Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

سرویس بین الملل- همزمان با طرح ادعای آمریکا درباره نقش داشتن ایران در حملات اخیر علیه نفتکش‌ها در دریای عمان، رسانه‌ها به گمانه‌زنی درباره احتمال رویارویی نظامی تهران – واشنگتن پرداخته‌اند.

به گزارش آفتاب‎نیوز؛ روزنامه اسرائیلی "معاریو" به نقل از منابع دیپلماتیک در سازمان ملل متحد مدعی شده که ایالات متحده آمریکا در حال برنامه‌ریزی برای انجام حمله تاکتیکی علیه ایران در واکنش به آن چیزی است که واشنگتن مدعی شده است تهران در حملات اخیر علیه نفتکش‌ها در دریای عمان نقش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شبکه خبری در ادامه با اشاره به اینکه این منابع آگاه ناشناس در سازمان ملل متحد به روزنامه اسرائیلی "معاریو" این خبر را اعلام کرده‌اند، می‌نویسد: "به نقل از این منابع، مقام‌های دولت ترامپ مذاکرات بی وقفه‌ای را با فرماندهان نظامی ارشد امریکایی داشته‌اند. این منابع آگاه گفته‌اند که مذاکرات درباره راه‌اندازی حمله نظامی هوایی علیه تاسیسات هسته‌ای ایران بوده است. یک دیپلمات غربی نیز گفته است که این بمباران گسترده اما محدود شده و برای نابودی یک یا چند هدف خاص خواهد بود".

این روزنامه می‌نویسد ظاهرا تصمیم برای اقدام نظامی پیش از اعلام نظر ایران برای افزایش سطح غنی‌سازی اورانیوم در واکنش به تشدید تنش در روابط تهران و واشنگتن بوده است.

این منابع می‌گویند ترامپ علاقه‌ای به حمله نظامی نداشته است اما با نفوذ "مایک پمپئو" وزیر خارجه امریکا بر او صبر خود را از دست داده است.

نشریه "فارین پالسی" نیز در گزارش کوتاهی به وزن سنگین‌تر نیروی نظامی در رویکرد ترامپ نسبت به ایران پرداخته است. این نشریه می‌نویسد: "مقام‌های رسمی امریکایی اعلام کرده‌اند که پیشنهاداتی برای اعزام شش هزار سرباز اضافی امریکایی به منطقه ارائه شده‌اند".

این نشریه می‌نویسد: "ایالات متحده همه گزینه‌ها از جمله استفاده از قوای نظامی را در مورد ایران پس از حملات اخیر به تانکرها در خلیج فارس مدنظر قرار داده است. به نظر می‌رسد امریکا با جدیت قصد دارد به سوی رویارویی نظامی با ایران پیش رود. گزارش‌ها نشان می‌دهند که مقام‌های پنتاگون از جمله فرماندهی مرکزی امریکا درحال آماده‌سازی خود برای اعزام شش هزار نیروی اضافی به منطقه از جمله دو اسکادران جنگنده، ناوهای نیروی دریایی امریکا و زیردریایی‌های آن نیرو و هم چنین سامانه دفاع موشکی پاتریوت هستند. در این میان نمایندگان جمهوری‌خواه کنگره خواستار اقدام نظامی امریکا علیه ایران هستند. این در حالی است که دموکرات‌ها مخالف جنگ هستند".

در همین حال، نشریه "آتلانتیک" نیز در مقاله‌ای اشاره می‌کند که ایران گزینه‌هایی در اختیار دارد که در حال آغاز به استفاده از آن‌ها در برابر امریکا است.

این نشریه می‌نویسد: "کارزار فشار حداکثری واشنگتن علیه تهران نه تنها ایران را تسلیم و وادار به عقب‌نشینی نکرده بلکه نتیجه معکوس داشته و ایران بیشتر پیش‌روی می‌کند. ایران پس از خروج امریکا از برجام در توافق هسته‌ای باقی ماند اما اکنون در حال واکنش متقابل نشان دادن است. روز دوشنبه ایران اعلام کرد طرح روشن و سریعی برای عقب‌نشینی از تعهدات خود در برجام دارد مگر آن که دیگر دولت‌های امضاکننده برحام کاری کنند که ایران از برجام سود ببرد. این موضوع پس از اتهام ترامپ علیه ایران درباره نقش داشتن آن کشور در حمله به تانکرها در خلیج فارس مطرح شد. اگر فرض دولت ترامپ این بود که کارزار فشار حداکثری ایران را وادار به عقب‌نشینی بدون هیچ هزینه‌ای برای امریکا یا متحدان آن کشور خواهد کرد، این ایده‌ای اشتباه بوده است. علیرغم آنکه دو طرف می‌گویند که تمایلی به جنگ ندارند اما در حال حرکت به آن سمت هستند".

