Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-26@08:27:24 GMT

وجود ۲۸ هزار معتاد متجاهر در استان تهران

تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۱۰۴۹۶۷

وجود ۲۸ هزار معتاد متجاهر در استان تهران

خبرگزاری ایسنا: حمیدرضا گودرزی در همایش مشارکت‌های مردمی حوزه اعتیاد به انعقاد سه تفاهم‌نامه بین دستگاه‌های مختلف برای افزایش ظرفیت و ساماندهی معتادان اشاره کرد و گفت: آغاز به کار مرکز «سروش مهر» با ظرفیت ۶۰۰ نفر، فشافویه با ظرفیت ۵۰۰۰ نفر و مرکز درمان و نگهداری معتادان «شهید زیادیان» با ظرفیت ۴۰۰ نفر از جمله دستاوردهای این تفاهمنامه‌ها بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تأکید بر اینکه این اقدامات باید ادامه‌دار باشد، اظهار کرد: ۱۳ جلسه در شورای مبارزه با مواد مخدر استان تهران با حضور همه اعضا برگزار و مرکز غربال غرب و شرق تهران نیز با ظرفیت هر کدام ۳۰۰ نفر با کمک سازمان بهزیستی راه‌اندازی شده است.

معاون امنیتی و انتظامی استانداری تهران با اشاره به اقدامات صورت گرفته برای تعیین تکلیف پلاک قرمزهای مراکز آسیب دیده تهران نیز تصریح کرد: ۲۸ هزار معتاد متجاهر در کل استان تهران وجود دارد که ۲۰ هزار نفر از این معتادان پذیرش شدند و سهم محلات شوش و هرندی از این تعداد ۱۰ هزار نفر بوده است.

گودرزی با اشاره به اینکه هدف اصلی ما ارتقای سلامت اجتماعی محلات است،اظهارکرد: اقدامات صورت گرفته با خواست مردم انجام شده است. ایجاد کتابخانه، مساجد و توجه به ورزش محلات از جمله این اقدامات بوده است که نشان می‌دهد باید در مورد مناطق آلوده مهندسی اجتماعی صورت بگیرد. در این میان نیز نباید نقش سازمان‌های مردم نهاد را فراموش کرد.

مبارزه با مواد مخدر بدون مشارکت مردم امکان‌پذیر نیست

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با تأکید بر اینکه اقدامات فرهنگی مهم‌ترین بخش از پیشگیری رشد آسیب اعتیاد است، گفت: حضور هماهنگ همه دستگاه‌ها و مشارکت مردم ضرورت اجتناب‌ناپذیر این حوزه به شمار می‌رود.

به گزارش ایسنا، اسکندر مؤمنی در همایش مشارکت‌های مردمی حوزه اعتیاد که امروز برگزار شد با بیان اینکه پرداختن به موضوع اعتیاد یک انتخاب نیست بلکه ضرورتی اجتناب‌ناپذیر است، اظهارکرد: همه مسئولان مصمم هستند تا نسبت به کاهش آسیب اعتیاد که منشأ آسیب‌های اجتماعی دیگر است اقدامات لازم را انجام دهند.

وی با تأکید بر اینکه در این حوزه همه اقدامات باید هماهنگ پیش برود تا به نتایج قابل قبول برسیم، اظهار کرد: تمام اقدامات از حوزه مقابله، درمان، کاهش آسیب و پیشگیری باید به‌طور همه جانبه و در کنار هم پیش برود.

دبیرکل ستاد مبارزه با مواد مخدر با بیان اینکه مجموع این اقدامات باید از نقطه صفر مرزی تا عمق شهر‌ها در دستور کار قرار داشته باشد، گفت: با این وجود مهمترین بخش از این زنجیره اقدامات مربوط به فعالیت‌های فرهنگی است.

مؤمنی با بیان اینکه وقتی فردی معتاد می‌شود هزینه این مسئله را باید جامعه و خانواده فرد نیز پرداخت کند، اظهار کرد: حضور هماهنگ همه دستگاه‌ها و مشارکت مردم ضرورت اجتناب‌ناپذیر حوزه مبارزه با مواد مخدر است چرا که امکان ندارد یک مسئله اجتماعی بدون اعمال نظر و حضور مردم به نتیجه برسد.

وی با اشاره به اینکه همایش امروز پایان اقدامات ما در منطقه شوش و هرندی نیست، گفت: تا امروز طی ۱۴۰ روز اخیر کار‌های بزرگی انجام شده و امروز به منزله افتتاحیه اقدامات‌مان باید با یک کار جهادی امیدی که در این مناطق ایجاد شده است را به کل کشور تعمیم دهیم. نباید فراموش کرد که در کنار اقدامات مقابله‌ای باید اقدامات فرهنگی، آموزشی، دینی، عمرانی، زیباسازی و اشتغال خرد افراد نیز به عنوان روش‌های مکمل دنبال شود.

تا ۷۰ درصد کودکان کار استان تهران، اتباع خارجی هستند

استاندار تهران با اشاره به وضعیت ویژه استان تهران در حوزه آسیب‌های اجتماعی گفت: براساس آخرین آمار‌ها در مورد کودکان کار و خیابان ۶۵ تا ۷۰ درصد از این کودکان اتباع خارجی هستند که در تهران به سر می‌برند.

