Web Analytics Made Easy - Statcounter

با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری‌ بیش از‌۵ میلیارد تومان طرح تولیدی، اقتصادی و ‌گلخانه‌ای در ملایر به بهره‌برداری رسید. ۲۷ خرداد ۱۳۹۸ - ۲۱:۳۳ استانها همدان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ملایر، محمود رضا عراقی بعدظهر امروز در حاشیه افتتاح چندین طرح تولیدی، اقتصادی و‌گلخانه‌ای در شهرستان ملایر  با اشاره به  شرایط فعلی کشور  توجه و هتمام ویژه  بر حوزه کشاورزی و تولیدات داخلی  را یکی از راهکارهای مقابله با تحریم‌های دشمن و‌ کاهش درآمدهای نفتی دانست و  بر استفاده از روشهای نوین  کشاورزی در راستای افزایش  تولید و کیفیت محصولات ، بهره‌وری و مصرف بهینه آب و غلبه بر محدویتها و افزایش‌سطح درآمد زایی این‌حوزه اقتصادی تأکید کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: توسعه و‌گسترس کشت‌های ارگانیک گلخانه‌ای  یکی از  از اولویت‌های سند توسعه راهبردی 3 ساله استان به عنوان راهبردی مهم‌ و مؤثر در حفظ حیات کشاورزی  همدان است.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری  همدان در مراسم افتتاح  طرح گلخانه‌ای آقای ونایی در روستای پیر خداوردی با اشاره به اقلیم استان و وضعیت محدود منابع آب‌های زیر زمینی، کشت گلخانه‌ای را یکی از راهکارهای مؤثر برای استفاده درست از منابع آب و افزایش تولید  دانست و افزود: توسعه و‌ گسترس کشت گلخانه‌ای یکی از اولویتهای سند توسعه راهبردی 3 ساله در سطح استان است وقطعا در آینده نزدیک شاهد تبدیل شدن استان به قطب تولید محصولات سالم و بهداشتی گلخانه‌ای  هستیم.

180 میلیارد تومان در اجرای طرح گلخانه‌ای استان بوشهر سرمایه‌گذاری می‌شود300 هکتار طرح گلخانه‌ای در استان بوشهر اجراء می‌شود130 طرح گلخانه‌ای در لرستان برای پرداخت تسهیلات به بانک معرفی شد

عراقی با بیان اینکه با توجه به اقلیم منطقه و محدودیت آب‌های زیر زمینی یکی از بهترین راهکارهای میزان افزایش بهره‌وری در بخش کشاورزی  استفاده از کشت‌گلخانه‌ای  که در فضای بسته و قابل کنترل‌ انجام می‌شود است،  ابراز کرد:  هم اکنون در سطح استان شرایط مطلوبی برای توسعه و‌گسترش کشت گلخانه‌ای  و ایجاد شهرک‌های گلخانه‌ای فراهم بوده و بهره‌برداران بخش کشاورزی  می‌توانند با انتخاب این روش برای فعالیت خود از حمایت‌های دولتی و تسهیلات ویژه  بانکی در نظر گرفته شده استفاده کنند.

وی با تأکید امروز باید از کشاورزی سنتی خداحافظی کنیم  و با توجه به منابع آبی محدود با استفاده از روش‌های نوین کشاورزی همانند کشت گلخانه‌ای بهره‌وری از منابع آبی را به بیشترین حد ممکن برسانیم اظهار داشت: ما به دنبال ایجاد زنجیره تولید در بخش کشاورزی هستیم تا به دنبال کشت گلخانه‌ای، صنایع تبدیلی، فرآوری، بسته بندی و غیره  را نیز داشته‌ باشیم و با رویکرد صادرات محوری،  افزایش ارزش افزوده و تولید اقتصادی را در سطح استان پیگیری کنیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری همدان با اشاره به موقعیت ویژه و استراتژیک شهرستان ملایر از لحاظ اقلیم منطقه، داشتن نیروی انسانی کارآمد، محیط پاک توسعه کشت گلخانه‌ای  را در این شهرستان دارای توجیح اقتصادی بالا دانست و افزود:   تغییر الگوی کشت و استفاده از کشت‌های گلخانه‌ای بهترین راهکار است که با استفاده از آن می‌توان بر محدودیت‌های موجود در بخش کشاورزی غلبه کرد و سطح درآمد زایی این حوزه اقتصادی را افزایش داد.

به‌گزارش تسنیم، با حضور معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری سه طرح  تولیدی، اقتصادی  و تعاونی در مجموع با اعتبار 5 میلیارد تومان شامل  گلخانه  آقای ونایی با مساحت 5 هزار مترو ظرفیت اسمی 130 تن در سال با تولید محصولات گوجه فرهنگی ،خیار و فلفل با اشتغالزایی 10 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم با اعتبار 709 میلیون تومان ، طرح پرورش قارچ‌آقای محمدیان با مساحت 4 هزار متر مربع و ظرفیت اسمی 109 تن در سال  با اشتغالزایی 34 نفر به صورت مستقیم و غیر مستقیم با اعتبار 1 میلیارد و 196 میلیون تومان و افتتاح شرکت تعاونی کشت مهر و صنعت با مساحت 1200 متر مربع و تولیدات انواع نوشابه بر پایه عرقیات گیاهی  با ظرفیت 300 تن در سال  بااشتغالزایی 5 هزار نفر روز به صورت فصلی و 10 نفر دائمی با اعتبار 305 میلیون تومان  افتتاح و به بهره‌برداری رسید.