این نشریه در ادامه می‌نویسد: "ایران در حال گسرش قدرت مانور خود است و به اروپایی‌ها اولتیماتومی 60 روزه درباره برجام داده است. ایران می‌گوید یا اروپایی‌ها کاری می‌کنند که تهران از برجام سود مالی و تجاری کسب کند یا آنکه به سرعت غنی‌سازی اورانیوم را به میزانی بیش از میزان قبل افزایش خواهد داد. اروپایی‌ها در حال تلاش برای ایجاد سازوکار مالی به منظور سود بردن ایران از برجام بوده‌اند اما به دلیل مجازات‌های تحریمی امریکا علیه شرکت‌های اروپایی همکاری‌کننده با ایران این سازوکار تاکنون موفق نبوده است.

ترامپ می‌گوید که تغییر نظام سیاسی ایران را نمی‌خواهد اما به نظر می‌رسد تهران بین جنگ اقتصادی و نظامی تمایزی قائل نمی‌شود و معتقد است که هر دو با هدف فروپاشی نظام سیاسی آن کشور از سوی امریکا اعمال شده‌اند.

این نشریه در ادامه می‌نویسد: "در گزارش تازه نظامی پنتاگون ادعا شده که سپاه قصد دارد با استفاده از تسلیحات و تجهیزات خود از جمله موشک‌های کروز دفاع ساحلی، قایق‌های کوچک تندروی مسلح، مین‌های دریایی و بالگردهای مجهز به موشک کنترل تنگه هرمز را در اختیار داشته باشد. در عرصه زمینی نیز شاهد حملات انصارالله یمن علیه مواضع عربستان هستیم. هر دو طرف ایرانی و امریکایی تاکید کرده‌اند که به دنبال جنگ نیستند اما فضای خصومت و سردرگمی در روابط میان دو کشور راه دیگری جز حرکت به سوی جنگ را باقی نمی‌گذارد".

شبکه خبری "راشاتودی" نیز در گزارشی تحلیلی به این موضوع می‌پردازد که اگر جنگی میان ایران و امریکا روی دهد تصادفی نخواهد بود بلکه با برنامه‌ریزی و طراحی از پیش انجام شده امریکا است.

این شبکه خبری در این‌باره می‌نویسد: "چرا رسانه‌های امریکایی می‌گویند و می‌نویسند که احتمال درگیری نظامی "تصادفی" میان ایران و امریکا بالاست؟ واقعیت غیر از این است. امریکا به اشتباه و تصادفی به جنگ نمی‌رود. هفته گذشته ترامپ ایران را مقصر حمله به نفتکش‌ها دانست. پمپئو وزیر امور خارجه امریکا نیز اظهارات تحریک‌آمیزی را علیه ایران بیان کرده و می‌گوید ایران عامل تحریک در منطقه است. واقعیت اما آن است که نئومحافظه‌کاران که اطراف ترامپ را گرفته‌اند سال‌هاست که در ایجاد داستان‌های جعلی برای ایجاد بهانه به منظور حمله نظامی علیه دیگر کشورها سابقه دارند. افرادی در کاخ سفید حضور دارند که خواستار جنگ علیه ایران هستند. پمپئو و بولتون نشان داده‌اند که اشتهای زیادی برای جنگ با ایران دارند. این موضوع مربوط به ماه‌های اخیر نیست بلکه سال‌هاست که جریان دارد. "جان بولتون" مشاور امنیت ملی ترامپ در سال 2015 میلادی در مقاله‌ای در "نیویورک تایمز" خواستار بمباران تاسیسات هسته‌ای ایران شده بود. او به طور علنی خواستار اجرای رویکرد تغییر رژیم در قبال ایران شده است. در نتیجه، آنان به دنبال یافتن بهانه ای برای جنگ با ایران هستند. این مسائل "تصادفی" نیستند".

منبع: آفتاب

کلیدواژه: توافق هسته ای برجام غنی سازی اورانیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۱۵۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اثرات مقاومت در آن سوی آتلانتیک

دیپلمات پیشین کشورمان اعتراضات دانشجویان نسبت به جنایت‌های رژیم صهیونیستی را نشانه بسیار مهمی دانست که عنصر مقاومت در آن سوی آتلانتیک هم اثرات خود را به ثمر نشانده است.

به گزارش ایسنا، هشتمین ماه از آغاز عملیات طوفان الاقصی و جنایات رژیم صهیونیستی علیه مردم غزه می‌گذرد، موج حمایت از مردم غزه و محکوم کردن تجاوزات اسرائیل تقریبا در اکثر کشورها به راه افتاده و این رژیم را مستاصل کرده است. دامنه حمایت از فلسطین و اعتراضات دانشجویی که از دانشگاه‌های آمریکا آغاز شده بود، همچنان ادامه دارد و علاوه بر آمریکا،‌ در بسیاری از کشورهای اروپایی از جمله انگلیس و فرانسه نیز شکل گرفته است. 

در حال حاضر تحولات بسیاری در خاورمیانه  و غرب آسیا شکل می‌گیرد که آینده آن‌ها نا معلوم است از تلاش‌هایی که بلینکن در جریان سفر به عربستان برای سازش با رژیم صهیونیستی انجام داد تا قطع روابط تجاری ترکیه با این رژیم، بخشی از این اتفاقات است که تا نتیجه جنگ غزه روشن نشود معلوم نیست این جریانات به کدام سمت و سو می‌رود.

«سید علی سقائیان» در گفت‌وگو با ایسنا در تحلیل خود از تحولات اخیر منطقه اظهار داشت: با توجه به اتفاقات اخیر در منطقه و بعد از انجام عملیات وعده صادق؛ شاهد هستیم که میوه‌های عنصر مقاومت در منطقه در حال عرصه و عرضه است، نمونه‌ آن اتفاقی است که در شبه جزیره عربستان با تلاش‌های رژیم جنایت‌کار آمریکا در ارتباط سازش با رژیم صهیونیستی افتاد که موفق به تحقق اهداف‌ و خواسته‌شان نشدند، از سوی دیگر در پی فشارهای سیاسی زیادی که در منطقه شکل گرفت ترکیه نهایتا وارد عمل شد و ارتباط تجاری خود را با رژیم صهیونیستی قطع کرد. 

وی تصریح کرد: عملیات وعده صادق نقطه عطف و عنصر مقاومت در منطقه است و از این پس باید به دنبال کسب موقعیت‌های برتر باشیم و چنین اقداماتی با تدبیر صحیح و پیش‌بینی دقیق صورت گیرد. 

اعتراضات دانشجویی که تقریبا در اکثر دانشگاه‌های غرب شکل گرفته از آمریکا آغاز شد، آمریکا متحد نزدیک رژیم صهیونیستی است و دانشجویان به دلیل حمایت‌های سیاسی و مالی ایالات متحده از این رژیم در پی تداوم جنایت‌ها علیه مردم غزه، دست به اعتراض زدند، این اعتراضات واکنش تندی را از سوی نتانیاهو به دنبال داشت و او دانشجویان را «اوباش یهودستیز» خطاب کرد و مدعی شد که این دانشجویان دانشگاه‌های برتر را تصرف کرده و خواستار نابودی اسرائیل هستند. 

سقائیان دیپلمات پیشین کشورمان یادآور شد: تظاهرات دانشجویان آمریکایی در دانشگاه‌های مختلف که از دانشگاه کلمبیا آغاز شد، خود نشانه بسیار مهمی است که نشان می‌دهد عنصر مقاومت در آن سوی آتلانتیک هم اثرات خود را به ثمر نشانده است.

وی همچنین یادآور شد این اتفاقات از برکات خون شهدا به ویژه شهدای مقاومت است که این راه همچنان ادامه دارد و علی رغم تمام تلاش مذبوحانه رژیم صهیونیستی در ترور سردارانی چون سردار زاهدی و یارانش در بخش کنسولی سفارت ایران در سوریه، عنصر مقاومت سرلوحه تمام شعارها، گفتارها و خواسته مردم مظلوم فلسطین و سایر نیروهای مقاومت قرار دارد. 

وی خاطرنشان کرد: اگر نیم نگاهی به آن سوی کشورها مانند آمریکا بیندازیم، موج جدید مقاومت علی‌رغم تفاوت‌های هویتی و مذهبی شکل گرفته و شاهد آزادی خواهی و دفاع از مردم مظلوم غزه و مسلمانان  هستیم. 

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • انصراف قالیباف از نمایندگی مجلس جدی است؟ /برنامه ریزی ۵ ساله برای ورود به انتخابات ۱۴۰۸ /دولت رئیسی علیه قالیباف دست به کار شد
  • اثرات مقاومت در آن سوی آتلانتیک
  • موشک‌های ایرانی کشورهای عربی را بر سر عقل آورد؟ / اخراج محترمانه ارتش امریکا از خاک امارات +فیلم و تصاویر
  • سردار رشید: در عملیات وعده صادق، 240 جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند/ اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد/ آمریکا و اروپا رایگان هر امکانی را که رژیم صهیونیستی نیاز داشته باشد، در اختیارش قرار می‌دهند حتی بمب اتم!
  • سرنوشت اوکراین در سال انتخاباتی آمریکا و گزینه های کی‌یف
  • ناگفته هایی از عملیات حماس و عملیات وعده صادق: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • پیشنهاد جنجالی ایلان ماسک علیه دانشجویان معترض امریکا | نتایج نظرسنجی میلیونی‌اش را ببینید
  • سردار رشید: در حمله سپاه به اسرائیل، ۲۴۰ جنگنده آمریکا و ناتو به اسرائیل کمک کردند /اسرائیل جرأت نکرد تصاویر دو پایگاه نظامی اش را به دنیا نشان دهد
  • اسرائیل جرأت نشان دادن خسارت‌های عملیات ایران را نداشت
  • رشد خیره‌کننده ایران در بازار تسلیحات پیشرفته جهانی