Web Analytics Made Easy - Statcounter


به گزارش ایرنا، قاسم سلیمانی دشتکی روز سه شنبه در جلسه هم اندیشی برنامه اقدام مشترک توسعه منابع طبیعی و آبخیزداری منطقه زاگرس در استان ایلام از احیاء بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان با ایجاد شبکه های انتقال و توزیع آب از جمله ایجاد خطوط اصلی انتقال آب که توسط وزارت نیرو در استان ایلام خبر داد و اظهار داشت: با تامین شبکه های آبرسانی که با همت وزارت جهاد انجام شد اراضی کشاورزی تقویت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سال گذشته ۳۶ هزار هکتار اراضی کشاورزی استان با حضور معاون اول رئیس جمهور به بهره برداری رسید و امسال نیز ۲۶ هزار هکتار در سفر رئیس جمهوری به بهره برداری خواهد رسید. استاندار ایلام با اشاره به مخاطرات پیش روی عرصه های طبیعی در کشور و استان تاکید کرد: بر اساس وقایع موجود، در گذشته های نه چندان دور شاهد وجود کوه های سرسبز، مراتع غنی و جنگل های خوبی بودیم اما با سهل انگاری، طمع ورزی یا اقدامات غلط روز به روز از طبیعت و انفال طبیعی کاسته می شود.

وی با بیان دخالت بشر در طبیعت  که باعث تخریب جنگلها و مراتع شده است ، افزود: اما در استان ایلام با توجه به علاقه و اهمیت مردم نسبت به طبیعت و نیز اقدامات موثر مسئولان وضعیت منابع طبیعی بهتر بوده و برای حفظ طبیعت اقدمات موثر و کلانی در حوزه های جنگل کاری ، بیابان زدایی ، آبخیزداری انجام داده و این روند همچنان ادامه دارد.

سلیمانی دشتکی یادآور شد: فعالیت های بسیار خوب و موثری در بحث آبخیزداری و آبخوان داری از جمله جنگل کاری در بیش از ۶۰ هزار هکتار در عرصه های طبیعی استان ایلام صورت گرفت و در مبحث کنترل سیل هم بعد از وقوع سیل سال ۹۴ اقدامات بسیار موثری انجام شد.

وی توضیح داد: طی ۲ سال اخیر فعالیت های بسیار خوبی در بحث پیشگیری از وقول سیل انجام شد که نتیجه آن اقدام های آبخیزداری در مهار سیل فروردین امسال در استان ایلام نمود پیدا کرد و امنیت شهرها در بحث کنترل سیلاب در استان تامین و همچنین یکی از بزرگترین فعالیت ها در کنترل سیلاب در مسیر آب ایجاد حدود ۲۰ پارک جنگلی چند منظوره در نقاط مختلف بود.

سلیمانی دشتکی گفت: فعالیت های موثر و مثبت دیگری در استان ایلام در راستای جلب مشارکت عمومی برای احیاء جنگل ها و مراتع و آبخیزداری و آبخوانداری انجام شد و برای حفط طبیعت و انجام کار بهتر، واگذاری این عرصه ها به مردم و جوامع محلی بود که در فعالیت های منابع طبیعی مشارکت فعال دارند و گسترش کاشت درختان مثمر در این عرصه ها با مشارکت بخش دولتی و مردم از جمله این فعالیت ها است و مردم نیز نسبت به حفظ و بهره برداری ورود کرده اند.

وی با بیان اینکه در منطقه زاگرس شخم طولی کوهپایه ها یک خطر جدی برای منابع طبیعی و فرسایش خاک است، یادآور شد: برای یک میلیمتر تولید خاک ۶۰ سال نیاز است ولی با شخم اشتباه سالانه چهار میلیمتر خاک از بین می رود.

استاندار ایلام افزود: در استان ایلام برای کاهش فرسایش خاک در مناطق طبیعی طرح های آبخیزداری و آبخوان داری ایجاد شده و به جای کشت غلات ایجاد کشت هایی مانند گل نرگس و دیگر کشت ها جایگزین شده است.

۶۱۱۹/۷۱۷۲ 

منبع: ایرنا

کلیدواژه: استان ایلام جنگل سازمان جنگل ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۲۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز بوشهر؛ احمد محمدی زاده اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر بیان کرد: این شهر در ساحل خلیج فارس در منطقه دلوار قرار دارد و این مجموعه در مساحت ۸۵۰ هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی اضافه کرد: در مجموع در ۲ شهر مولد کشاورزی استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰ هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۸۵۰ هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهر‌های مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان دارد.

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۵۰۰ مترمربع از اراضی ملی عنبرآباد رفع تصرف شد
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • رفع تصرف ۴۶۰۰ هکتار از اراضی ملی سیستان و بلوچستان
  • رفع تصرف بیش از ۲ هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از دو هزار هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • رفع تصرف بیش از ۲۱۰۰ هکتار اراضی ملی و منابع طبیعی در آذربایجان‌غربی
  • شکسته شدن بند خاکی در روستای بیجورد بردسکن بر اثر سیلاب
  • رفع تصرف و بازپس گیری ۳هکتار از اراضی ملی اشنویه
  • آغاز به کار شورا‌های همیار طبیعت خراسان رضوی