Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بسیج نیوز»
2024-04-26@17:44:42 GMT

باید از تجربه صنعت دفاعی در خودروسازی استفاده شود

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۰۹۹۸۴۲

به گزارش سرویس بسیج مهندسین صنعت خبرگزاری بسیج، علی اصغر شهبازی مسئول سازمان بسیج مهندسین صنعتی کشور در گفتگو با خبرگزاری مهر، مسئله صنعت خودرو در کشور و آشفتگی به وجود آمده در این حوزه را به دلیل کمبود دانش و فناوری ندانست و گفت: مشکل صنعت خودرو این است که در سطح کشور هنوز نمی‌دانیم این صنعت به عنوان یک صنعت راهبردی است یا خیر.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به برخی دیدگاه‌ها در خصوص صنعت خودرو، افزود: برخی معتقدند اگر صنعت خودرو تعطیل و یا در عرصه رقابت جدی با رقبای خارجی قرار گیرد، کارگران بسیاری که در این صنعت مشغول هستند شغل خود را از دست می‌دهد اما برخی دیگر با رد این موضوع، معتقدند می‌توان تمرکز و سرمایه گذاری بر صنایعی کرد که کشور مزیت‌های بسیاری در آن دارد و کارگران را هم در این صنایع مشغول کار کرد.

سیاست درست در صنعت خودرو وجود ندارد

مسئول سازمان بسیج صنعتی کشور با اشاره به افزایش غیر منطقی قیمت خودرو در ماه‌های اخیر، اظهار داشت: در ماه‌ها و روزهای گذشته شاهد افزایش بی قاعده و قانون قیمت خودرو در بازار بودیم از سوی دیگر خودروهای خارجی، اختلاف قیمت بسیاری نسبت به خودروهای داخلی پیدا کرده‌اند که در گذشته چنین تفاوتی وجود نداشت و همه اینها نشان دهنده عدم وجود سیاست درست در این حوزه است.

شهبازی تصریح کرد: هنوز یک سیاست و نگاه واحدی درباره صنعت خودرو و اینکه کشور باید به چه سمتی و سوی در این صنعت برود وجود ندارد.

وی مشکلات تولید و تأمین قطعه را یکی دیگر از مسائل صنعت خودرو کشور دانست و افزود: صنعت قطعه سازی نیز مانند صنعت خودرو دچار آشفتگی شدید شده است. بسیاری از شرکت‌ها و تولیدی‌های قطعات تعطیل و یا به چین منتقل شده و قطعه را در آنجا تولید می‌کند به همین دلیل هزینه تولید خودرو در کشور بسیار افزایش یافته و کیفیت نیز با توجه به استفاده از قطعات بی‌کیفیت چینی کاهش پیدا کرده است.

رئیس سازمان بسیج صنعتی کشور با اشاره به مسائل مطرح شده درباره ورود نیروهای مسلح به حوزه خودرو، گفت: سپاه پاسداران در سال ۷۳ و ۷۲ در زمان آقای هاشمی به مسئله تولید خودرو ورود کرد و ۴۰ دستگاه هم تولید کرد، من در آن پروژه مسئول برق بودم، اما این طرح عملیاتی نشد و بعد از دولت آقای هاشمی رها شد. البته به اعتقاد من از تجربیات و دانش صنعت دفاعی باید استفاده کرد و استفاده از تجارب گران بهای صنعت دفاعی لزوماً به معنای ساخت خودرو توسط نیروی مسلح نیست.

برخی در آشفته بازار خودرو، سود فراوان می‌برند

شهبازی خاطرنشان کرد: همان‌طور که گفتم مشکل صنعت خودرو نبود علم یا وجود گلوگاه نیست، اشکال کار در جای دیگری است و آن نبود سیاست‌های درست و مشخصی در این حوزه است و برخی از این آشفته‌بازار سود فراوانی می‌برند و برای آنها بهتر است که شرایط صنعت خودرو به همین شکل باشد.

