Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-05-02@14:04:30 GMT

متوسط قیمت محصولات و هزینة خدمات کشاورزی سال ١٣٩٧

تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۴۱۶۳

به گزارش ایلنا، در سال ١٣٩٧ و در بخش غلات، متوسط قیمت هر کیلو گرم گندم با رشد ١,٢ درصدی نسبت به سال قبل معادل ١٣٠٥٠ ریال، متوسط قیمت جو با افزایش ٢٠.١ درصدی ١١٧٨٧ ریال، متوسط قیمت شلتوک با رشد ٢٢.٠ درصدی ٤٨٤٧٧ ریال و متوسط قیمت ذرت دانه ای با افزایش ١٨.٣ درصدی معادل ١٤٣٦٧ ریال بوده است.

در بخش حبوبات، متوسط قیمت هر کیلو نخود با ٢,٠ درصد افزایش نسبت به سال قبل به مبلغ ٥٣٦٥٠ ریال و قیمت عدس با ٠.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

٩ درصد کاهش به ٤٩٣١٤ ریال رسید.

در بخش دانه های روغنی، قیمت متوسط هر کیلو آفتابگردان روغنی با ١٠,٠ درصد کاهش نسبت به سال ٩٦ به ٣٢٩٧٠ ریال و قیمت متوسط کلزا با ٤.٤ درصد افزایش به ٢٨٢٩٩ ریال بالغ گردید.

در بخش محصولات لیفی، قیمت متوسط هر کیلو پنبه (وش) با افزایش ٨٩,٧ درصدی نسبت به سال ٩٦ برابر ٥٦٨٤٦ ریال بوده است.  

در بخش محصولات جالیزی، قیمت متوسط هر کیلو هندوانه با افزایش ١٨٤,٦ درصدی به ٨٨٦٠ ریال، قیمت خربزه با افزایش ١١٩.١ درصدی به ١٤٤٥٣ ریال و قیمت خیار با افزایش ٩٦.٨ درصدی به ٢٠٦٩٢ ریال رسید.

در بخش سبزیجات، متوسط قیمت هر کیلو سیب زمینی معادل ١٢٤٤٨ ریال و هر کیلو پیاز ١١٣٥١ ریال بوده که به ترتیب نسبت به سال قبل ٨٤,٠ و ١٥.٢ درصد رشد داشته ­است. همچنین، متوسط قیمت هر کیلو گوجه فرنگی با ١٨٠.٩ درصد افزایش برابر ١٦٦٨٠ ریال و هر کیلو بادنجان با ١٠٥.٨ درصد افزایش برابر ١٣٥٦٧ ریال بوده است.  

در بخش محصولات علوفه‌ای، متوسط قیمت هر کیلو یونجه معادل ١١٥٩٤ ریال و هر کیلو شبدر خشک برابر ١٠٢١٢ ریال بوده که نسبت به سال قبل به ترتیب ٤٢,٩ و ١٧.٥ درصد افزایش نشان میدهد.

در بخش میوه‌های هسته‌دار، متوسط قیمت هر کیلو زردآلو برابر ٤٤٢٠٢ ریال و هر کیلو هلو ٣١٧١٢ ریال بوده که به ترتیب نسبت به سال قبل ٥٣,٨ و ٥٧.٤ درصد افزایش داشته است.  

در بخش میوه‌های دانه‌دار، متوسط قیمت هر کیلو سیب درختی ٣١٣٦٧ ریال بوده که نسبت به سال قبل ١٢٣,٤ درصد افزایش داشته و متوسط قیمت انگور به ٢٨٤٣٨ ریال رسید که نسبت به سال قبل معادل ١٠٣.٩ درصد افزایش داشته است.

در بخش مرکبات، متوسط قیمت هر کیلو پرتقال با افزایش ٦١,١ درصد به١٤٤٤٠ ریال و قیمت نارنگی با رشد ٩٤.١ درصدی به ٢٠٤٧٥ ریال رسید.    

در بخش دامداری سنتی، متوسط قیمت هر کیلو گوسفند و برة زنده ٢٣٤٧٦٢ ریال و هر کیلو گاو پرواری زنده ٢٣٧١٥٣ ریال بوده که نسبت به سال ٩٦ به ترتیب معادل ٤٨,٠ و ٧٥.٠ درصد افزایش نشان میدهد.

