Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیر دریابان علی شمخانی در خصوص اقدامات متقابل جمهوری اسلامی ایران در قبال اظهارات مشاور امنیت ملی آمریکا که هفته گذشته تایید کرد آمریکا در حال انجام عملیات سایبری تهاجمی خارجی است تا به روسیه و دیگران نشان دهد که آن‌ها بهای مداخله‌های خود در امور آمریکا را خواهند پرداخت گفت: اولا حمله سایبری علیه کشور‌ها روی دیگر حمله نظامی است که آمریکا به صورت غیر قانونی و برخلاف موازین حقوقی و حتی ادبیات و سیاست‌های امنیتی خود، به آن مبادرت می‌کند و طبیعتا باید پاسخگوی این اقدام خود در مجامع بین المللی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی امور امنیتی کشور‌های جهان نیز که سال گذشته در روسیه برگزار شد یکی از اصلی‌ترین موضوعات مورد بحث تهدیدات سایبری و کارکرد آن در توسعه تروریسم و همچنین نحوه همکاری و مشارکت کشور‌ها برای مقابله با آن بود، طبیعتا اظهارات اخیر بولتون که به نوعی اذعان به تروریسم دولتی است در اجلاس فردا بازتاب خواهد داشت.

شمخانی گفت: هرچند اظهار این موارد موضوع جدیدی است، اما تهاجمات سایبری امریکا به کشور‌های دیگر سابقه طولانی داشته و آمریکایی‌ها به صورت مستمر این اقدامات را در کنار جنگ اقتصادی و اطلاعاتی علیه ایران و بسیاری از کشور‌های دیگر دنبال می‌کنند. دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: البته ما نیز از طریق همکاری و تماس‌های نزدیک با شرکایمان این تهدیدات را به صورت مستمر بررسی و رصد می‌کنیم و تمهیدات دفاعی مطمئنی را در قبال آن فعال کرده ایم.

وی تاکید کرد: نکته‌ای که جا دارد در این بخش به آن اشاره کنم فاصله معنی دار میان توان ادعایی و قابلیت‌های واقعی آمریکا در حوزه‌های سایبری، نظامی و امنیتی است. آمریکایی‌ها علاقه‌مند هستند با هدف ارعاب و لطمه زدن به اراده کشور‌ها برای مقاومت در برابر خوی تجاوز گری این کشور منطق تخیلی فیلم‌های هالیوودی را به عنوان واقعیت به افکار عمومی منتقل کنند. شمخانی افزود: جالب است بدانید، مدتی قبل یکی از پیچیده‌ترین شبکه‌های سایبری سازمان سیا که در حوزه جاسوسی سایبری به کار گرفته می‌شد و بخش مهمی از ظرفیت‌های عملیاتی سیا در کشور‌های هدف امریکا بود توسط دستگاه‌های اطلاعاتی ایران کشف شد و مورد ضربه قرار گرفت.

دبیر شورای عالی امنیت ملی افزود: با توجه به همکاری جاری میان ایران و بسیاری از کشور‌های جهان در قالب ایجاد "شبکه ضد جاسوسی بین المللی" علیه امریکا، ما اطلاعات شبکه کشف شده را که در چند کشور دیگر نیز فعال بود در اختیار شرکایمان قرار دادیم که منجر به شناسایی و فروپاشی شبکه افسران اطلاعاتی سیا و دستگیری تعدادی از جاسوسان و مجازات آن‌ها در کشور‌های مختلف شد.

شمخانی تصریح کرد: آمریکایی‌ها این اقدام ایران را " شکست مفتضحانه اطلاعاتی" نامگذاری کردند. مستندات این پروژه نیز تماما موجود است. وی افزود:، چون بخشی از ابعاد این کیس قبلا توسط خود سازمان سیا افشا شده، می‌شود این اسناد را هم منتشر کرد تا مردم در جریان موضوع قرار بگیرند و من از وزارت اطلاعات می‌خواهم فیلم‌ها و بخشی از اعترافات را حتما منتشر کنند­.