وی در پایان تصریح کرد: مسائل صنعت خودرو و قطعه‌سازی باید به صورت علمی و تخصصی بررسی شود تا بتوان راهکارهای درست و اصولی برای حل این مسائل ارائه کرد و در نهایت به راهکاری برای انجام اقداماتی که می‌شود انجام داد رسید.

انتهای پیام/

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۰۹۹۸۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی

ابراهیم رسولی فر مسئول سازمان بسیج دانش آموزی قزوین گفت: دانش آموزان علاقه فراوانی برای حضور در کلاس‌ها و دوره‌های تیراندازی دارند و با همکاری مربیان سپاه و تیپ ۸۲ صاحب الامر (عج) تا ۲۰ اردیبهشت ماه این روند ادامه دارد.

وی در رابطه با کلاس‌های میدان تیر شبیه سازی شده ویژه دختران دانش آموز نیز اضافه کرد: سالن‌های شبیه ساز تیراندازی یکی از ظرفیت‌های سپاه است که بیش از چهار هزار دانش آموز مدارس دخترانه با حضور در این سالن و تحت آموزش مربیان تخصصی، به صورت شبیه سازی با سلاح کلاشینکف تیراندازی خواهند کرد.

رسولی فر اضافه کرد: تمامی دانش آموزان مقاطع تحصیلی نهم، دهم و دوازدهم دختر و پسر که درس آمادگی دفاعی دارند، این درس را با رویکرد مهارت افزایی، تعمیق فرهنگ دفاع مقدس، ایثار، جهاد، ارزش‌های معنوی شهادت و مجاهدت در راه خدا فرا می‌گیرند.

این مسئول با اشاره به محتوای آموزشی درس آمادگی دفاعی عنوان کرد: محتوای آموزشی درس آمادگی دفاعی شامل آشنایی با اهداف آمادگی دفاعی، فرهنگ دفاع امنیت و اقتدار دفاعی انقلاب اسلامی و آشنایی با ساختار و اهداف سازمان بسیج و معارف دفاع مقدس و نیز دفاع نظامی شامل بخش‌های نظام جمع و رزم انفرادی، آشنایی با نیرو‌های مسلح، سربازی، سلاح شناسی و مهارت‌های تیراندازی و همچنین دفاع غیرنظامی شامل بخش‌های جنگ نرم، پدافند غیرعامل، امداد و نجات و اردو‌های عملی دفاع نظامی و اجرای میدان تیر است.

مسئول سازمان بسیج دانش آموزی استان قزوین بیان کرد: برای اجرای این برنامه‌ها هماهنگی‌های مناسبی با اداره کل آموزش و پرورش استان و شورای معاونین، روسای مناطق ۱۴ گانه و همچنین مدیران مدارس به منظور برگزاری کلاس‌های تئوری و عملی درس آمادگی برای دانش آموزان شده است.

رسولی فر یادآور شد: این آموزش‌های تئوری و عملی برای نوجوانان و جوانان کشورمان مهم و اثرگذار است چرا که در سند تحول آموزش و پرورش و در سند اعتلای سازمان بسیج، تربیت جوان مومن انقلابی و پای کار برای نظام از اهداف اصلی این اسناد بوده و به نوعی مقدمه سازی و کادرسازی برای ظهور منجی عالم بشریت به شمار می‌رود.

باشگاه خبرنگاران جوان قزوین قزوین

دیگر خبرها

  • کمبودی در توزیع لاستیک خودرو‌های سواری نداریم
  • ضربه سنگین خودروهای بی‌کیفیت تولید داخل به تشدید ناترازی بنزینی و کسری بودجه ارزی کشور
  • طالبان به دنبال دانش خودروسازی
  • تعاملات سایپا با فولاد مبارکه در راستای افزایش ۱۰۰ درصدی تولید خودرو
  • آموزش مهارت تیراندازی به ۱۰ هزار دانش آموز قزوینی
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • رونمایی از موتور ۶ سیلندر خورجینی با کاربرد در صنعت خودروسازی با حضور معاون علمی ریاست جمهوری
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!