در سال ١٣٩٧، در بخش فراورده‌های دامی سنتی، متوسط قیمت هر کیلو شیر گوسفند برابر ٤٥٣٥١ ریال و هر کیلو شیر گاو ١٥٨٢٣ ریال بوده که به ترتیب نسبت به سال قبل ٦,٦ و ٣٤.١ درصد افزایش داشته است.      

در بخش هزینه خدمات ماشینی، هزینة متوسط شخم هر هکتار زمین زراعی آبی با تراکتور ١٧٩٦٤٨٠ ریال بوده که نسبت به سال قبل ٢٣,١ درصد کاهش و هزینة شخم هر هکتار زمین زراعی دیم با تراکتور ١٣١٢٩٧٠ ریال بوده که نسبت به سال قبل ٢٠.٣ درصد افزایش داشته است. به علاوه متوسط هزینة دیسک هر هکتار زمین زراعی آبی با کاهش ١٠.٤ درصدی معادل ٨٢٤٤٨٣ ریال و هزینة دیسک زمین زراعی دیم با افزایش ١٣.٢ درصدی معادل ٦٤٨٨٦٨ ریال بوده است.

در بخش دستمزد نیروی کار، متوسط دستمزد کارگر میوه چین مرد برابر ٥٣٤٠٧٢ ریال و دستمزد کارگر میوه چین زن ٤٠٧٤٤٥ ریال بوده که به ترتیب نسبت به سال قبل ٦,٨ و ٥.١ درصد افزایش داشته است؛ و نیز متوسط دستمزد روزانه یک نفر کارگر دروگر غلات مرد برابر ٨١٧٨١٤ ریال بوده که نسبت به سال ٩٦ معادل ٢٤.٨ درصد رشد نشان میدهد. به علاوه، دستمزد روزانه‌ کارگر وجین‌کار و تنک‌کار مرد با ١٢.٧ درصد افزایش به ٥٨١٣٧٠ ریال و دستمزد وجین کار و تنک کار زن با ١١.٨ درصد افزایش به رقم ٥٨٨٢٩٠ ریال بالغ گردید.

برای مشاهده متن کامل خبر به فایل پیوست مراجعه کنید.

https://www.amar.org.ir/Portals/0/News/1398/keshvarzi97.pdf

منبع: ایلنا

کلیدواژه: دستمزد زمین سیب زمینی کشاورزی مرکز آمار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۴۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات


به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نخستین جلسه شورای هماهنگی نظام پزشکی استان‌ها با حضور رئیس کل سازمان نظام پزشکی، معاونین و برخی از مدیران این سازمان و نیز با دعوت ۳۰ تن از روسای شورای هماهنگی نظام پزشکی استان ها، روسا و هیات رئیسه مجمع عمومی و شورای عالی نظام پزشکی به صورت مجازی برگزارشد.

در این جلسه، مطالب مهمی در خصوص تعرفه‌های پزشکی و ادامه رایزنی‌ها درباره مباحث قضایی از جمله حبس زدایی از پزشکان مطرح شد.

اعضای مدعو در این جلسه همچنین نگرانی‌ها و دغدغه‌های خودشان را در موضوع تشدید مالیات و رفع ابهامات الزام به عقد قرارداد با بیمه‌ها مطرح کردند و خواستار پیگیری از طریق شکایات به دیوان عدالت مبنی بر قوانین موجود که به ضرر جامعه پزشکی است، شدند.

در ادامه، محمد رئیس زاده رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران، با بیان اینکه رشد جزء حرفه‌ای تعرفه‌های پزشکی در مقایسه با سایر اجزاء تعرفه همیشه مورد غفلت واقع شده بود، گفت: امسال شاهد افزایش ۴۵ درصدی جزء حرفه‌ای بودیم که میزان افزایش این جز کم سابقه است یعنی جزء حرفه‌ای که میانگین رشد آن در ۱۴ سال اخیر ۹ و ۶ دهم درصد بود، تقریباً ۵ برابر میانگین رشد سال‌های اخیر، یعنی ۴۵ درصد رشد کرده است.

وی افزود: با این حال رشد تعرفه‌های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است و جداول موجود نشان می‌دهد دستاورد‌ها و رایزنی‌های انجام شده در شورای عالی بیمه نسبت به دوره‌های قبل قابل قبول‌تر بوده است.