 انتهای پیام/ ت

R41405/P/S6,75/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۷۱۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 

معاون وزیر و رئیس سازمان توسعه تجارت ایران با اشاره به در دستور کار قرار گرفتن ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا، گفت: سازمان توسعه تجارت در نظر دارد تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

به گزارش ایسنا، مهدی ضیغمی امروز در «دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا» اظهار کرد: برگزاری اولین اجلاس ایران و کشورهای غرب آفریقا در سال گذشته منجر به توافقات خوب در تجارت بین‌المللی شد و این موضوع انگیزه‌ای شد تا اجلاس ایران و قاره آفریقا ادامه پیدا کند. 

به گفته معاون وزیر صمت، در این اجلاس، ایران میزبان بیش از ۳۰ کشور آفریقایی است. این رویداد همزمان با ششمین نمایشگاه توانمندی‌های جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) در حال اجرا است.

ضیغمی با بیان اینکه آشنایی با بخشی از توانمندی‌های صادراتی ایران در دستور این اجلاس است، تصریح کرد: دستگاه‌های تخصصی، اتاق‌های بازرگانی و فعالان اقتصادی طی جلسات مکرر و نشست‌های تخصصی نسبت به ارتباط تجاری و اقتصادی با همتایان خود تبادل نظر خواهند کرد و سعی کردیم در این اجلاس در قالب ۱۲ کمیته تخصصی نسبت به همکاری‌های مشترک تبادل نظر کنیم.

وی با تاکید بر لزوم افزیش سطح روابط اقتصادی ایران با قاره آفریقا، گفت: اقتصاد ایران و بسیاری از کشورهای آفریقایی مکمل یکدیگر هستند و به راحتی می‌توان از مسیر تجارت آزاد دوطرفه نسبت به جهش در مناسبات تجاری اقدام کرد. در همین راستا سازمان توسعه تجارت در نظر دارد با همراهی و همفکری معاونت دیپلماسی وزارت امور خارجه تعداد رایزنان بازرگانی را در سال جاری در قاره آفریقا از ۳ نفر به ۱۴ نفر افزایش دهد.

رئیس سازمان توسعه تجارت ایران ضمن برشمردن موانع توسعه اقتصادی ایران با کشورهای آفریقایی، گفت: شناخت از ظرفیت‌ها و پتانسیل‌های طرفین محدود است و امیدواریم از مسیر این اجلاس و نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ و نشست‌های فراوانی که برنامه‌ریزی کردیم این نقیصه را برطرف کنیم. همچنین حل این مسائل زیرساختی که به آنها اشاره می‌کنم، از جمله ضرورت راه‌اندازی خط منظم هوایی به ویژه به غرب و جنوب آفریقا چه توافقنامه‌ای در این زمینه امضا شد اما اجرایی نشده و ضرورت راه‌اندازی خط کشتیرانی به غرب و جنوب آفریقا الزامی است. 

وی ادامه داد: همانگونه که می‌دانید ما به شرق و شمال آفریقا خط منظم کشتیرانی راه‌اندازی کردیم و با دستور رئیس جمهوری در سفر به الجزایر موضوع کشتیرانی به غرب آفریقا نیز در دستور کار قرار گرفته است.

این مقام مسئول دامه داد: موضوع بعدی زیرساخت‌ها در تبادلات مالی و بانکی است که ابتکارات خوبی را در این اجلاس با همتایان آفریقایی خود به اشتراک خواهیم گذاشت و امیدواریم این سه موضوع اصلی در اجلاس بعدی حل و فصل شوند.

ضیغمی در پایان پیشنهاد داد با توجه به دستاوردها و توافقات این اجلاس، همزمان با ایران در دبیرخانه اتحادیه آفریقا نیز ساز و کاری برای حفظ، توسعه و این ارتباطات شکل بگیرد. امروز ضمن رونمایی از تندیس و لوح یادبود دبیرخانه دائمی ایران و آفریقا در این زمینه با مقامات آفریقایی مذاکراتی خواهیم کرد. امیدواریم این اجلاس نقطه عطف جهش روابط اقتصادی، تجاری و فرهنگی ایران با کشورهای قاره بزرگ آفریقا باشد. 

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • از برداشت موز گلخانه‌ای تا گرده افشانی نخیلات در فارس
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • ایجاد خط کشتیرانی منظم به غرب آفریقا/ افزایش رایزنان بازرگانی در آفریقا 
  • سرمایه گذاری دو هزار میلیاردی درشهرستان گرمه
  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • بهره‌برداری از گلخانه ۳ هزار متری دهکده اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی ظرف ۶ ماه آینده
  • راه اندازی طرح تحقیقاتی و تولیدی پرورش طیور در دانشگاه ملی ملایر 
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • افزایش ا ۵ درصدی تولیدات گلخانه های خراسان جنوبی