ضامن حفظ امنیت در خلیج فارس و تنگه هرمز هستیم

دبیر شورای عالی امنیت ملی گفت: بار‌ها تاکید کرده ایم که ضامن حفظ امنیت در خلیج فارس و تنگه هرمز هستیم و ابتکارات متعددی را برای همکاری با کشور‌های همسایه در زمینه کاهش تنش‌ها ارایه کرده ایم، اما هر بار به بهانه یا اقدامی مشکوک، خللی در گفتگو‌های آغاز شده بوجود آمده و با ورود و مداخله آمریکا شکاف‌ها توسعه یافته است.

امیر دریابان علی شمخانی در خصوص شرکت در دهمین اجلاس بین المللی نمایندگان عالی امور امنیتی کشور‌های جهان که از فردا در روسیه برگزار می‌شود گفت: یکی از موضوعات مهمی که امروز به دغدغه جدی بسیاری از کشور‌های جهان تبدیل گردیده، مجموعه رفتار‌های هنجار شکن امریکا در نقض معاهدات بین المللی است که نمونه‌های آن را درخروج این کشور از برجام و معاهدات خلع سلاح، مسئله قدس، به رسمیت شناختن اشغال جولان وهمچنین مسئله حضور نظامی نا امن کننده آمریکا در آبراه‌های مهم بین المللی می‌توانیم مشاهده کنیم.

وی افزود: ما همواره بر موضع اصولی خود در خصوص ضرورت پایان دادن به حضور نظامیان آمریکایی در مناطق مختلف، که عامل بحران و ناامنی است تاکید کرده ایم. حضور نظامی امریکا درمناطق مختلف جهان به ویژه در خلیج فارس برای همه کشور‌های حاشیه تهدید محسوب می‌شود. اقدام جنایتکارانه ناو آمریکایی در سرنگونی هواپیمای مسافربری ایران موضوعی نیست که به راحتی از حافظه تاریخی مردم جهان پاک شود بویژه آنکه حاکمان کاخ سفید پس از این جنایت به فرمانده ناو وینسنس مدال افتخار نیز دادند.

شمخانی گفت: در حالی که آمریکایی‌ها همواره تلاش می‌کنند که حضور نظامی خود در مناطق مختلف جهان را عامل ایجاد امنیت معرفی کنند، اما تجربه سال‌های گذشته نشان می‌دهد که این حضور حاصلی جز ناامنی و بی ثباتی نداشته است. از این رو امریکا به عنوان عامل اصلی ناامنی حق ندارد در مورد امنیت مردم و کشور‌های منطقه اظهار نظر کند.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان تصریح کرد: ما بار‌ها تاکید کرده ایم که ضامن حفظ امنیت در خلیج فارس و تنگه هرمز هستیم و ابتکارات متعددی را برای همکاری با کشور‌های همسایه در زمینه کاهش تنش‌ها ارایه کرده ایم. اما هر بار به بهانه یا اقدامی مشکوک، خللی در گفتگو‌های آغاز شده بوجود آمده و با ورود و مداخله آمریکا شکاف‌ها توسعه یافته است.

وی اضافه کرد: شکل گیری این شرایط موجب شده که آمریکایی‌ها با طرح مباحث ایران هراسانه سلاح‌های بیشتری به برخی کشور‌های منطقه بفروشند. مجموعه مباحث فوق نشان می‌دهد که امریکایی‌ها هرگز به دنبال ایجاد امنیت و ثبات در منطقه نبوده اند.

شمخانی خاطر نشان کرد: به طور قطع در گفتگو‌های دوجانبه با مقامات عالی امنیتی کشور‌های مختلف در زمینه رفتار‌ها و اقدامات ناامن کننده امریکا در جهان نیز تبادل نظر و گفتگو خواهیم کرد.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: جمهوری اسلامی ایران روسیه امنیت ملی آمریکا عملیات سایبری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۵۱۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا به نقل از گاردین، فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» ارائه می‌شوند، بر اساس قوانین جدید انگلیس باید همه دستگاه‌های هوشمند حداقل استاندارد‌های امنیتی را رعایت کنند و فناوری‌هایی که با گذرواژه‌های ضعیف مانند «admin» یا «۱۲۳۴۵» همراه هستند ممنوع خواهند شد.

