Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@16:05:35 GMT

بازنگری در قوانین مهاجرتی کبک کانادا

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۰۰۷۰

بازنگری در قوانین مهاجرتی کبک کانادا

پارلمان کبک روز یکشنبه 26 خرداد دو لایحه جنجالی را به تصویب رساند که حمایت دولت میانه رو این استان کانادا را به دنبال دارد و گفته می شود که با هدف کاستن از میزان مهاجرت به این بخش فرانسه زبان از کانادا طراحی و تدوین شده است.
به گزارش عصر ایران به نقل از یورونیوز، یکی از این دولایحه که سر و صدای زیادی به پا کرده به ممنوع شدن نشانه های مذهبی در میان برخی کارمندان این استان مرتبط است و دیگری به عنوان طرحی برای بازنگری در قوانین و نظام مهاجرتی معرفی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته کارشناسان هر دو لایحه با هدف کاهش میزان مهاجرت به شکل رایج و افزایش یافته آن طی سالهای اخیر تدوین و تصویب شده است به نحوی که استان فرانسه زبان کبک از این پس محدودیتی برای پذیرش و فعالیت اجتماعی شهروندان دارای باورهای مذهبی قائل می شود که بخش عمده ای از آنها را مهاجران تشکیل می دهند.   بر این اساس همچنین قرار است نظام مهاجرتی استان کبک با تغییر رویکرد و اعمال هدف گذاری جدید جایگزین سیستم قبلی شود که اولویت را در جذب مهاجر بر اساس پیوندهای خانوادگی قرار داده بود.   از این رو لایحه مصوب پارلمان کبک زمینه ساز بازنگری در سیستم مهاجرتی و تغییر اولویت به سوی مهارت های فنی و کاری است.
در لایحه دیگری که از آن به عنوان لائیسیته، یا حذف نشانه های مذهبی از دستگاه و نهادهای دولتی نام برده می شود به همراه داشتن هر شیء‌ای با ماهیت مذهبی در میان برخی از بخش ها ممنوع اعلام شده است.   ماموران پلیس، قضات، وکلا، زندان‌بانان و کارمندان موسسات آموزشی از جمله افرادی هستند که بر اساس این لایحه ملزم به پرهیز از به همراه داشتن نمادها و نشانه های مذهبی شده اند.

به گزارش خبرگزاری فرانسه لایحه به تصویب رسیده در پارلمان که به قانونی جدید در دستگاه های دولتی تبدیل شده تنها برای افراد تازه به خدمت گرفته شده قابل اجرا است و کارمندان از پیش فعال در بخش های یاد شده را شامل نمی شود.
ارائه و تصویب لایحه ممنوعیت نمادهای مذهبی از جمله مهمترین وعده های انتخاباتی فرانسوا لوگو، نخست وزیر دولت محلی کبک محسوب می‌شود که حزب راست میانه تحت رهبری وی موسوم به «ائتلاف آینده کبک» اکثریت را در پارلمان استانی در دست دارد.
این لایحه در واقع به عنوان قطب مقابل مواضع نزدیک به «مالتی کالچریسم» یا چندگانگی فرهنگی است که جاستین ترودو، نخست وزیر لیبرال کانادا از مدافعان آن به شمار می رود.
سیمون ژولن بارتت، وزیر تنوع و مهاجرت کبک در توجیه این لایحه مصوب گفته است که قانون یاد شده «این حق را برای کلیه شهروندان کبک فراهم می کند تا خدمات دولتی لائیک دریافت کنند.»
از سوی دیگر پی یر آرکاند، کفیل ریاست حزب لیبرال کبک در واکنشی انتقاد آمیز به قانون جدید لائیسیته ضمن ابراز تاسف از تصویب این لایحه روز یکشنبه، زمان رای پارلمان به لایحه یاد شده را «روزی غم انگیز برای کبک» توصیف و تصریح کرد: «کبک از این پس تنها نقطه از آمریکای شمالی است که حقوق ساکنان آن سلب می شود.».
حزب راست میانه (ائتلاف آینده کبک) سال گذشته میلادی با وعده کاهش ۲۰ درصدی مهاجرتی قدرت را در استان کبک در دست گرفت. دیگر لایحه مصوب پارلمان کبک به دولت محلی در این استان امکان می دهد تا از اختیارات بیشتری برای اعطا و یا رد اجازه اقامت برخوردار شود.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: مهاجرت کبک کانادا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۰۰۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های کانادا + فیلم

دانشجویان دانشگاه‌های کانادا با شعار «اسرائیل بیرون بیرون» به اعتراضات خود ادامه می‌دهند و بر خواسته‌های خود برای آزادی فلسطین و پایان دادن به نسل‌کشی در نوار غزه تاکید می‌کنند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی باشگاه خبرنگاران جوان فیلم و صوت فیلم و صوت

دیگر خبرها

  • آمریکا دیگر مقصد آرمانی محققان نیست/ تغییر الگوی مهاجرتی دانشمندان
  • الگوهای نظارت همگانی و مردمی سازی در مجالس قانونگذاری دنیا
  • راه‌ و شهرسازی لرستان در اجرای طرح‌های جامع بازنگری کند
  • کاهش فواصل بهداشتی تولید را افزایش می‌دهد
  • زمان بازنگری اساسی در تعریف حقوق بین‌الملل
  • بازنگری طرح هادی روستایی از اولویت‌های بنیاد مسکن بوشهر است
  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • تظاهرات ضدصهیونیستی در دانشگاه‌های کانادا + فیلم
  • ادامه اعتراضات در تفلیس و هشدار اتحادیه اروپا
  • فیلم| علیه خزان شرافت و دروغ دموکراسی در صحن علنی پارلمان اصفهان