مجمع اظهار کرد: اولویت دولت جمهوری اسلامی ایران در توسعه روابط فرهنگی، توجه ویژه به همسایگان و کشورهای نزدیک و ایجاد ارتباطات متعادل و متوازن با قاره‌های آسیا و آفریقا و سایر مناطق جهان است، همچنین تعامل و گسترش روابط از طریق مشارکت در فعالیت‌های سازمان‌های بین‌المللی از جمله اولویت‌های ما است و معتقدیم نقش سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد و تداوم صلح و حل منازعات، درگیری‌ها و سو تفاهمات بین دولت‌ها، بسیار تأثیرگذار است.

وی افزود: رژیم کودک‌کش و نژادپرست بیش از ۷۶ سال است رسماً نسل کشی مسلمانان فلسطینی را در دستور کار قرار داده است و در هفت ماه اخیر ده‌ها هزار کودک و زن بی‌گناه غزه به خاک و خون کشیده شده‌اند.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی خاطرنشان کرد: انفعال بی‌سابقه سازمان‌های جهانی و منطقه‌ای مایه شرمساری است؛ اقلیتی صهیونیست همه اصول اخلاقی را زیر پا گذاشته و با پشتیبانی آمریکا هر جنایتی را انجام می‌دهد.

اسماعیلی همچنین امروز (چهارشنبه) همچنین در حاشیه مجمع، دیدارهای مهمی با همتایان و نمایندگان و مقامات فرهنگی بین‌المللی کشورهای مختلف حاضر در این اجلاس داشت؛ وی ضمن دیدار با حاجی فایق نبی اف رئیس اداره مسلمانان گرجستان (GBMI)، در پنل تخصصی گفت‌وگو برای صلح و امنیت جهانی و گفت‌وگوهای مذهبی با حضور نمایندگان ادیان مختلف حضور یافت.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی همچنین با «آنار کریم اف» همتای آذربایجانی خود دیدار و گفت‌وگو کرد؛ آمادگی برای برگزاری نشست مشترک سینماگران ایرانی و آذربایجانی از محورهای مهم مطرح شده از سوی وزیر فرهنگ کشورمان در این دیدار بود.

وی در این دیدار گفت: اشتراکات زیاد فرهنگی، تاریخی و تمدنی با آذربایجان داریم و به همین خاطر یک ایرانی در آذربایجان و یک آذربایجانی در ایران احساس غربت نمی‌کند.

وزیر فرهنگ تصریح کرد: مواضع جمهوری اسلامی ایران در درگیری‌های اخیر تاکید بر حقانیت برادران آذربایجانی بود؛ تمایل داریم تفاهم‌نامه جامع فرهنگی بین دو کشور مجدد امضا شود.

اسماعیلی در عین حال گفت: مرزهای آبی و دریایی مشترک و طولانی با کشور آذربایجان داریم و پیشنهاد می‌کنم تبادلات فرهنگی در شهرهای مرزی ایجاد شود.

وی همچنین اعلام کرد: ایران آمادگی دارد بین نویسندگان و سینماگران دو کشور نشست مشترک سینمایی برگزار کند.

وزیر فرهنگ افزود: در تلاش هستیم تا اولین جشنواره فیلم‌های سینمایی کشورهای حاشیه خزر را برگزار کنیم در همین زمینه از شما و سینماگران شما دعوت می‌کنیم تا در این جشنواره حضور داشته باشید.

اسماعیلی امروز همچنین در پیامی در شبکه ایکس نوشت: ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی فرهنگ‌ها که از امروز در باکو، پایتخت آذربایجان، آغاز می‌شود، تحت تأثیر جنایات رژیم صهیونیستی در غزه قرار دارد.

وی افزود: «گفت‌وگو» بدون پاسداشت کرامت انسان‌ها که از حقوق اولیه است، معنا ندارد و نمی‌توان از «فرهنگ» سخن گفت، بدون اینکه جانیان صهیونیست را مهار کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی تاکید کرد: امروزه قدرت رسانه‌ها و ظرفیت فرهنگ‌ها باید در خدمت آسایش بشریت و آرامش انسان‌ها قرار گیرد؛ برپایه این باور، در سخنرانی «ششمین مجمع جهانی گفت‌وگوی بین فرهنگی» در باکو، ابتکار جمهوری اسلامی ایران برای ترویج فرهنگ صلح از طریق همکاری‌های جامعِ بین فرهنگی با همه کشورها را ارائه کردم.

وی نوشت: همچنین به اولویت ایران برای توسعه روابط فرهنگی با همسایگان اشاره کردم و گفتم ایجاد ارتباطات متعادل و متوازن با کشورهای قاره آسیا و آفریقا از راهبردهای ماست.

وزیر فرهنگ تاکید کرد: ما معتقدیم که باید با تغییر شیوه‌های مشارکت، اثرگذاری سازمان‌های بین‌المللی را ارتقا داد و آن‌ها را از انفعال خارج کرد.

منبع: ایرنا

کد خبر 749900

دیگر خبرها

  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است
  • درخواست آمریکا از چین برای مهار ایران/ پکن اهرم فشار علیه تهران دارد؟
  • همکاری‌ چین در زمینه‌های اقتصادی تجاری با افغانستان
  • از سرمایه گذاری پکن در افغانستان حمایت می کنیم
  • چین: روابط با افغانستان را گسترش می‌دهیم
  • امام جمعه تهران: در راهبرد دفاعی ایران، توسعه و گسترش جنگ تعریف نگردیده
  • امیرعبداللهیان بر توسعه روابط ایران و لبنان تاکید کرد
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مساله غزه در اجلاس باکو
  • از توجه ویژه به توسعه روابط فرهنگی با همسایگان تا طرح مسئله غزه در اجلاس باکو