رئیس زاده با اشاره به فعالیت کارگروه اقتصاد سلامت با اولویت مالیات، عوارض و تعرفه‌ها عنوان کرد: این کارگروه بلافاصله پس از اعلام تعرفه‌های پزشکی در ۲۶ فروردین ۱۴۰۳ تشکیل جلسه داد که پیگیری‌های این کارگروه در اعلام زمان تعرفه‌های پزشکی نیز قابل توجه است.

وی با اشاره به بازه زمانی ابلاغ تعرفه‌های پزشکی در سه سال اخیر نیز گفت: تعرفه‌های پزشکی در سال ۱۴۰۱ در ۱۲ اردیبهشت، سال ۱۴۰۲ در ۲۹ فروردین و سال جاری ۲۶ فروردین ابلاغ شد که نشان می‌دهد تعرفه‌های پزشکی با حداقل تاخیر زمانی از آغاز سال ابلاغ شد.

رئیس کل سازمان نظام پزشکی ایران در ادامه به پیگیری مباحث قضایی اعضای سازمان نظام پزشکی و تلاش‌های سازمان در حبس زدایی برای جامعه پزشکان اشاره کرد و افزود: برخی مباحث تعزیرات و بازرسی در جلسه‌ای با رئیس سازمان بازرسی کل کشور مطرح شد و پس از بیان مسائل مربوط به مشکلات تعرفه ای، مقرر شد جلسه‌ای پیرامون حل مشکلات و بیان نقطه نظر‌ها تشکیل شود.

وی درباره مسائل اخیر مربوط به جامعه پزشکی نیز اظهار داشت: سازمان نظام پزشکی از حداکثر ظرفیت خود برای حل مشکلات اعضای سازمان استفاده می‌کند و معاونت‌های مختلف سازمان، شورای عالی، هیات رییسه شورای عالی نظام پزشکی و هیات رییسه مجمع در شهرستان‌ها که بدون چشم داشت وقت می‌گذارند و کار‌های مثبت و ارزشمندی هم انجام شده است. از جمله آنکه در حوزه آموزش، تقریباً یک روز در میان برنامه بازآموزی برگزار شده و نزدیک به ۲۳۶ برنامه در سال گذشته برگزار شده است که همه اینها زحمات دوستان است که در سراسر کشور انجام می‌دهند.

رئیس زاده در ادامه ارائه گزارش عملکرد سازمان نظام پزشکی به ایمن سازی ساختمان نظام پزشکی کل اشاره کرد و درباره برخی از این جزئیات گفت: تعویض آسانسور‌های ساختمان و تعمیرات در جهت ایمنی ساختمان نظام پزشکی کل بوده و همکاران ما در تعطیلات نوروز به منظور تسهیل پایان کار و مباحث مربوط به مالیات ساختمان شبانه روز تلاش کردند.

وی همچنین با اشاره به راه اندازی سامانه الکترونیک قضایی در معاونت انتظامی و هیات‌های انتظامی نظام پزشکی، اظهار داشت: راه اندازی سامانه جامع انتظامی تنها مراجعات حضوری اعضای جامعه پزشکی و مردم را پس از ثبت شکایت کاهش خواهد داد و تغییری در فرایند شروع ثبت شکایات رخ نداده و فقط اطلاع رسانی‌ها به شکل الکترونیک اعلام خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قیمت جدید دام زنده اعلام شد
  • محصولات غذایی در اراضی اشغالی فلسطین گران شد
  • عربستان قیمت نفتش را افزایش داد
  • عقب‌ماندگی تعرفه‌های پزشکی نسبت به رشد قیمت تمام شده خدمات
  • حمل بیش از ۲۸۰ هزار تن گندم از خوزستان به سراسر کشور
  • رشد تعرفه های پزشکی نسبت به قیمت تمام شده خدمات عقب است
  • کابینه نتانیاهو هزینه زیادی را به ما تحمیل کرد/ طبقه متوسط در حال نابودی
  • قیمت مصوب انواع میوه اعلام شد/ جدول قیمت
  • اعلام قیمت عمده انواع میوه و سبزی+جدول
  • ۳۵ میلیارد ریال تسهیلات مکانیزاسیون جذب ششتمد خراسان رضوی شد