Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاونت علمی و فناوری اعلام کرد که تا پایان سال ۱۳۹۷ بیش از هزار و ۳۵۲ نفر از تسهیلات نظام وظیفه تخصصی ویژه نخبگان فناور بهره‌مند شدند. به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، با توجه به اهمیت و نقش نیروی انسانی کلیدی و فعال در شرکت‌های دانش‌بنیان و فناور و در راستای اجرای تسهیلات سربازی نخبگان فناور توسط مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، از ابتدای اجرای این طرح که از سال ۹۵ بوده تا پایان سال ۹۷، هزار و ۳۵۲ نفر از تسهیلات طرح سربازی نخبگان فناوری مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری بهره‌مند شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



با اجرای طرح سربازی نخبگان فناور که از سال ۹۵ آغاز به کار کرده است این تسهیلات در سال ۹۵ به ۱۴۶ نفر، در سال ۹۶ به ۵۸۴ نفر و در سال ۹۷ به ۶۲۲ نفر اختصاص یافته که در مجموع هزار و ۳۵۲ نفر از این تسهیلات بهره‌مند شده‌اند.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و بنیاد ملی نخبگان به منظور پشتیبانی از فعالیت‌های تخصصی دانش‌آموختگان برترِدانشگاهی که به فعالیت‌های فناورانه اشتغال دارند، تسهیلات نظام وظیفۀ تخصصی را برای افراد فعال در شرکت‌های دانش بنیان، شرکت‌های مستقر در مراکز رشد و پارک‌های علم و فناوری در نظر گرفت که به سه شکل انجام پروژه جایگزین خدمت در دستگاه‌های دفاعی و دولتی، امریه در شرکت دانش بنیان و انجام پروژه در شرکت دانش بنیان اجرایی شده است.

طرح جذب سربازان وظیفه در قالب امریه صرفاً برای افراد فعال در شرکت‌های دانش بنیان قابل اجراست و فرد باید فارغ التحصیل مقاطع کارشناسی و بالاتر باشد. به علاوه متقاضی استفاده از طرح سرباز امریه نباید دارای برگ اعزام به خدمت با مهر غیبت باشد.

در اجرای طرح جایگزین خدمت برای دستگاه‌های دفاعی و دولتی نیز فرد متقاضی پس از احراز امتیاز‌های لازم، به ستاد کل نیرو‌های مسلح معرفی می‌شود و بعد از اجرای پروژه پژوهشی مورد نیاز یکی از سازمان‌های دفاعی یا دولتی کشور، کارت پایان خدمت خود را دریافت می‌کند.

متقاضیان انجام پروژه جایگزین خدمت در شرکت دانش بنیان نیز پس از کسب امتیاز‌های لازم و تایید اولیه از سوی مرکز شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان، به بنیاد نخبگان نیرو‌های مسلح معرفی و پس از آن مراحل تخصیص فرد برای اجرای پروژه در شرکت دانش بنیان ادامه خواهد یافت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: امریه سربازی امریه شرکت های دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۴۰۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، سیزدهمین دوره نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس۲۰۲۴، امروز ۱۸ اردیبهشت‌ماه در پارک فناوری پردیس، آغاز به کار کرد. 

در ابتدای مراسم افتتاحیه نمایشگاه اینوتکس ۲۰۲۴ سجاد عباسی فشمی، دبیر نمایشگاه اینوتکس۲۰۲۴، جزئیاتی درباره برگزاری این نمایشگاه ارائه کرد و گفت: این رویداد با برگزاری نمایشگاه صنایع خلاق و نرم معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری، مصادف شده است. 

فشمی در ادامه به ابعاد بین‌المللی نمایشگاه اینوتکس و بازخورد‌هایی که در دنیا دریافت شده است گفت: امسال در نمایشگاه اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت در قالب غرفه‌دار و شرکت‌کننده هستیم. 

وی تاکید کرد: امسال در بخش بین‌الملل نمایشگاه اینوتکس میزبان آن دسته از کشور‌هایی هستیم که در اکوسیستم نوآوری و فناوری کشور تاثیرگذاری بیشتری دارند. 

فشمی، به رویداد‌های مختلفی که نمایشگاه اینوتکس درحال برگزاری است اشاره کرد و گفت: در ۴ روز برگزاری نمایشگاه، حدود ۴۰ رویداد و کارگاه تجاری‌سازی و آموزشی با اهداف آموزشی در فضای اکوسیستم فناوری ایران درحال برگزاری است. 

وی افزود: در رویداد‌های گوناگونی که توسط متخصصان برگزیده در این نمایشگاه برگزار می‌شود، موضوعاتی مانند چالش‌های عمومی کسب و کار‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، آینده‌نگاری و آینده‌پژوهی فضا‌های فناورانه کشور بررسی خواهند شد. 

دبیر سیزدهمین نمایشگاه بین‌المللی اینوتکس به برگزاری جلسات ریورس‌پیچ در این نمایشگاه اشاره کرد و گفت: در جلسات ریورس‌پیچ این رویداد، شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی و خارجی، به گفت‌وگو و طرح نیاز‌های فناورانه خود می‌پردازند و درواقع دستاورد‌های خود را مبادله می‌کنند. 

فشمی در پایان از برگزاری رویداد «المپیک فناوری» در محل پارک فناوری پردیس، خبر داد و گفت: در اواخر مهرماه امسال، شاهد برگزاری رویداد المپیک فناوری با هدف حضور فناوران و شرکت‌های خلاق کشور خواهیم بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تبدیل جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری
  • قوانینی که می‌تواند ناجی علم و فناوری باشد
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • جزیره قشم به قطب نوآوری و فناوری تبدیل می‌شود
  • جزیره قشم به جزیره نوآور کشور تبدیل می‌شود
  • ده فراخوان جذب سرمایه‌گذاری در جشنواره شیخ بهایی اعلام می‌شود
  • اینوتکس سیزدهم میزبان ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • اینوتکس میزبان بیش از ۴۰۰ شرکت دانش‌بنیان
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان