Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا حبیب یزدان پناه روز دوشنبه در همایش گرامیداشت روز صنایع دستی از راه اندازی بازارچه دائمی صنایع دستی و موزه فرش و گلیم در آینده نزدیک در این استان خبر داد.
وی به نامگذاری امسال با عنوان رونق تولید از سوی رهبر معظم انقلاب اشاره کرد و اظهار داشت: برای رونق صنایع دستی باید تلاش مضاعف داشته باشیم که البته برای پویایی و پایداری این جریان، نیازمند حضور و کمک تمام هنرمندان و صنعتگران این عرصه هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بازاریابی و تجاری سازی را مهم‌ترین مسئله صنایع دستی عنوان کرد و افزود: اگر امروز در این عرصه به فکر برندسازی و فروش بیشتر نباشیم و از ابزارهای لازم بهره کافی را نبریم، به مرور زمان از چرخه حذف خواهیم شد.
وی بر استفاده صنعتگران و هنرمندان صنایع دستی از ابزار فضای مجازی و فروش اینترنتی تاکید کرد و افزود: اگر امروز به فکر بسته بندی و برندسازی محصولات صنایع دستی خود نباشید در آینده نتیجه‌ای نخواهید گرفت.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی با بیان اینکه این اداره کل در این زمینه مقدمات و حمایت‌های لازم را دارد، از برگزاری کارگاه‌های آموزشی مارکتینگ و بسته بندی برای هنرمندان صنایع دستی استان خبر داد.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خراسان شمالی نیز در این همایش از وجود ۶۱ رشته فعال صنایع دستی در استان خبر داد و گفت: روستای روئین که به عنوان دهکده نساجی کشور شناخته می‌شود به دنبال جهانی شدن آن هستیم.
علی عابدی راه اندازی کارگاه‌های بزرگ صنایع دستی، برگزاری نهمین نمایشگاه سراسری، پیگیری ثبت جهانی دو روستا در حوزه صنایع دستی و راه اندازی فروشگاه‌های مجازی و برندسازی را از جمله مهم‌ترین برنامه‌های پیش رو در سال جاری عنوان کرد.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خراسان شمالی بر معرفی جایگاه واقعی صنایع دستی تاکید کرد و گفت: همراه با تولید انواع صنایع دستی باید پیوست نیز برای معرفی وجود داشته باشد که در این امر ضعیف عمل کرده‌ایم.

حسن نوری بر ایجاد بازارهای مناسب برای فروش صنایع دستی نیز اشاره‌ای کرد و افزود: بازارها در این خصوص خوب شناسایی نشده است.

وی با بیان اینکه رونق تولید صنایع دستی اشتغالزا است اظهار داشت: برای ایجاد کار و رونق تولید در بخش‌های مختلف نیاز به تسهیلات هنگفت است اما در حوزه صنایع دستی با کم‌ترین تسهیلات تعداد زیادی شغل ایجاد می‌شود.

همایش گرامیداشت روز جهانی صنایع دستی با حضور پیشکسوتان و هنرمندان برتر این عرصه در استان برگزار شد.
در این همایش ۲۲ نفر از پیشکسوتان و فعالان صنایع دستی استان در رشته‌های کلاه بافی، دست بافته‌های داری، منبت و چوب، چاپ باتیک، سنگ‌های قیمتی، سراجی سنتی مورد تجلیل قرار گرفتند.
همچنین در این همایش از سایت و فروشگاه مجازی صنایع دستی با عنوان «دستاوا» رونمایی شد که قرار است با سه رویکرد فروش محصولات صنایع دستی اصیل، تولیدات خلاقانه و سرمایه گذاری فعالیت داشته باشد.
رونمایی از اطلس صنایع دستی استان به منظور دستیابی به یک جامعه آماری و انجام برنامه ریزی های بهتر در این حوزه و نیز بهره مندی پژوهشگران از دیگر برنامه‌های همایش گرامیداشت روز صنایع دستی در خراسان شمالی بود.
۳۰۰۷/‏‬ ۶۰۴۲

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان میراث فرهنگی صنایع دستی خراسان شمالی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۵۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت روز گل محمدی و گلاب

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اراک؛ رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان خمین از ثبت جشنواره «گل محمدی و گلاب» در ضمیمه تقویم رویداد‌های گردشگری ملی کشور خبر داد.

علی مشهدی با اشاره به هویت و اصالت تاریخی شهرستان خمین افزود: گل محمدی و گلاب دو محصول راهبردی منطقه شهابیه در این شهرستان است.

او ادامه داد: با این پیشینه و با پیگیری اداره‌کل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی استان، اداره شهرستان خمین، شورای اسلامی و دهیاری روستای شهابیه این رویداد در تقویم رویداد‌های گردشگری کشور به ثبت رسید.

رئیس اداره میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌ دستی شهرستان خمین عنوان کرد: بر این اساس هر سال، این جشنواره در روز‌های نوزدهم تا بیست و یکم اردیبهشت ماه به عنوان «روز گل محمدی و گلاب» برگزار خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ٣٨٥ هنرمند واجد شرایط صنایع‌دستی کردستان بیمه شدند
  • رتبه اول خراسان رضوی در پرداخت تسهیلات اشتغال در کشور
  • احیای ۱۶ واحد تولیدی و صنعتی در استان اردبیل
  • تعطیلی بنا‌های تاریخی استان اصفهان فردا
  • بیش از ۲هزار میلیارد ریال تسهیلات اشتغالزایی در خوزستان پرداخت شد
  • تسهیلات مناسب به بانوان فعال در حوزه صنایع‌دستی اختصاص می‌یابد
  • ثبت سفارش میلیاردی صنایع دستی سیستان و بلوچستان در اکسپو
  • ثبت روز گل محمدی و گلاب
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات «گیوه»
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه