Web Analytics Made Easy - Statcounter

ماندانا جواهری روز سه شنبه در حاشیه برگزاری کارگاه توانمندسازی مددکاران اجتماعی سازمان ها و دفاتر تسهیل گر اجتماعی که در کلینیک اجتماعی همراز علوم پزشکی استان کرمانشاه برگزار شد، به ایرنا افزود: انجمن مددکاری اجتماعی ایران یک نهاد بین المللی ۶۰ ساله است که در همه استان ها نمایندگی دارد و انجمن مددکار اجتماعی شعبه کرمانشاه یکی از بهترین کلینیک های اجتماعی در سطح کشور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعضای انجمن مددکاری اجتماعی استان کرمانشاه را ۳۵۰ نفر با مدرک تخصصی دانشگاهی عنوان کرد و اظهارداشت: در استان حدود هزار و ۲۰۰ مددکار حرفه ای و با تخصص فعالیت می کنند.

او در ادامه هدف از برگزاری کارگاه های آموزشی برای مددکاران استان را آشنایی آنها با متد علمی روز برای مقابله با آسیب های اجتماعی نوپدید مانند فضای مجازی که طلاق عاطفی روانی در جامعه به وجود آورده توسط اساتید مجرب کشور دانست و گفت: در استان ۱۰ کارگاه تخصصی مقابله با آسیب های اجتماعی برای آموزش و توانمندسازی مددکاران برگزار شود.

جواهری با اشاره به اینکه این کارگاه توسط معاونت سیاسی و مدیرکل دفتر امور بانوان استانداری حمایت می شود که قابل تقدیر است بیان داشت: هریک از این کارگاه ها تحت عنوان یک آسیب اجتماعی مانند خشونت و تاب آوری و یا طلاق غیره در راستای توانمند سازی مددکاران اجتماعی نهادها و سازمان ها استان برگزار می شود و انتظار داریم در پایان این کارگاه ها ۴۵۰ مددکار با آموزش های نوین مقابله با آسیب های اجتماعی آموزش ببینند.

وی در ادامه گفت: مددکار اجتماعی، توسعه و تغییر اجتماعی، انسجام اجتماعی و توانمندسازی و آزادسازی افراد را تسهیل می کند و آموزش اصول عدالت اجتماعی، حقوق بشر، مسئولیت جمعی و احترام به تفاوت ها از جمله پایه و اساس کار مددکار اجتماعی است.

مدیر انجمن مددکاری اجتماعی کرمانشاه در پایان بیان داشت: مددکار اجتماعی با تکیه بر علوم اجتماعی، علوم انسانی و دانش بومی افراد، ساختارها را برای مقابله با چالش های زندگی و ارتقاء رفاه و بهزیستی افراد درگیر می کند.

استان کرمانشاه ۲ میلیون نفر جمعیت دارد و از نظر نرخ بیکاری رتبه اول کشوری را داراست که منجر به شکننده بودن این استان در مقابل آسیب های مانند اعتیاد، طلاق، خودکشی و غیره شده است.

۳۲۰۹/۸۰۶۶

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مددکاری کرمانشاه آسیب های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۵۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کریمی ظهر شنبه در شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال، با تاکید بر لزوم تشدید برخورد با حفر چاه‌های غیرمجاز در استان، اظهار کرد: با توجه به کم شدن آب‌های سطحی و نیز مصرف بی رویه آب‌های زیرزمینی، برخورد با چاه‌های غیرمجاز و نیز کشت‌های آب بر باید تشدید شود.

وی افزود: در این راستا شرکت آب منطقه‌ای باید تلاش‌های خود را در انسداد چاه‌های غیرمجاز تشدید کرده و انسداد چاه‌های مناطق ممنوعه و کسانی که میزان مصرف غیرمجاز بالایی دارند را در اولویت قرار دهد.

دادستان کرمانشاه تصریح کرد: با توجه به پیامدهای منفی حفرچاه های غیرمجاز در حوزه منابع آبی استان، نیروی انتظامی موظف به پشتیبانی قاطع از اقدامات شرکت آب منطقه‌ای در این حوزه است.

وی یادآور شد: از طرفی در حال حاضر تنها درصد کمی از چاه‌های مجاز نیز دارای کنتور هستند که اکثریت آنها نیز هوشمند نیستند، بنابراین باید تدابیری اندیشیده شود تا هوشمندسازی چاه‌های آب کشاورزی استان بر اساس اولویت و تفکیک شهرستان‌ها صورت گیرد.

به گفته این مقام قضائی، اولویت با چاه‌هایی خواهد بود که احتمال برداشت‌های غیرمجاز از سوی آنها بیشتر است.

کریمی در ادامه اشاره‌ای هم به اجرای طرح کاداستر (حدنگار) در استان داشت و ضمن ابراز رضایت از روند کلی اجرای کاداستر اراضی کشاورزی در سطح استان در ۶ ماه دوم سال ۱۴۰۲ و در سال جاری، عنوان کرد: در برخی از شهرستان‌های استان، اجرای طرح کاداستر اراضی کشاورزی با کندی پیش می‌رود، لذا اجرای این طرح در این شهرستان‌ها باید به صورت ویژه مورد پیگیری قرار گیرد.

وی در ادامه بر لزوم پیشگیری از تغییر کاربری اراضی در سطح استان هم تاکید کرد و افزود: دستگاه‌های خدمات رسان موظف هستند که از هرگونه ارائه خدمات و برقراری اشتغال برای افرادی که تغییر کاربری غیرمجاز داشته و مجوز ساخت و ساز نگرفته‌اند، طبق اجرای تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی خودداری کنند و اگر در این زمینه اقدامی داشته باشند، پیگرد قانونی خواهد داشت.

مدعی العموم استان در پایان اعلام کرد: دستگاه‌های مذکور باید گزارش عملکرد خود را به صورت منظم به دبیرخانه شورای حفاظت از اراضی و منابع طبیعی و حقوق بیت المال در دادسرای استان ارائه کنند.

کد خبر 6089909

دیگر خبرها

  • چالش‌ تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • تاسیس انجمن در جهت کاهش آسیب اجتماعی در بین دانش‌آموزان
  • مهم‌ترین چالش‌ و مشکلات تشکل‌ها عدم اطمینان مسئولان به قشر جوان است
  • مقابله با حفر چاه‌های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می‌شود
  • مقابله با حفر چاه های غیرمجاز در کرمانشاه تشدید می شود
  • نگاهی به آسیب‌های نوپدید فضای مجازی
  • فناوری‌های نوین برای مقابله با ساخت‌وسازهای غیرمجاز استفاده شود
  • بررسی کاربرد فناوری‌های نوین درجلوگیری از آسیب‌های طبیعی به بنا‌های تاریخی
  • آسیب به جوانان و جامعه با ضعف دستگاه‌های فرهنگی
  • افزایش بیماران خاص در کرمانشاه