Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-26@03:26:01 GMT

البرز خواهان سهم بیشتری از آب سدهای کرج و طالقان شد

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۳۷۰۷

البرز خواهان سهم بیشتری از آب سدهای کرج و طالقان شد

‌نماینده عالی دولت در استان البرز گفت: مکاتبات لازم را برای افزایش سهم البرز از منابع سدهای امیرکبیر و طالقان داشته‌ام، اکنون برای تحقق این امر پیرو مذاکرات صورت گرفته باید مدیرکل آب منطقه‌ای استان پیگیری کند.

‌به گزارش ایسنا، شهبازی امروز سه‌شنبه ۲۸ خرداد در جلسه شورای حفاظت از منابع آب استان که در استانداری برگزار شد، با تاکید بر ضرورت تسریع در تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز استان، افزود: البرز از منابع آبی خوبی برخوردار است و امسال نیز شاهد بارش‌های خوبی در سطح استان بوده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: البرز طبیعت کم نظیری دارد که فرصت‌های بسیاری را به صورت طبیعی برای این استان و سایر استان‌های کشور مهیا کرده است.

شهبازی گفت: باید با فرهنگ‌سازی و آگاهی بخشی نسبت به اصلاح الگوی مصرف آب اقدام و برنامه ریزی کرد ولی در مجموع اکنون البرز تنش آبی ندارد.

وی افزود: منابع آبی البرز بسیار غنی است از این رو باید کمبودها را طی رایزنی با وزارت نیرو از طریق افزایش سهم حق آبه استان جبران کنیم.

استاندار البرز گفت: مکاتبات لازم را برای افزایش سهم البرز از منابع سدهای امیرکبیر و طالقان داشته‌ام، اکنون برای تحقق این امر پیرو مذاکرات صورت گرفته باید مدیرکل آب منطقه‌ای استان پیگیری کند.

وی افزود: تخصیص پساب حاصل از انتقال آب سدهای استان به تهران به عنوان یک مطالبه مردمی باید در اسرع وقت اجرایی شود.

شهبازی عنوان کرد: باید با مدیریت صحیح تعادل لازم را در مدیریت منابع آبی و مصرف البرز برقرار کنیم.

وی گفت: تعیین تکلیف چاه‌های غیرمجاز و هوشمندسازی چاه‌های مجاز از اهم امور آب منطقه‌ای البرز محسوب می‌شود.

استاندار البرز افزود: افزایش کمی و کیفی فعالیت‌های سازمان‌های مردم نهاد در حوزه آب تأثیر بسزایی در اصلاح الگوی مصرف و آگاهی بخشی به جامعه دارد.

وی خاطرنشان کرد: ضرورت دارد شبکه‌های فرسوده آبرسانی بازسازی شود.

شهبازی گفت: انجام اقدامات آبخیزداری و آبخوان داری باید به جد در دستور کار آب منطقه‌ای و جهاد کشاورزی البرز قرار گیرد.


انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: حق آبه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد

اختراع کاربردی دانشجوی دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان، با عنوان دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه {زنبور عسل} مجهز به سنسور بیهوشی از سوی مرکز مالکیت معنوی سازمان ثبت اسناد و املاک کشور ثبت شد.

به گزارش ایسنا، مصطفی شهبازی‌پاچال، دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان و اهل شهرستان دلفان گفت: یکی از ظرفیت‌های استان لرستان، زنبورداری و تولید عسل است؛ اختراع اینجانب در راستای این ظرفیت‌ها و ارتقای تولید است.

شهبازی‌پاچال افزود: «نژاد زنبورهای ایرانی دارای ضعف‌هایی است؛ تلاشم این بوده است با این اختراع، ضعف‌ها رفع شود».

وی ادامه داد: نژادهای مختلف زنبور در جهان را مورد بررسی علمی و تحقیقاتی قرار دادم؛ با تلقیح مصنوعی می‌توان در نژاد مورد نظر، نقاط ضعف را برطرف کرد.

دانشجوی دکترای دامپزشکی دانشگاه لرستان، اظهار داشت: رفتار نیش‌زنی زنبورهای بومی ایران، شدید است؛ این یک ضعف است؛ زیرا رغبت زنبوردار برای رسیدگی به کندوها، کمتر می‌شود؛ دستگاه اختراع شده توسط اینجانب، براساس تلقیح مصنوعی، باعث رفع این ضعف می‌شود.

شهبازی‌پاچال ادامه داد: توانایی زنبورهای بومی برای سپری‌نمودن فصل سرد زمستان، پایین است؛ به همین علت، در فصل زمستان، زنبورداری بومی بدون تلقیح مصنوعی، بین 40 تا 50 درصد تلفات دارد؛ این، یک نقطه ضعف است؛ با تلقیح مصنوعی از طریق دستگاه مذکور، این ایراد رفع خواهد شد.

وی، خاطرنشان کرد: «زادآوری و تولید محصولات برخی زنبورهای بومی، پایین است؛ از طریق تلقیح مصنوعی دستگاه مذکور، این ضعف هم رفع می‌شود».

شهبازی‌پاچال تصریح کرد: اگر دستگاه به مرحله تجاری‌سازی و تولید انبوه برسد می‌توانیم صادرات هم داشته باشیم.

وی از رئیس دانشگاه لرستان،  علی نظری، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، مصطفی کرم‌پور و دکتر امین جایدری، رئیس دانشکده دامپزشکی دانشگاه لرستان به خاطر استقبال و حمایت از اختراع مذکور، سپاس‌گزاری کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اگر می‌خواهید با افزایش سن اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید، با این ۸ رفتار خداحافظی کنید
  • دستگاه تلقیح مصنوعی ملکه ثبت اختراع شد
  • فواید و مضرات باران ۴۸ ساعته مازندرانی‌ها
  • دهگردشی و ارایه خدمات بهداشتی درمانی در روستا‌های صعب العبور طالقان
  • افزایش ذخایر آبی سدهای مازندران
  • ۱۵۰۰ تخت بیمارستانی به سرانه درمانی البرز افزوده می شود
  • ناتوانی مردم آمریکا در پرداخت اقساط وام‌ها
  • بخشی از حق‌آبه ایران از «هیرمند» پرداخت شد/ در سفرهای خارجی تحقق شعار سال در دستور کار قرار دارد/ دولت همچنان خواهان افزایش تعطیلات آخر هفته است
  • بانک‌های استان سمنان تخصیص بیشتر تسهیلات تبصره ۱۸ را افزایش دهند
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۱۱ هزار تُن کلزا در آذربایجان‌غربی