Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد؛وزیر جهاد کشاورزی گفت: علیرغم تحریم ها، مدیران و کارکنان وزارت جهاد کشاورزی با اتخاذ راهبرد بهره وری برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز مردم در سال رونق تولید با جدیت تلاش می کنند.

به گزارش ایلنا به نقل از پایگاه اطلاع رسانی وزارت جهاد کشاورزی، مهندس محمود حجتی امروز دوشنبه در حاشیه آئین تجدید میثاق جهاد گران با آرمان های امام راحل (ره) و مقام معظم رهبری در حرم مطهر امام خمینی (ره) در جمع خبرنگاران اظهار کرد: امروز ۲۷ خرداد ۹۸ چهلمین سالروز فرمان تاریخی امام خمینی (ره) برای تشکیل جهاد سازندگی است و جهادگران در دوران دفاع مقدس در جبهه های جنگ و پشت جبهه و طی چهار دهه گذشته در عرصه سازندگی کشور خوب درخشیده اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: امسال، سال رونق تولید است و همانطور که بارها تاکید شده ما درگیر جنگ سخت اقتصادی هستیم و دشمن علیه ما فشارهای اقتصادی زیادی را اعمال می کند اما همکاران ما در جهاد کشاورزی قطعا برای تامین کالاهای اساسی مورد نیاز و معیشت مردم با جدیت تلاش خواهند کرد.

حجتی ادامه داد: الحمدلله خداوند متعال امسال باران رحمتش را بر ما نازل کرده و ما باید قدردان این نعمت های الهی باشیم و با تلاش هرچه بیشتر و استفاده از منابع آبی که خداوند در اختیار ما قرار داده انشالله بتوانیم هم تولید و هم ثروت ملی و درآمد کشاورزان را افزایش دهیم و وزیر جهاد کشاورزی با اشاره به میزان تولیدات کشاورزی در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، خاطرنشان کرد: در سال های اول انقلاب میزان تولید محصولات کشاورزی حدود ۲۶ میلیون تن بود که این میزان در سال گذشته به ۱۲۲ میلیون تن افزایش یافته است.

وی یادآور شد: در روزهای اوایل انقلاب، تولید شیلات ۳۰ هزار تن بود که امروز این میزان به یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن رسیده یعنی حدود ۴۰ برابر شده که اینها دستاوردهای است که انقلاب داشته و دستاوردهایی است که الحمدلله مردم ما با تلاش و حضور خودشان انجام دادند.

حجتی با بیان این که وابستگی کشور در بسیاری از زمینه ها خوشبختانه مرتفع شده است، افزود: تلاش می کنیم علی رغم محدودیت منابع آب بتوانیم با افزایش بهره وری آب و با افزایش راندمان آبیاری، وابستگی در برخی زمینه ها را هم برطرف نمائیم و الحمدالله با سرمایه گذاری های خوبی که در این زمینه انجام شده انشالله بتوانیم تولید و نیاز کشور را تامین کنیم.

بر اساس این گزارش، همزمان با چهلمین سالروز صدور فرمان تاریخی امام خمینی (ره) مبنی بر تاسیس جهاد سازندگی و هفته جهاد کشاورزی، مهندس محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی به همراه جمعی از معاونان وزیر، مدیران و کارکنان، ایثارگران، فرماندهان و پیشکسوتان این وزارتخانه با حضور در حرم مطهر امام خمینی (ره) با اهدای تاج گل و قرائت فاتحه با آرمان های والای امام راحل تجدید میثاق کردند.

برچسب ها: وزیر جهاد کشاورزی ، کالاهای اساسی

منبع: خرداد

کلیدواژه: وزیر جهاد کشاورزی کالاهای اساسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۴۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱

ایسنا/کرمان رئیس اتاق اصناف کشاورزی شهرستان زرند طی نامه‌ای به معاون وزیر جهاد کشاورزی اعلام کرد: کشاورزان این شهرستان در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ به دلیل سرمازدگی دچار خسارت زیادی شدند اما به هیچکدام از وعده‌ها درباره پرداخت وام، امهال بدهی و .. عمل نشده است.

