Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران از راه‌اندازی طرح همیار طبیعت ویژه کودکان و نوجوانان در استان خبر داد و گفت: با راه‌اندازی این پویش کودکان در پاکیزه نگه داشتن محیط پیرامون خود فعالیت می‌کنند.به گزارش بلاغ،محمدعلی یزدان‌شناس در گفت‌وگو با خبرنگار  در شهرستان ساری اظهار کرد: پویش مازندران پاک، طرحی یک‌ساله با هدف زباله‌زدایی از اماکن عمومی استان و حفظ و حراست از محیط زیست است که از سوی استانداری با تاکید بر فرهنگ‌سازی نه به زباله و ایجاد فرهنگ درختکاری در استان شکل گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل کانون پرورش فکری مازندران ضرورت فرهنگ‌سازی و نهادینه کردن رفتارهای فرهنگی مبتنی بر اصول و ارزش‌های الهی و انسانی را جزء سیاست‌های کلان کانون پرورش فکری دانست و افزود: اساس فعالیت‌های کانون بر پایه توسعه فرهنگی و شکل‎دهی شخصیت به کودکان ونوجوانان شکل گرفته است.

این مسؤول خاطرنشان کرد: حفظ و حراست از محیط زیست و دوستی با طبیعت یکی از فعالیت‌های مهم مراکز فرهنگی و هنری است که مربیان کانون مفاهیم آن‌ را در قالب برنامه‌های  فرهنگی، هنری، ادبی و علمی در اعضا نهادینه می کنند.

یزدان‌شناس ادامه داد:  شعار محوری کانون با عنوان «تمرین زندگی» و «زندگی خوب، تمرین می‌خواهد» است و یکی از این مهارت‌های مورد نظر، دوستی اعضای کانون با محیط زیست است.

وی افزود: چگونه محیط زیست خود را پاکیزه نگه داریم، دوستی اعضا با طبیعت با رویکرد حفظ محیط زیست برای آیندگان و کاشت نهال و گل در مراکز کانون و طبیعت، معرفی وقایع و ایام، مانند گرامی‌داشت هفته محیط زیست ، روز ملی دریای خزر، نوشته‌های ادبی و تحقیق و پژوهش و دعوت از کارشناسان محیط زیست و صاحب‌نظران، ساخت کاردستی در کارگاه مهارت زندگی(نه به پلاستیک) و استفاده بهینه از ظروف پلاستیکی دور ریختنی را مربیان به اعضای کانون آموزش می‌دهند.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان مازندران در ادامه به برگزاری جشنواره پویانمایی با موضوع محیط زیست که اسفند ماه سال گذشته در سطح مراکز فرهنگی هنری استان برگزار شد اشاره کرد، افزود: این جشنواره یکی دیگر از فعالیت‌های دوستی اعضای کانون با محیط زیست است.

این مسؤول با تاکید بر ظرفیت‌های غنی زیست محیطی استان خاطر نشان ساخت: آلودگی های زیست محیطی، زباله، تخریب طبیعت و انواع این معضلات، مشکلات عدیده‌ای را برای استان ایجاد کرده است که برو برای ن‌رفت از این مشکل برنامه ریزی و تدبیر لازم است.

یزدان‌شناس یکی از تدابیر پایدار در این حوزه را آموزش عنوان کرد، گفت: اهمیت آشنا نمودن کودکان و نوجوانان با حفظ و حراست از محیط زیست و دوستی با طبیعت یکی از کارهای ریشه‌ای و پایدار کانون پرورش فکری است که در مراکز سراسر استان مورد توجه مربیان کانون است.

وی در پایان از راه‌اندازی طرح « همیار طبیعت » ویژه کودکان ونوجوانان در استان خبر داد و گفت: قرار است با راه‌اندازی این پویش؛ کودکان ونوجوانان به عنوان دوست‌دار محیط زیست در جهت پاکیزه نگه داشتن محیط پیرامون خود فعالیت کنند.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۷۱۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم

مدیرکل محیط زیست شهرستان ری گفت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

محمد رستگاری، مدیرکل محیط زیست شهرستان ری در گفتگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو در رابطه با معضلات تولید و مصرف پلاستیک اظهار داشت:متاسفانه معضل پلاستیک در سطح کشور همه گیر شده است و در سطح ملی باید برای آن چاره‌اندیشی کرد.

وی افزود: خوشبختانه مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست‌محیطی دارند و در راستای استفاده از احکام جایگزین برای متخلفانی که جرایم زیست‌محیطی مرتکب شده‌اند یا موارد دیگری که قاضی صلاح می‌داند پاکسازی طبیعت را به عنوان جایگزین در نظر می‌گیرند و برخی محکومان  را برای انجام این کار  اداره کل محیط زیست معرفی می‌کنند. امروز هم برخی محکومان با جمع‌آوری کیسه‌های پلاستیکی در حال گذراندن مجازات جایگزین حبس هستند.

وی بیان داشت: از زمستان گذشته تاکنون ۲۴ مورد احکام سبز در شهرستان ری داشته‌ایم و ۴۸ روز در زمینه پاکسازی طبیعت فعالیت کرده‌اند.

رستگاری تاکید کرد: این کار شاید در پاکسازی شهرستان تاثیر چشمگیری نداشته باشد، ولی کار فرهنگی است و محکومان به تبعات ریختن زباله آگاه می‌شوند و گامی به جلو در فرهنگسازی و جلب مشارکت همگانی برای حفاظت محیط زیست محسوب می‌شود.

 

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • خریداری پرندگان برای بازگردان آن‌ها به طبیعت + فیلم
  • بازگردان پرندگان به طبیعت به همت دوستدار محیط زیست
  • مراجع قضایی شهرستان ری رویکرد زیست محیطی دارند+فیلم
  • پاکسازی طبیعت نقده به مناسبت هفته زمین پاک
  • پویش بزمان زیبا با طبیعت بدون زباله اجرا شد
  • حاشیه رودخانه جاجرود پاک‌سازی شد/ حال رودخانه خوب نیست
  • سلامت جامعه در گرو کاهش مصرف پلاستیک و سیگار
  • دو عضو کانون مازندران منتخب در مسابقه دوست فلسطینی من
  • نخستین مرکز تخصصی نجوم و رصد استان در شهرستان بروجن راه اندازی می‌شود
  • لطفا طبیعت را جارو نکنید!