وزارت علوم، نوآوری و فناوری اعلام کرد که اقدامات لازم برای محافظت از مصرف کنندگان در برابر هک و حملات سایبری از روز دوشنبه اجرایی می‌شود.

این بدان معناست که سازندگان تلفن‌ها، تلویزیون‌ها و در‌های هوشمند و غیره، اکنون از نظر قانونی ملزم به محافظت از دستگاه‌های متصل به اینترنت در برابر دسترسی مجرمان سایبری هستند و از کاربران خواسته می‌شود  رمز‌های عبور ساده و رایج خود را تغییر دهند.

همچنین شرکت‌ها باید جزئیات تماس خود را منتشر کنند تا مشکلات احتمالی گزارش شود و زمان‌بندی به‌روزرسانی‌های امنیتی شفاف باشد.

امید است که اقدامات جدید به مشتریان در خرید و استفاده از محصولات در زمانی که مصرف‌کنندگان و کسب‌وکار‌ها با سرعت فزاینده‌ای مورد حمله هکر‌ها قرار گرفته‌اند، کمک کند.

روسیو کونچا، مدیر خط‌مشی و حمایت از شرکت «Who» گفت: دفتر ایمنی و استاندارد‌های محصول (OPSS) باید راهنمایی‌های روشنی را به صنعت ارائه کند و آماده باشد که در صورت زیر پا گذاشتن قانون، اقدامات اجرایی قوی علیه تولیدکنندگان انجام دهد، همچنین از برند‌های دستگاه‌های هوشمند انتظار می‌رود که از همان روز اول مشتریان خود را به درستی راهنمایی کنند و اطمینان حاصل کنند که خریداران می‌توانند به راحتی اطلاعاتی در مورد مدت زمانی که دستگاه هایشان پشتیبانی می‌شود را بیابند و خرید‌های آگاهانه انجام دهند.

جاناتان بری، وزیر علوم و فناوری، گفت: «از آنجایی که زندگی روزمره به طور فزاینده‌ای به دستگاه‌های هوشمند وابسته می‌شود، تهدیدات ایجاد شده توسط اینترنت چند برابر و حتی بزرگتر می‌شوند.

از امروز به بعد، با معرفی نخستین قوانین جهانی حریم خصوصی، داده‌ها و امور مالی شخصی آنها اطمینان حاصل می‌کند، مصرف کنندگان از اینکه دستگاه‌های هوشمند آنها در برابر مجرمان سایبری محافظت می‌شود، آرامش بیشتری خواهند داشت. ما متعهد هستیم که بریتانیا را به امن‌ترین مکان در جهان برای آنلاین بودن تبدیل کنیم و این مقررات جدید جهشی قابل توجه به سمت دنیای دیجیتال امن‌تر است.

این قوانین به عنوان بخشی از رژیم امنیت محصول و زیرساخت‌های مخابراتی (PSTI) اعمال می‌شوند که هدف آن تقویت انعطاف پذیری انگلیس در برابر جرایم سایبری است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مذاکرات اطلاعاتی- امنیتی ترکیه و سومالی
  • اکسپو ۲۰۲۴، «نمایش امنیت» ایران
  • تروریست ها از خارج از مرزها وارد ایران می شوند /جریانات تروریستی داخل ایران و پاکستان هدایت شده سرویس های اطلاعاتی خارجی هستند
  • هشدار سایبری: از USB نامطمئن استفاده نکنید، بدافزار خطرناک PlugX در حال گسترش است
  • ۲۲ سال حبس برای عامل اطلاعاتی آمریکا به جرم فروش اسناد محرمانه
  • استدلال‌های مضحک نهادهای اطلاعاتی آمریکا از اوضاع جهان
  • شگفت‌زدگی خارجی‌ها از دستگاه ایرانی درمان سرطان
  • علیرضا عسگری؛ سوژه‌ای سوخته برای فرار از شکست
  • فناوری‌هایی که استاندارد امنیتی ضعیف دارند ممنوع می‌شوند
  • سپاه بزرگ‌ترین نیروی ضد تروریسم جهان است/ آمریکا به دنبال آتش بس در غزه نیست