علی پوررنجبر خطاب به قاسمی قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی نوشته است: «سرمای بی سابقه طی سه نوبت در فروردین سال ۱۴۰۱ بیش از ۳۰۰۰ میلیارد تومان خسارت به بخش کشاورزی خصوصا پسته وارد کرد که این امر زندگی ۱۷ هزار نفر بهره‌بردار بخش کشاورزی که افرادی آبرومند و اکثرا جزء خیران شهرستان زرند بوده‌اند را تحت تاثیر قرار داده است.

در پی قول‌های داده شده برای پرداخت مبلغ ۵۰ میلیون تومان تسهیلات برای هر هکتار باغ پسته، هیچ تسهیلاتی به کشاورزان پرداخت نشد و امهال هیچ وامی صورت نگرفت.

متاسفانه در فروردین ماه ۱۴۰۲ نیز مجددا سرمازدگی طی دو نوبت ۴۰۰۰ میلیارد تومان  خسارت وارد کرد و گره‌ای از کار کشاورزان باز نشد و در حال حاضر هم بانک‌ها اقدام به برگه نمودن چک‌های کشاورزان و مسدود نمودن حساب آنها را کرده‌اند در حالی که مصوب بود بانک‌ها نسبت به اجرای بند د تبصره ۱۶ قانون بودجه ۱۴۰۲ و بند ض تبصره ۷ قانون بودجه سال ۱۴۰۳ اقدام نمایند که متاسفانه اقدام نکردند».

به گزارش گروه دریافت خبرگزاری ایسنا، در بخش دیگری از این نامه آمده است: هنگام جابجایی چاه‌های کشاورزی پروانه‌ها را ۲۵ درصد تعدیل می‌کنند و چاه‌موتوری که برای ۲۰ لیتر در ثانیه ۶۰ هکتار زیرکشت داشته با تعدیل، مقدار زیادی از سطح زیرکشت بلاتکلیف می‌ماند و این خسارت غیرقابل جبران است.

در نامه رئیس اتاق اصناف زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی همچنین درباره مشکل خاموشی برای محصول پسته و احتمال کاهش محصول هشدار داده و پیشنهاد شده تسهیلاتی در اختیار کشاورزان قرار بگیرد تا نسبت به ایجاد پنل‌های خورشیدی به منظور تولید برق اقدام کنند.

عدم پرداخت غرامت صندوق بیمه محصولات کشاورزی، عدم توازن و برابری حق بیمه و حداکثر تعهد صندوق با ارزش محصول، لزوم ورود شرکت‌های دانش بنیان برای مقابله با سرمازدگی و کاهش خسارات احتمالی ناشی از سرمازدگی محصولات کشاورزی و ... از دیگر موارد مطرح شده در نامه رئیس اتاق اصناف کشاورزی زرند به قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/ مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • تولید انبوه قطار ملی در ریل ماند/مروری بر کارنامه قطار ایرانی
  • افزایش ۱۰ درصدی تولیدات گلخانه‌ای در تایباد
  • سیاست ارزی غلط بانک مرکزی باعث کم اثر شدن رشد اقتصادی/قیمت کالاهای اساسی با قیمت ارز آزاد مچ شده است
  • تلاش مسئولان برای جهش تولید و اشتغالزایی با مشارکت مردم
  • امکان تامین نهاده دام و طیور با کشت فراسرزمینی/می توان هاب غذایی منطقه شد
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند
  • دستاوردهای جهاد دانشگاهی برای مردم تبیین شود
  • عدم پرداخت خسارت کشاورزان زرندی از سال ۱۴۰۱
  • رفع تداخلات ۲۳ هزار هکتار اراضی ساری