Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ناطقان»
2024-04-26@20:34:40 GMT

اعلام سهم عوارض در هزینه ساخت‌وساز

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۳۷۸۸

رئیس شورای شهر تهران گفت: سهم عوارض از هزینه ساخت و ساز و فروش ملک 70 درصد نسبت به سال گذشته افزایش یافته است. ناطقان: محسن هاشمی در حاشیه جلسه شورای شهر امروز در جمع خبرنگاران درباره موضوعات مطرح شده در صحن شورای شهر اظهار داشت: موضوع کلیات لایحه عوارض ساخت و ساز مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت و جلسه امروز به نوعی فوق‌العاده بود چرا که موضوع عوارض ساخت و ساز مسئله بسیاری از مردم و ارباب‌رجوع‌ها است و این افراد منتظر قیمت نهایی عوارض بوده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: شهرداری لایحه‌ای در این زمینه به شورای شهر ارائه کرد که کلیات آن با رأی اکثریت اعضای شورای شهر به تصویب رسید و پیشنهاداتی نیز مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

هاشمی بیان داشت:‌99 درصد کار در زمینه عوارض انجام شده و برخی از مسائل به دلیل سوء تفاهم دو کمیسیون نهایی نشد که پیش‌بینی می‌کنیم تا 15 روز آینده ان‌شاءالله عوارض جدید در سایت مربوطه بارگذاری شود.

* سقف عوارض ساخت و ساز در پایتخت

رئیس شورای شهر تهران در پاسخ به سوال خبرنگاری مبنی بر اینکه با توجه به تصویب کلیات لایحه مربوط به عوارض ساخت و ساز در جلسه امروز شورای شهر سقف و کف عوارض اکنون در پایتخت چقدر است گفت:‌الان نمی‌توانم رقم دقیقی در این زمینه ارائه دهم باید این مسئله را از طریق بررسی دفترچه معاملاتی بررسی و اعلام کرد.

وی گفت:‌بهتر است این سوال را مطرح کنیم که اکنون چند درصد هزینه ساخت و ساز و فروش ملک مربوط به عوارض است که خود در جواب می‌گویم در گذشته این میزان یک درصد بود که وزارت اقتصاد و شهرداری مصوبه‌ای داشتند بر اساس دفترچه ارزش معاملاتی دو تا 2.5 درصد است.

هاشمی خاطرنشان کرد:‌البته این میزان در حال حاضر کاهش یافت و در واقع رقم یک درصد قبل 70 درصد افزایش یافته است. قیمت املاک در پایتخت 112 درصد افزایش یافته بنابر این میزان 70 درصد افزایشی هزینه ساخت و ساز و فروش ملک که مربوط به عوارض است چندان زیاد نیست.

رئیس شورای  شهر تهران تصریح کرد: همه افرادی که درخواست پروانه‌های ساختمانی در سال 98 دارند مشمول قانون جدید عوارض هستند و اگر شهروندانی قبلا هزینه بیشتر پرداخت کردند می‌توانند مطالبات‌شان را دریافت کنند.

*واکنش جدید رئیس شورای شهر به زیست شبانه

وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد زیست شبانه و مخالفت‌های مجلس در این زمینه گفت: مردم هر کاری دلشان بخواهند انجام می‌دهند و این مسئله ربطی به ما ندارد. من در ساعت‌های خاصی می‌خواهم بخوابم و نمی‌توانم به بقیه بگویم نخوابند.

هاشمی گفت: من پیش از این اعلام کردم که زیست شبانه اگر به صورت خانوادگی مدنظر باشد مشکلی ندارد. البته برخی خانواده ندارند و این موضوع نیز ربطی به ما ندارد.

* عمر اتوبوس‌های پایتخت بالاتر از استاندارد است

رئیس شورای شهر تهران در مورد رونمایی اتوبوس‌های جدید در پایتخت گفت: 13 اتوبوس دوکابین امروز خبر رونمایی آن اعلام شد که آمار کمی است و ما توقع بیشتری داریم که در معاونت حمل و نقل به مسئله نوسازی و اضافه کردن اتوبوس‌های جدید توجه شود.

وی گفت:‌عمر اتوبوس‌ها در پایتخت بالاتر از استاندارد است و ما خبرهای خوبی از مناطق شهری تهران نداریم، می‌گویند مسافران گاهی به دلیل خرابی اتوبوس مجبورند پیاده شوند و مدتی را برای رسیدن اتوبوس دیگر معطل شوند بنابر این از شهرداری درخواست داریم موضوع حمل و نقل عمومی را در اولویت قرار دهد.

وی خاطرنشان کرد:‌دولت وظیفه خود را در زمینه حمل و نقل  عمومی انجام  داده و قرار است 19 هزار اتوبوس در حوزه شهری و بین‌شهری در نظر گرفته شود که تکلیف آن اکنون مشخص شده و شرکت نفت تعهداتی داده که از محل صرفه‌جویی سوخت اقداماتی را اجرایی کند.

