Web Analytics Made Easy - Statcounter

الیاس حضرتی عضو فراکسیون امید مجلس شورای اسلامی به عنوان ریاست جدید کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی انتخاب شده است؛ این در حالی است که فعالیت رسانه‌ای وی نمود بیشتری دارد و براساس گفته یکی از اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس لابی‌گری منجر به انتخاب حضرتی شده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ طی روزهای گذشته چهارمین اجلاسیه انتخاب هئیت رئیسه کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی برگزار شد و اعضای هئیت رئیسه به ریاست الیاس حضرتی انتخاب شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 


بر اساس اینفوگرافیک منتشر شده توسط سایت پارسینه الیاس حضرتی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته مدیریت دولتی و عضو شورای پول و اعتبار کشور است که در کارنامه فعالیت او علاوه بر نمایندگی مجلس شورای اسلامی در دوره های مختلف از حوزه انتخابیه رشت و تهران آنچه که نمود بیشتری دارد فعالیت وی در عرصه رسانه و مدیر مسئولی سه رسانه اعتماد آنلاین، روزنامه تعادل و اعتماد است؛ اما بر اساس جستجو و پیگیری انجام گزارشی مبنی بر فعالیت های اقتصادی وی غیر از عضویت در شورای پول و اعتبار کشور به چشم نمی خورد.

الیاس حضرتی قائم مقام حزب اعتماد ملی است که در این سالها به اذعان خودش تلاش بسیاری برای رفع حصر محصورین فتنه داشته است؛ وی بهمن ماه سال 97 عنوان کرد: «در ۲ سال و نیم گذشته با تمامی شخصیت‌ها و مسئولانی که در مسئله حصر تأثیرگذار هستند حدود ۲۰ جلسه برگزار کردیم. در این جلسات نه تنها حصر آقای کروبی، بلکه حصر آقای موسوی و خانم رهنورد و رفع محدودیت برای آقای خاتمی را نیز مطرح کردم.»

حضرتی همچنین در اردیبهشت ماه 98، در نطقی در صحن علنی مجلس خواستار رفع حصر موسوی و ممنوع‌التصویری خاتمی شده است. او می‌گوید: «باید رفع حصر را آنی حل کنند، ممنوع‌التصویری و محدودیت‌های آقای خاتمی را به عنوان سیاستمداری که تلاش دارد کمک کند، رفع کنند.»

به نظر می‌رسد الیاس حضرتی به عنوان نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی بیش از آنکه در حوزه فعالیتهای کمیسیون اقتصادی و رفع مشکلات مردم دغدغه مند باشد؛ اولویتهای دیگری همچون حمایت از سران فتنه را در دستور کار دارد.

قابل ذکر است مدتی نیز تصویر جلسه الیاس حضرتی با مفسد اقتصادی مشهور شهرام جزایری سوژه کاربران شبکه های اجتماعی شده بود.


 

این در حالی است که محمد رضا پور ابراهیمی نماینده مردم کرمان و راور در مجلس شورای اسلامی طی سه سال گذشته از عمر دهمین مجلس شورای اسلامی به طور متوالی ریاست کمیسیون اقتصادی مجلس را به عهده داشته است؛ او دارای مدرک دکتری مدیریت مالی است و کارنامه پر باری در عرصه اقتصادی کشور و استان کرمان دارد.

حجت الاسلام و المسلمین سید ناصر موسوی لارگانی عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در رابطه با انتخاب الیاس حضرتی به عنوان ریاست کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در گفتگو با نود اقتصادی عنوان کرد: در رای گیری برای تعیین رئیس کمیسیون اقتصادی، رای پورابراهیمی و حضرتی 11 بر 11 مساوی بود و حضرتی با قرعه کشی رای آورد.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه رای آوری در کمیسیون‌های مجلس مبتنی بر لابی‌گری است، گفت: تا صبح روز رأی گیری پورابراهیمی و بحرینی برای ریاست کمیسیون اقتصادی، رقیب بودند و پورابراهیمی رای بیشتری داشت، ولی عصر به یکباره الیاس حضرتی کاندید شد و یکی از رای دهندگان هم،‌ هنگام رای گیری در کمیسیون اقتصادی حضور نداشت، همین مسئله باعث شد تا الیاس حضرتی رئیس کمیسیون اقتصادی شود.

آنچه از شرایط بر می آید این است که نشاندن فردی با کارنامه ای تهی از فعالیت اقتصادی بر مسند ریاست مهمترین کمیسیون مجلس بیشتر به تسویه حساب اصلاح طلبان در ماجرای حذف علی مطهری از هیات رئیس همجلس بر میگردد؛ شاید حذف پورابراهیمی به عنوان مهمترین منتقد اقتصادی دولت زهرچشم اصلاح طلبان بود.

با توجه به شرایط اقتصادی کشور و مشکلاتی متعددی که دشمنان نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران برای ما ایجاد می کنند؛ مناسب تر بود افرادی در تصدی پست ها قرار بگیرد که اشراف بیشتری به مسائل کشور داشته باشند تا بتوانند با همت و تلاش مضاعف برای حل مشکلات گام بردارند؛ نه به این صورت که با لابی گری و انتخاب گزینشی، افرادی را انتخاب کنند تا به منافع حزبی خود برسند.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۴۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد

حبیب الله بوربور دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان درباره برنامه این حزب برای دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی گفت:  در مرحله اول انتخابات در لحظات پایانی روز تبلیغات انتخابات لیستی به عنوان دلسوزان انقلاب ارائه دادیم که این اقدام برای آن بود که لیست ائتلاف لیست جامعی نیست و خودمان به عنوان جمعیتی مستقل  می توانیم لیستی ارائه دهیم.

وی درباره لیست مستقل این جمعیت برای دور دوم انتخابات گفت: از آن لیست  ۵ نفر در دور اول به مجلس رفتند و ۱۰ نفر در دور دوم حضور دارند و از لیست‌های دیگر ۶ نفر را انتخاب کردیم و ۱۶ نفر نهایی لیست خودمان را برای دور دوم انتخابات با عنوان جریان وفاق انتخاب کردیم.  

بوربور عنوان کرد: لیست این افراد قطعی شده و تمام موضوعات برای تبلیغات هم نهایی شده است.  

وی تاکید کرد: برای تکمیل لیست افراد حاضر شدند و درخواست هایی برای حضور در لیست نهایی داشتند . با کارشناسی‌هایی که انجام دادیم این لیست ۱۶ نفره را نهایی کردیم.

وی افزود: قواعد و قوانین ما آن بوده که کسانی که مردم به آن‌ها رای بالاتری داندند به احترم این رای در لیست قرار دادیم و ۶ نفر باقی مانده هم بر اساس نیاز کمیسیون‌ها و تخصص و تجربه آن‌ها انتخاب شده اند.  ۱۰ نفر، اما جز افرادی هستند که در لیست دلسوزان انقلااب در دور اول حاضر بودند.

دبیرکل جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی افزود: ما اعتقاد داریم که بالای دو سوم این ۱۶ نفر رای خواهند آورد.

وی درباره مشارکت مردم در دور دوم انتخابات گفت: ۴۵ نفر باید برای مجلس شورای اسلامی انتخاب شوند و برای همین مردم کار آسان تری را نسبت به دور اول انتخاب از میان چندین هزار نفر دارند.

وی اظهار کرد: در تهران ۱۶ نفر باید انتخاب شوند. که اهمیت زیادی دارد. چرا که اصولا نماینده‌های تهران در مجلس بسیار مهم و تاثیرگذار هستند و این تاثیرگذاری باعث می‌شود که در تهران مردم از لیست‌ها و افرادی که می شناسند برای انتخاب نهایی خود استفاده کنند. البته ما سعی کردیم بدون در نظر گرفتن جریاناتی که مربوط به لیست‌های متفاوت است ۱۰ نفر از لیست دلسوزان خود انتخاب کنیم و ۶ نفر هم بر اساس نیاز کمیسیون‌های مجلس و رای آوری احتمالی آن‌ها قرار داددیم تا به رای مردم هم احترام گذاشته باشیم.

با اعلام حبیب الله بوربور اسامی لیست ۱۶ نفره  جمعیت وفاداران انقلاب اسلامی به عنوان فهرست وفاق به شرح زیر است.  

۱. احمد نادری ۲. ابراهیم عزیزی ۳. سمیه رفیعی ۴. ابوالفضل ظهره وند ۵. حسین نجابت ۶. عبدالحسین روح الامینی نجف آبادی ۷. زهره سادات لاجوردی ۸. زینب قمصری ۹. علیرضا سلیمی ۱۰. محمد حسین حسین زاده بحرینی ۱۱. حسن خجسته باقر زاده ۱۲. مهدی عسگری ۱۳. مجتبی زارعی ۱۴. علی اصغر پور محمدی  ۱۵. سید نظام الدین موسوی ۱۶. مجتبی رحماندوست 

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی مجلس

دیگر خبرها

  • دغدغه مردم در حوزه اشتغال است
  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • «شفافیت» یکی از مهمترین موضوعات مورد نیاز در مجلس آینده است
  • اولویت مجلس آینده «اقتصاد» و «فرهنگ» خواهد بود
  • باید بعد از انتخابات «لیست‌بندی‌ها» را کنار گذاشت
  • باید افراد اصلح را به مردم معرفی کنیم
  • یکی از مطالبات مردم در دور اول انتخابات مجلس موضوع تحول بود
  • فهرست وفاق برای دور دوم مجلس شورای اسلامی در تهران مشخص شد
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی