Web Analytics Made Easy - Statcounter

یکی از مهم‌ترین حوزه های کاربرد فن آوری اطلاعات، حوزه بهداشت و درمانی می باشد. فن آوری اطلاعات و اینترنت از روش های متعددی می تواند به این حوزه کمک نماید؛ سیستم های ذخیره اطلاعات پزشکان و بیماران، دیتا بیس های اطلاعات دارویی، سیستم های مدیریت ارتباط با مشتری با هدف پیگیری درمان بیماران، وبسایت ها و اپلیکیش های پذیرش و نوبت دهی به بیماران و بسیاری خدمات دیگر که در بستر اینترنت انجام می شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تمامی این سیستم ها و نرم افزارها یک هدف مشترک دارند: تسهیل فرایند درمان. دسترسی همگانی به اطلاعات پزشکی مبتنی بر اینترنت در سال های گذشته از یک رؤیا خارج شده و می توان آن در بسیاری از سازمان های درمانی که به این سیستم ها نزدیک شده اند، مشاهده کرد.

به گزارش «تابناک»، صنعت انفورماتیک پزشکی را می توان به عنوان کاربرد فن آوری اطلاعات و ارتباطات در پزشکی تعریف کرد. این صنعت به تولید و خدمات فن آوری اطلاعات در حوزه خدمات بهداشتی و درمانی صنعت انفورماتیک پزشکیمی پردازد. این صنعت شامل 3 بخش نرم افزار، سخت افزار و خدمات حوزه پزشکی است.

همزمانی گسترش استفاده از تلفن های همراه هوشمند با فراگیری اینترنت در سطح جامعه شرایطی را ایجاد کرده است که بسیاری از کشورهای دنیا به سمت خدمات آنلاین حوزه پزشکی حرکت کرده و با توجه به ویژگی های خاص این صنعت، تمایل زیادی به سرمایه گذاری در این بخش داشته باشند. ایران نیز به عنوان یک کشور در حال توسعه از این قائله مستثنا نیست.

بیژن زمانی مدیر وبسایت میهن پزشک، نخستین استارتاپ های حوزه سلامت و نوبت دهی آنلاین، در حاشیه نمایشگاه بین المللی ایران هلث در این خصوص اینگونه بیان کرد:230  بیلیون دلار اقتصاد سلامت دنیا در حوزه IT در سال 2018 بوده، و این در حالی است که اقتصاد آی تی در کشور ما ۳۰۰ هزار میلیارد تومان است، در این بین 70 استارتاپ مختلف سلامت در کشور ما فعالیت داشته که مجموعا ۵ میلیارد تومان ارزش گذاری شده اند.

وی افزود: در کشور هایی که درصد بالایی از خدمات پزشکی، غیر دولتی را دارا هستند، پیدا کردن پزشک و‌ خدمات درمانی ممکن است دشوار و پیچیده باشد. در عصر ارتباطات و تکنولوژی که بسیاری از خدمات روزمره، اینترنتی و آسان شده در حوزه پزشکی در کشور ما تا سال ۱۳۹۰ تقریبا هیچ فعالیتی انجام نشده و پیشرفت در این زمینه بسیار اندک بود. میهن پزشک یک استارتاپ نوپا بود که در سال ۱۳۹۰ تاسیس‌ شد و در راستای ارائه خدمات اینترنتی برای پزشکان و بیماران در سراسر ایران بیش از ۸ سال است که فعالیت می کند.

با نگاهی به نمایشگاه الکامپ پیشرو، می توان دریافت که تعداد شرکت های نوپا هرچند با نرخ رشد کمتری نسبت به سال گذشته روبرو بوده است، با این حال این نرخ رشد در حوزه سلامت افزایش داشته است. آنچه مشخص است شناخت و آگاهی سرمایه گذاران حقوقی و حقیقی نسبت به این حوزه نوین کسب و کار، می تواند بازی برد- برد را برای هر 2 طرف در پی داشته باشد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: انفورماتیک پزشکی سرمایه گذاری استارتاپ نوبت دهی آنلاین اقتصاد سلامت مسعود سلیمانی محمد مرسی حادثه چرنوبیل شیرمحمدعلی بلندی های جولان میشل پلاتینی فرودگاه امام خمینی جیسون رضائیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۱۰۶۶۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، سید حیدر محمدی، در دیدار با معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه با اشاره به وضعیت بازار دارویی و تجهیزات پزشکی در ایران، گفت: یکی از دلایل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی در ایران طی سال‌های اخیر عدم همکاری برخی از کشورها و القای تحریم‌های ظالمانه بوده است.

وی با بیان اینکه امروز ایران به عنوان یکی از تولیدکنندگان و صادرکنندگان در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی در منطقه شناخته می شود، افزود: یکی از مؤلفه های مؤثر برای رقابت در بازارهای صادراتی توجه ویژه به کیفیت است. در کنار تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در کشور سعی کردیم کیفیت این فرآورده‌ها را ارتقا داده و صادرات را به بازار منطقه تقویت کنیم.

محمدی با اشاره به وضعیت مطلوب روابط سیاسی و اقتصادی ایران و سوریه، خاطرنشان کرد: قطعاً به دنبال کمک به تأمین تجهیزات و دارو و حتی انتقال دانش در این زمینه به کشور سوریه هستیم و امیدواریم این کشور نیز در آینده نزدیک بتواند ساختار سلامت خود را بازآرایی کند.

همچنین، «رزان سلوطه» معاون امور دارویی و تجهیزات پزشکی وزیر بهداشت سوریه ضمن تقدیر از همکاری های ایران در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی با کشور سوریه، گفت: به دنبال توافق صورت گرفته در دو سال گذشته موفقیت های خوبی در زمینه های مختلف این همکاری ذکر شده ایجاد شد.

وی افزود: ایران نقش مهمی در خصوص تأمین دارو و تجهیزات پزشکی در بازار سوریه دارد و تقاضا داریم جمهوری اسلامی ایران در تأمین برخی از واکسن های موردنیاز، ما را یاری کند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۳۰۰۰۰ کمک‌پرستار در کشور
  • ژن درمانی به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • ژن درمان به اندازه فروش نفت درآمدزایی می کند
  • سرعت پیشرفت صنعت با حوزه سرمایه‌گذاری متناسب نیست
  • محمدی: تحریم‌ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران شد
  • رایگان شدن درمان کودکان تا ۷ سال سرمایه‌گذاری برای آینده است
  • تحریم ها عامل رشد صنعت دارو و تجهیزات پزشکی ایران
  • توسعه ۱۶ میدان گازی با ۶.۴ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری توسط پتروشیمی‌ها
  • صنعت مس کرمان، قهرمان لیگ هندبال شد
  • قهرمانی مس کرمان سه هفته زودتر از پایان لیگ برتر هندبال