*سه مشکلی که دولت باید در زمینه مترو حل کند

هاشمی در پایان به موضوع توسعه واگن‌های مترو اشاره کرد و گفت: دولت دو میلیارد یورو در این زمینه اختصاص داده و مناقصه انجام گرفت ولی سه مشکل را باید حل کند که رفع مسدودی ارزی، توجه به ماده 62 و تأمین پیش‌ پرداخت قرارداد از جمله این موضوعات است.
منبع: فارس برچسب ها: سهم عوارض ، هزینه ، ساخت و ساز

منبع: ناطقان

کلیدواژه: سهم عوارض هزینه ساخت و ساز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت nateghan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ناطقان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۳۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی

بر اساس گزارش جدیدی که روز دوشنبه توسط موسسه تحقیقات صلح بین المللی استکهلم یا SIPRI منتشر شد، مجموع هزینه‌های نظامی کشور‌ها در سال ۲۰۲۳ به رکورد ۲.۴۴۳ تریلیون دلار رسید.

به گزارش جماران؛ اندیکشده آمریکایی Responsible Statecraft در گزارشی در این باره نوشت: هزینه‌های نظامی در سراسر جهان در سال ۲۰۲۲ به میزان ۶.۸ درصد افزایش یافته که بیشترین افزایش از سال ۲۰۰۹ است. همه مناطق شاهد افزایش بود، اما اروپا، آسیا و اقیانوسیه و خاورمیانه بیشترین رشد را داشتند.

به گفته نان تیان، نویسنده ارشد این گزارش، «افزایش بی‌سابقه هزینه‌های نظامی پاسخی مستقیم به وخامت وضعیت صلح و امنیت جهانی است. دولت‌ها قدرت نظامی را در اولویت قرار می‌دهند، این کار خطر یک مارپیچ اقدام- واکنش را در چشم‌انداز ژئوپلیتیک و امنیتی جهان ایجاد می‌کند.»

مانند همه این سالها، ایالات متحده با ۹۱۶ میلیارد دلار در صدر فهرست هزینه‌های نظامی قرار گرفت. پس از آن چین با ۲۹۶ میلیارد دلار، روسیه با تخمینی ۱۰۹ میلیارد دلار و هند با ۸۳.۶ میلیارد دلار قرار دارند.

عربستان سعودی، یک خریدار عمده تسلیحات، با ارزش تخمینی ۷۵.۸ میلیارد دلار، در جایگاه پنجم قرار گرفت و بریتانیا (۷۴.۹ میلیارد دلار)، آلمان (۶۶.۸ میلیارد دلار)، اوکراین (۶۴.۸ میلیارد دلار) بدون احتساب ۳۵ میلیارد دلار کمک نظامی اضافی به این کشور و سرانجام فرانسه (۶۱.۳ میلیارد دلار) در رده‌های بعدی قرار گرفتند.

به عنوان درصدی از تولید ناخالص داخلی جهانی یا تولید ناخالص داخلی، در سال ۲۰۲۳ هزینه‌های نظامی ۲.۳ درصد ۲۰۲۳ افزایش یافت و هزینه‌های نظامی جهان برای هر نفر بالاترین میزان از سال ۱۹۹۰ بود.

مجموع نزدیک به ۲.۵ تریلیون دلار هزینه نظامی تقریباً دو برابر مبلغی بود که جهان برای مقابله با تغییرات آب و هوایی متعهد شده است.

بر اساس گزارشی که اواخر سال گذشته توسط ابتکار سیاست آب و هوا منتشر شد، تامین مالی جهانی مرتبط با آب و هوا در سال‌های ۲۰۲۱-۲۰۲۲ به بالاترین حد خود رسید و برای اولین بار از یک تریلیون دلار گذشته و به نزدیک به ۱.۳ تریلیون دلار رسید.

بر اساس گزارش جدید SIPRI، هزینه‌های نظامی ۳۱ کشور عضو ناتو در مجموع ۱.۳۱ تریلیون دلار یا ۵۵ درصد از هزینه‌های نظامی جهانی را به خود اختصاص داده است. ایالات متحده بیش از دو سوم (۶۸ ٪) از کل بودجه نظامی ناتو را تشکیل می‌دهد، در حالی که اعضای اروپایی ناتو ۲۸ ٪ اضافی را تشکیل می‌دهند که بالاترین درصد در دهه گذشته است. ترکیه و کانادا ۴ درصد باقی مانده را تشکیل دادند.

بر اساس این گزارش، یک دهه پس از آن که اعضای ناتو متعهد شدند حداقل ۲ درصد از تولید ناخالص داخلی خود را برای ارتش خود هزینه کنند، ۱۱ کشور در سال ۲۰۲۳ به این هدف دست یافتند یا از آن فراتر رفتند.