به گزارش ایسنا، انوشیروان محسنی بندپی در همایش مشارکت‌های مردمی حوزه اعتیاد با بیان اینکه استان تهران شرایط ویژه‌ای دارد چرا که سرریز آسیب‌های اجتماعی از استان‌های دیگر نیز به تهران وارد می‌شود، گفت: تحولات محیطی، زندگی شهرنشینی و غالب شدن بیماری‌های روحی و روانی باعث شده که شاهد روند رو به رشد آسیب‌های اجتماعی در کشور باشیم.

وی با اشاره به اینکه این مسائل تنها منحصر به کشور ما نیست، اظهار کرد: با این وجود ما کشوری مسلمان هستیم و در نظام مقدس ایران و بر اساس آموزه‌های الهی باید نسبت به کنترل و مهار این آسیب‌ها اقدامات همه جانبه‌ای را به کار ببریم.

استاندار تهران با بیان اینکه در حال حاضر می‌توانیم ادعا کنیم روند رو به رشد آسیب‌های اجتماعی متوقف شده است، تصریح کرد: باید امیدوار باشیم تا بعد از این مرحله میزان آسیب‌های اجتماعی را در کشور کاهش دهیم. موضوعات مرتبط با آسیب‌های اجتماعی با پدیده‌های فیزیکی و شیمیایی متفاوت است به گونه‌ای که این موضوعات به یکدیگر مرتبط هستند. برای مثال آسیب اعتیاد می‌تواند موجب افزایش طلاق یا جرم و جنایت شود.

محسنی بندپی با تأکید بر اینکه علاوه بر مقابله با این آسیب‌ها باید اقدامات پیشگیرانه را سرلوحه کار خود قرار دهیم، گفت: براساس تکلیف قانون برنامه ششم توسعه در این سند برای اولین بار به سلامت اجتماعی پرداخته شده است تا بتوانیم چتر اقدامات را برای همه جامعه باز کنیم.

وی با اشاره به ماده ۶ برنامه ششم توسعه نیز توضیح داد: براساس این ماده سازمان بهزیستی و شهرداری‌ها مکلف هستند تا اقدامات توانمندسازی را انجام دهند همچنین قوه قضائیه نیز در مورد رسیدگی به وضعیت خانه‌های پلاک قرمز نیز قول‌هایی را داده است. اخبار داغ ۱۰ گل فوق العاده هوشمندانه مسی فیلم: ۱۶ تصادف وحشتناک رالی/ حتی BMW هم طاقت نیاورد! ناگفته‌هایی از دیپلمات‌ها و دیپلماسی در روز تشییع امام خمینی بی‌خبری اطرافیان احمدی‌نژاد از خودکشی عبدالرضا داوری مکزیک، "سند سری" ترامپ را منتشر کرد قیمت انواع ظرفشویی در بازار/ جدول قیمت‌ها

منبع: فردا

کلیدواژه: معتاد متجاهر استان تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز یزد، غلامعلی دهشیری در نشست شورای سیاست گذاری جشنواره شعر طنز عدلیه بیان داشت: دادخند، ورود دستگاه قضا است در برگزاری جشنواره طنزی که مسیری را برای اتفاقات فرهنگی در عرصه‌ی ملی به روز قوه قضاییه باز کرده است.

این مقام قضایی، طنز را یکی از زیباترین و موثرترین قالب‌های انتقال پیام دانست و اظهار داشت: شکوفایی استعداد‌های ادبی در حوزه شعر و ادب، تولید محتوا و تولید آثاری ماندگار با موضوع عدلیه علاوه بر انتقال پیام در اطلاع رسانی از جرائم و آسیب‌های اجتماعی می‌تواند در زمینه پیشگیری از وقوع جرم نیز اثرگذار باشد.

وی تصریح کرد: تبیین سختی‌ها و دغدغه مندی‌های دستگاه قضا و همچنین بیان آسیب‌های اجتماعی و راهکار‌های پیشگیری از آن، با استفاده از بهره گیری از ظرفیت شعر طنز یکی از اصلی‌ترین هدف‌های این جشنواره است.

دهشیری افزود: این جشنواره و سایر برنامه‌های اجتماعی دستگاه قضایی، در اجرای سند تحول قوه قضاییه و اجتماعی کردن این قوه و افزایش سرمایه اجتماعی دستگاه قضا صورت می‌گیرد.

گفتنی است اولین دوره جشنواره شعر طنز عدلیه (دادخند) از ابتکارات دادگستری استان یزد در سال ۱۴۰۱ بود که با ارسال ۱۲۴ اثر از ۲۲ استان کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • کاهش سرقت درچناران با جمع آوری معتادان متجاهر
  • همایش کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در هفشجان
  • جمع‌آوری و دستگیری ۵۲۸ معتاد و سوداگر مرگ طی ۲ روز در گیلان
  • ۲۹ خرده فروش مواد مخدر و معتاد متجاهر در گلبهار دستگیر شد
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجهی به آسیب‌های اجتماعی
  • برخورد با قصور دستگاه‌ها در صورت بی توجه به آسیب‌های اجتماعی
  • جمع‌آوری و دستگیری ۲۸ معتاد و خرده‌فروش موادمخدر در صومعه‌سرا
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران
  • شعر طنز یک اقدام بدیع در دستگاه قضا است
  • اجرای طرح ارتقا امنیت اجتماعی و جمع آوری معتادین متجاهر در بیجار