Web Analytics Made Easy - Statcounter

رهبر حزب اسلامی و نامزد انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان اعلام کرد که مرجع قدرتمندی برای تصمیم گیری درمورد صلح و انتخابات در این کشور وجود ندارد و خارجی‌ها انتخابات را مدیریت می‌کنند. ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ - ۱۰:۰۱ بین الملل آسیا-اقیانوسیه نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «گلبدین حکمتیار» رهبر حزب اسلامی و از نامزدان انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان بار دیگر از دولت این کشور به دلیل عدم صلاحیت در برابر خارجی‌ها انتقاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی مدعی شد که مدیریت انتخابات ریاست جمهوری افغانستان از سوی خارجی‌ها صورت می‌گیرد و هیچ یک از مسئولان صلاحیت تصمیم گیری مستقلانه را ندارد.

حکمتیار گفت که مرجع قدرتمندی برای تصمیم گیری در روند صلح وجود ندارد که از مردم نمایندگی کند، ارگ ریاست جمهوری، کابینه و پارلمان در افغانستان مرجع نیستند.

رهبر حزب اسلامی همچنین ارگ ریاست جمهوری افغانستان را به تلاش برای بدنام سازی و تخریب احزاب سیاسی این کشور متهم کرد.

وی اظهارداشت: با ادامه کار اشرف غنی تا زمان انتخابات مشکلی ندارم اما انتخابات ریاست جمهوری باید با انتخابات شوراهای شهرستان و شوراهای ولایتی همزمان برگزار شود.

نامزد انتخابات ریاست جمهوری افغانستان ادامه داد: برای جلوگیری از برگزاری لویه جرگه قانون اساسی، برگزاری انتخابات شوراهای شهرستان‌ها و شوراهای ولایتی به تاخیر افتاده است.

حکمتیار تاکید کرد که بدون برگزاری انتخابات شفاف در افغانستان صلح برقرار نمی‌شود و تلاش‌های صلح نیز تنها زمانی نتیجه می‌دهد که مرجع تصمیم گیری قدرتمندی در این کشور شکل بگیرد آن هم بطوری که حق وتو در تصمیم‌ها را نداشته باشد.

رهبر حزب اسلامی در حالی از کارکرد حکومت وحدت ملی انتقاد کرده که پیش از این همواره با تخریب جریان اپوزیسیون از اشرف غنی حمایت کرده است.

«حکمتیار»؛ کارنامه‌ای مملو از ناسازگاری، فرار و آوارگی گزارش تسنیم| ایجاد تفرقه و «شیعه ستیزی»؛ ماموریت حکمتیار در افغانستان چیست؟

اگر چه دخالت خارجی‌ها بویژه آمریکا در امور انتخاباتی در افغانستان همواره وجود داشته اما به نظر می‌رسد که حکمتیار با غیرواقعی دانستن انتخابات ریاست جمهوری در افغانستان به دنبال تشدید تنش‌ها و بی‌ثباتی در این کشور است.

برخی‌ها بر این باورند که حکمتیار از سوی سازمان اطلاعات ارتش پاکستان ماموریت دارد تا با ایجاد تفرقه و اظهارات ضد و نقیض، تنش‌های سیاسی، قومی، مذهبی در افغانستان را افزایش دهد..

انتهای پیام/.

R1447/P/S8,87,1413/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "افغانستان"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار افغانستان اخبار افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۰۸۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیدار رئیس شورای ریاست جمهوری بوسنی با سفیر ایران در سارایوو

به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما؛ ابوذر ابراهیمی ترکمان سفیر کشورمان در بوسنی و هرزگوین با دنیس بچیرویچ عضو و رئیس شورای ریاست جمهوری این کشور دیدار و گفتگو کرد.
ابوذر ابراهیمی ترکمان سفیر جمهوری اسلامی ایران در بوسنی و هرزگوین با دنیس بچیروویچ عضو مسلمان و رئیس دوره‌ای شورای ریاست جمهوری بوسنی و هرزگوین روز سه شنبه ۴ اردیبهشت در محل ساختمان ریاست جمهوری دیدار و گفتگو کرد.
در ابتدا بچیروویچ ضمن ابراز خشنودی از این دیدار به سفیر کشورمان خوش آمد گفت و آرزو کرد در مدت ماموریت وی روابط دوکشور بیش از پیش توسعه یابد.
وی گفت: کمک‌های جمهوری اسلامی ایران در دوران جنگ به مردم بوسنی و هرزگوین همواره در خاطره مردم این کشور به نیکی ماندگار است. سپس ضمن ارائه توضیحاتی در باره نسل کشی در سربرنیتسا در سال ۱۹۹۵ خواستار حمایت کشور‌های اسلامی از قطعنامه محکومیت نسل کشی که در مجمع عمومی سازمان ملل در معرض رای گیری قرار خواهد گرفت، شد.
ابوذر ابراهیمی ترکمان نیز گفت: سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران حمایت از حاکمیت ملی و همزیستی مسالمت آمیز در بوسنی و هرزگوین است و خواستار توسعه همه جانبه روابط دو کشور شد. در پایان سفیر کشورمان چند کتاب ترجمه شده به زبان بوسنیایی از جمله دیوان حافظ و الهی نامه عطار نیشابوری را به رییس جمهور بوسنی و هرزگوین هدیه کرد.
دنیس بچیروویچ نیز کتاب خود را به سفیرمان هدیه داد. او در ابتدای کتاب نوشت: تقدیم به سفیر محترم جمهوری اسلامی ایران ابوذر ابراهیمی ترکمان به نشانه توجه و احترام.

دیگر خبرها

  • قطب گردشگری، ترمینال خارجی ندارد
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی حساب‌کشی کنید
  • مهاجری خطاب به ذوالنور: از رئیسی و دولت حساب‌کشی کنید
  • رئیس جمهوری با حدود یکصد اتهام
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • سیاست خارجی ترامپ در صورت پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا
  • بررسی تحولات افغانستان در دیدار کاظمی قمی و حکمتیار
  • استقبال رسمی رئیس جمهور سریلانکا از آیت‌الله رئیسی
  • هیات اقتصادی پیونگ یانگ عازم ایران می‌شود
  • دیدار رئیس شورای ریاست جمهوری بوسنی با سفیر ایران در سارایوو