به گفته یکی از محققان، لورنزو اسکارازاتو، «جنگ دو سال گذشته در اوکراین اساساً دیدگاه امنیتی بسیاری از کشور‌های اروپایی عضو ناتو را تغییر داده است». بر اساس این گزارش، در سال ۲۰۲۳، هزینه‌های نظامی روسیه ۲۴ درصد افزایش یافت که از سال ۲۰۱۴، زمانی که مسکو کریمه را ضمیمه کرد، ۵۷ درصد افزایش محسوب می‌شود.

بودجه نظامی ۵.۹ درصد از تولید ناخالص داخلی روسیه در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده است. این در حالی است که اوکراین ۳۷ درصد تولید ناخالص داخلی خود را صرف ارتش کرده است، البته بدون احتساب کمک‌های خارجی که دریافت کرده است. اگر این کمک‌ها در نظر گرفته شود، کل مبلغ اختصاص یافته به ارتش اوکراین به حدود ۱۰۰ میلیارد دلار یا ۹۱ درصد از بودجه نظامی مسکو می‌رسد.

بر اساس این گزارش، چین با بودجه نظامی نزدیک به ۳۰۰ میلیارد دلار، نیمی از کل هزینه‌های نظامی در سراسر منطقه آسیا و اقیانوسیه را در سال ۲۰۲۳ به خود اختصاص داده است. این میزان نسبت به سال ۲۰۲۲ و بیست و نهمین سال متوالی افزایش بودجه نظامی پکن، ۶ درصد افزایش داشته است.

این گزارش خاطرنشان کرد که به نظر می‌رسد چندین همسایه چین هزینه‌های نظامی خود را با چین تطبیق می‌دهند. ژاپن که دهمین مخارج نظامی بزرگ جهان در سال ۲۰۲۳ را به خود اختصاص داده بود، بودجه خود را با ۱۱ درصد افزایش به ۵۰.۲ میلیارد دلار در سال ۲۰۲۲ رساند. تایوان هزینه‌های نظامی خود را به ۱۶.۶ میلیارد دلار افزایش داد که ۱۱ درصد افزایش محسوب می‌شود.

در مورد خاورمیانه، کل هزینه‌های نظامی در سال ۲۰۲۳ به طور کلی ۹ درصد افزایش یافت و به ۲۰۰ میلیارد دلار رسید که بالاترین نرخ رشد سالانه منطقه در دهه گذشته است.

رژیم اسراییل در نتیجه جنگ غزه بودجه خود را ۲۴ درصد افزایش داد و به ۲۷.۵ میلیارد دلار رساند که آن را به پانزدهمین هزینه نظامی بزرگ جهان، درست جلوتر از کانادا و بسیار جلوتر از سومین خرج کننده بزرگ منطقه، یعنی ترکیه با بودجه نظامی، نزدیک به ۱۶ میلیارد دلار تبدیل کرد.

بر اساس این گزارش، هزینه‌های نظامی نیز در قاره آمریکا افزایش یافته است، به ویژه در آمریکای مرکزی و مکزیک که دولت‌های آن‌ها در دهه گذشته تلاش کرده‌اند نیرو‌های امنیتی خود را در برابر جنایات سازمان‌یافته تقویت کنند. در این گزارش آمده است که بودجه نظامی از سال ۲۰۱۴ در این کشور‌ها حدود ۵۵ درصد رشد داشته است.

برزیل هزینه‌های نظامی خود را در سال گذشته ۳.۱ درصد افزایش داد و به نزدیک به ۲۳ میلیارد دلار رساند، زیرا کنگره این کشور اصلاحیه قانون اساسی را ارائه کرده است که بودجه نظامی را به حداقل سالانه ۲ درصد تولید ناخالص داخلی افزایش می‌دهد.

دیگر خبرها

  • کاهش هزینه‌های غربالگری سرطان پستان با دستگاه ایران‌ساخت
  • اردبیل آماده‌ی ساماندهی حوزه ساخت‌وساز شد
  • افزایش حقوقها مطابق قانون و هزینه‌های سبد خانوار نیست
  • نیاز ۱۵۷ میلیارد تومانی اعتبار برای ۳۷ پروژه نیمه‌کاره حوزه بهداشت
  • پیشرفت فیزیکی مسکن ملی سیستان و بلوچستان به ۵۰ درصد رسید
  • بسته‌های تشویقی ساخت‌وساز برای بافت‌های فرسوده پیگیری شود
  • چرا ساخت استادیوم‌های فوتبال این قدر گران تمام می‌شود؟ (زیرنویس فارسی)
  • رکوردشکنی هزینه‌های تسلیحاتی در سطج جهانی
  • سرانه ۱۰ میلیون تومانی بودجه عمرانی شهرداری قم
  • معلمی با حقوق ۳۰ هزار تومانی!